Populairste muziek-cd's & lp's 🎶

Moose Bar Volume 2
Moose Bar Volume 2
€ 22.99

MOOSE BAR is een fenomeen! Deze après-ski/winterbars zijn op korte tijd uitgegroeid tot THE place to be. De bars in Hasselt, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Gent en Leuven zaten gewoon elke dag propvol, tot 4u in de ochtend. Daardoor sprong zelfs Tomorrowland op de trein : een echte après-ski bar, midden in de zomer, op het hipste festival ter wereld, heel de dag door carnavalmuziek met bier uit grote pinten en warme dirndl-outfits... Wie verzint zoiets ??? Wel, de mensen van Moose Bar verzinnen het niet alleen, ze doén het ook! Hét fenomeen van vorige winter (7 Moose Bar's verspreid over heel Vlaanderen) staat nu dus ook de laatste 2 weekends van juli in brand. Maar eerst opnieuw dit winterseizoen in, met deze compilatie vol knots-knettergekke party-hits.Jetzt geht's los ! Check het filmpje op https://www.moosebar.com/ en je weet het...Moose Bar XXL - 7 & 8 februari 2020 in het Antwerpse Sportpaleis.

Likeme Seizoen 2
Likeme Seizoen 2
€ 19.99

#likeme sloeg in 2019 vanuit het niets in als een bom! Ongeziene kijkcijfers op Ketnet, uitverkochte concerten in de Lotto-Arena, het debuutalbum wekenlang op nummer 1 in de Ultratop-album-charts, enzovoorts, enzovoorts. Dat eerste album is ondertussen goed voor méér dan 30.000 verkochte exemplaren en was daarmee goed voor de pole position van de Ultratop album top 100 in 2019. Het album prijkte 5 weken bovenaan en dat was meteen ook het langst in 2019. Op zondag 12 januari start het langverwachte tweede seizoen van deze absolute succesreeks. Elke episode bevat weer twee bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers, die de kids van nu laat kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders en op die manier hele generaties verbindt. Het tweede seizoen loopt tot begin april, maar alle liedjes uit de reeks zijn reeds vanaf 13 maart beschikbaar op deze fraaie dubbel-CD!

#LikeMe
#LikeMe
€ 16.99

#LikeMe is het nieuwe paradepaardje van Ketnet. Vanaf 13 januari wordt elke week een nieuwe aflevering van deze topreeks op de wereld losgelaten. Elke episode bevat twee bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, 'Porselein' van Yasmine en 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Boven De Wolken (Special Fan Edition Incl. DVD)
Boven De Wolken (Special Fan Edition Incl. DVD)
€ 19.99

Speciaal voor de fans brengt Niels Destadsbader een Special Fan Edition uit van zijn succesvolle platina-album 'Boven De Wolken'. Naast de CD met nieuwe bonustracks (o.a. 'Hoofd Op M'n Schouder') zit er ook een DVD bij met het optreden van de Vlaamse zanger in het Sportpaleis! Niels Destadsbader is de nieuwe God van het Vlaamse lied. De fakkel van de Clouseau’s dezer wereld is nu definitief overgenomen, en niets wijst erop dat er ook nog maar een spatje verval zit in zijn populariteit. Integendeel. “Boven de wolken” is alweer het 4de studioalbum van Niels Destadsbader, en werd voor het eerst door een buitenlander geproduceerd, met name Holger Schwedt. Holger deed top-producties voor oa. Marco Borsato, Lionel Richie, Di-Rect, Postmen, Blof, Go Back To The Zoo, Van Velzen, Miss Montreal en Ben Saunders. Met andere woorden : dit album klinkt als een huis! Uiteraard staat de Zomerhit-single “Mee naar boven” hierop, maar ook nieuwe single “Annelies”.

MAP OF THE SOUL: 7 (Random versie)
MAP OF THE SOUL: 7 (Random versie)
€ 43.99

Let op: Onder deze versie worden de albums willekeurig uitgeleverd. Ook bij het bestellen van 4 stuks zijn vier verschillende versies NIET gegarandeerd. Versie 1 t/m 4 zijn ook los verkrijgbaar! Na een rustperiode van meer dan een halfjaar is BTS terug met een nieuw volledig album: MAP OF THE SOUL : 7 en is het vervolg op MAP OF THE SOUL : PERSONA. Daarnaast heeft de populaire K-Pop groep bekend gemaakt dat de maanden januari en februari vol staan van nieuwe releases zoals “CONNECT, BTS” en zullen elke dag meer informatie vrijgeven maken omtrent het nieuwe album. De release staat gepland op 21 februari 2020. Elke versie bevat: 1x Photo book 1x Lyrics book 1x CD 1x Mini book 1x Photocard 1x Postcard 1x Sticker 1x Coloring Paper 1x Poster (Let op! Zolang de voorraad strekt) Dimensie geheel: 223 mm x 295 mm x 24 mm Dimensie photobook: 205mm x 277mm Let op! Dit pakket wordt geleverd via pakketpost.

Die Slow Van Toen 8
Die Slow Van Toen 8
€ 22.99

Na 7 succesvolle volumes is er nu volume 8! Alweer meer dan 40 prachtige, tijdloze slowklassiekers uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Met o.a. Demis Roussos, Paul Anka, Roy Orbison, Elvis Presley, Will Tura, Engelbert Humperdinck, Adamo, Charles Aznavour, Tom Jones en vele anderen. Deze unieke 2CD werd opnieuw samengesteld door Marc Brillouet (ex-Radio 2 presentator en maker van de Funiculi Funicula verzamelaars) en mag je absoluut niet missen!

Moose Bar
Moose Bar
€ 12.99

Moose Bar haalde sinds 2015 de sfeer van de winter en de bergen naar de coolste après-ski setting van Hasselt. De prachtig gedecoreerde chalet in alpenstijl doet je meteen wegdromen naar een gezellig skioord. Een gezellige atmosfeer in de winterse après-ski hut zorgt voor de perfecte ambiance, die je het après-ski gevoel met vrienden helemaal laat (her)beleven. Ga uit de bol op machtige après-ski muziek, geniet van de bediening in Lederhosen en de geweldige feestjes in onze winterbar. Prosit! Moose Bar is niet alleen een uniek concept om de cultuur op te snuiven of uit de bol te gaan op après-ski muziek, maar is eveneens dé ideale manier om een evenement op maat te organiseren! Personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, babyborrels, verjaardagsfeesten... Alles is mogelijk! Na het succes van Hasselt, volgden in 2017 Antwerpen en Leuven, en stond de Moose Bar zelfs op Tomorrowland 2018! Deze winter volgen ook Gent, Mechelen en Kortrijk, and there's much more to come... Zo komen er twee Moose bar edities in Val Thorens (Belgian Week van 6-9 februari 2019), en zal de Moose Bar deze winter ook meevliegen naar Alpe d'Huez voor Tomorrowland Winter in de Franse Alpen.Tot slot staat er ook in februari nog een héél groot spetterend feest gepland in een grote zaal in Antwerpen... Let's get the party started!

Feesten Als De Beesten 2020
Feesten Als De Beesten 2020
€ 19.99

Traditioneel (inmiddels alweer de 11de editie) brengt CNR rond carnaval de cd ''Feesten Als De Beesten'' op de markt, een knallende Feestmix met alleen maar échte party-nummers.Feesten Als De Beesten is inmiddels echter véél meer geworden dan enkel een carnaval-cd.Met deze mix zet je simpelweg élk feestje op zijn kop, en wordt elke 'bierstübe' omgebouwd tot één knallend feest !Dit is de perfecte cd om uw carvaval, après-ski of eender welke party mee op gang te trekken!

Mnm Big Hits 2020.1
Mnm Big Hits 2020.1
€ 22.99

Ook in 2020 blijven we knallen met de MNM Big Hits, de enige echte volwaardige hit compilatie in Vlaanderen. Een 2 CD met maar liefst meer dan 40 hits van oa. Dua Lipa, Billie Eilish, Snelle, Jonas Brothers, Selena Gomez, Sia, Justin Bieber, Lewis Capaldi en veel meer….

Liedjes Van Vroeger
Liedjes Van Vroeger
€ 11.99

Liedjes Van Vroeger is een CD vol nostalgie. Droom weg bij de Zangeres Zonder Naam, Anneke Gronloh en Heintje. Deze veertig klassiekers op twee CD's haal je nooit meer uit je CD-speler.

Serious Beats 94
Serious Beats 94
€ 22.99

Serious Beats, de 94e editie is de perfecte verzameling van de beste club, house, groove en electro-muziek, allemaal op een verzamel cd.

30 Jaar Samson en Gert
30 Jaar Samson en Gert
€ 11.99

Vanwege de verjaardag van dit populaire duo én het nakende afscheid van Gert, wordt het allerbeste van Samson & Gert verzameld in een ultieme box. 101 liedjes verspreid over 5 CD’s inclusief de nieuwe, allerlaatste single . Eveneens verkrijgbaar: - DVD 30 jaar Samson & Gert - Vinyl 30 jaar Samson & Gert

Changes (CD)
Changes (CD)
€ 18.99

Changes is het vijfde studioalbum van Justin Bieber. De eerste single van het album, Yummy, was binnen de kortste keren al 100 miljoen keer gestreamd op verschillende platformen. De cd versie van 'Changes' komt in een Jewel Case met een 12 pagina tellend boekje .

When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
€ 13.99

Billie Eilish is hét POP-fenomeen uit de USA. Ze is 17 en verovert nu al de wereld met haar muziek en haar excentrieke visuele identiteit. Overal ter wereld verkoopt ze in een snel tempo zalen uit, heeft miljoenen streams op haar naam staan en brengt eindelijk haar langverwachte album uit 'WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO?' Samen met haar broer heeft ze aan deze plaat gewerkt. Billie Eilish is nu al de revelatie van het jaar 2019!

Apres Ski 2020
Apres Ski 2020
€ 13.99

De allervetste Apres Ski hits van het seizoen 2020 nu bij elkaar op twee cd's!

Confessies
Confessies
€ 19.99

Kleinkunstenaar Willem Vermandere wordt 80 op 9 februari 2020. Dat viert hij met een splinternieuw album! "Van wat moet dezen oude vent (van 't jaar 40) nog verzinnen! Heeft hij al de rijmwoorden nog niet opgebruikt! Blijkbaar was er de voorbije drie-vier jaar nog wat voorraad. Laat mij nog maar wat "tjolen" door onze lage landen en mijn gedacht zingen over onze wereld. Hoor, 't is Pol Depoorter op de snaren, Freddy Desmedt met toeters en blazers en Bart Caron op zijne contrabas. Ik mag zelfs wat meespelen op mijn klarinet. Kom schrijvelaar, zoek nooit krampachtig naar iets nieuws, de liedjes zelf zullen u vinden. Die zullen soms blij of bedroefd zijn, daar ben je geen baas over. Zing het en schreeuw het uit, weemoedig en opstandig, 't is soms bijna kerkgezang en soms boertige hoempapa. Ik weet het, ge zult mij alzo moeten verslijten. Zoon Augustijn heeft dat in Oostende allemaal vastgelegd. 't Was najaar 2019" Aldus Willem

Dertigers
Dertigers
€ 22.99

Dertigers is terug… Wie was er geen fan van deze heerlijke reeks? Een reeks over zes vrienden die lief en leed delen. Zes vrienden die worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma dat hen verbindt. De reeks was vorig jaar een onverwacht succes en de hit van het voorjaar. Mede ook dankzij de geweldige muziek die overvloedig in de serie zat. En nu is er eindelijk ook de muziek uit de reeks op CD! Een fantastische soundtrack die je terugneemt naar de jaren ‘80 en ‘90. Een heerlijke compilatie met feelgood muziek, maar ook meer melancholische momenten. 2 CD’s met toppers zoals The Levellers, The Cardigans, The Cure, Justin Timberlake, Blondie, Robbie Williams, Radiohead, Paul Simon, …. En veel meer! Dertigers een geweldige reeks met nu eindelijk ook de fantastische muziek uit deze reeks op CD!

K3 CD - Dromen
K3 CD - Dromen
€ 13.99

Op 15 november 2019 verschijnt het nieuwe album ‘K3 Dromen’. Daarop staan onder meer de singles ‘Land Van De Regenboog’, ‘Heyah Mama 2.0’ en ‘Jij Bent Mijn Gigi’. Bij de cd zit ook een dvd met de captatie van de ’20 jaar K3′-show in Puurs. Wil jij dit najaar weer genieten van de vrolijkste hits van de nieuwe cd van K3? Aarzel dan niet. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de muziek op het album "Dromen". Dit is de super vrolijke "Jij bent mijn Gigi" Om deze video optimaal weer te geven is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ga in Chrome naar Instellingen > site-instellingen om Javascript aan te zetten.

Liedjes Van Vroeger Vol 2 (2Cd)
Liedjes Van Vroeger Vol 2 (2Cd)
€ 11.99

LIEDJES VAN VROEGER volume 2 is de opvolger van de succesvolle eersteling, begin 2017. 40 nostalgische hits uit vervlogen tijd, vol met onweerstaanbare meezingers uit Vlaanderen en Nederland. Warme herinneringen aan de goeie ouwe tijd gegarandeerd. Zing, wieg, dans en neurie mee met de grootste successen van de sterren van toen op deze unieke compilatie!

Music To Be Murdered By
Music To Be Murdered By
€ 18.99

Music To Be Murdered By is het elfde album van rapper Eminem, met o.a. de single Darkness. Dit is de CD uitgave van het album met 20 verschillende tracks. Let op: dit is een voorlopige releasedatum, de datum kan nog aangepast worden. Ook de album cover is voorlopig en kan in de toekomst nog aangepast worden. Blijf op de hoogte door de informatie op deze productpagina te bekijken.

Liedjes Van Vroeger Vol 4 (2Cd)
Liedjes Van Vroeger Vol 4 (2Cd)
€ 22.99

''LIEDJES VAN VROEGER, volume 4'' is inmiddels al de vierde in de rij van deze succesvolle reeks.40 nostalgische hits uit vervlogen tijd, vol met onweerstaanbare meezingers uit Vlaanderen en Nederland. Warme herinneringen aan de goeie ouwe tijd gegarandeerd. Zing, wieg, dans en neurie mee met de grootste successen van de sterren van toen op deze unieke compilatie!

Speel
Speel
€ 18.99

Raymond van het Groenewoud brengt op de dag van zijn zeventigste verjaardag (14 februari) een volledig nieuw album uit getiteld ‘Speel’. Het idee voor ‘Speel’ is ontstaan ergens begin januari 2018, op de luchthaven van Tanger. Daar dwarrelde in Raymond zijn hoofd een melodie binnen waar hij van dacht, die schrijf ik op. Dat werd uiteindelijk ‘Je krijgt alles wat je wil’. Misschien daarvoor, zeker daarna, begon Raymond allerlei flarden, die hij vaak laat passeren, te noteren, vaak eerst op muziekpapier, later op de laptop. En zeker dacht Raymond weer aan zijn heilige filosofie, dat een lied pas kans maakt op eeuwigheid als er een minimum aan treffelijke melodie in zit verwerkt. Dat bleek dus het geval te zijn. Met die melodieën op zak, alsook enkele nummers die Raymond al had liggen in zijn schuif, zoals ‘Tegenwoordig’ en ‘’k Heb je graag’, trok hij naar Jean-Marie Aerts, producer van legendarische acts zoals TC Matic en Urban Dance Squad. Jean-Marie is gretig meegegaan in het verhaal onder de werkverdeling "Raymond schrijft de liedjes, Jean-Marie zorgt ervoor dat ze klinken". Raymond benoemt graag de term ‘muziekmonnik’, als hij aan Jean-Marie zijn aura denkt. Tijdens de voorbereiding, tijdens de opnames, tijdens de mixen. Geen grootspraak, ingetogen werken. Héérlijk. De eerste single van ‘Speel' werd ‘Bitter en Bot’. Tekstueel lag dit nummer jarenlang, in gewoon klad-proza, te sluimeren. Raymond hierover: “Ik zag mezelf praten tegen mijn pa in de Eeuwige Jachtvelden, en ik gaf hem de raad niet terug te komen, hij zou direct weer groen van ergernis zijn over ’t reilen en zeilen in de mensenwereld.” Alle liedjes op ‘Speel’ zijn zo compact mogelijk geworden. Iets waar Raymond een duivels genoegen in geschapen heeft, zoals in de goeie ouwe tijd zeg maar. Het ding gezegd krijgen in twee minuten en een beetje, of in drie minuten, of in drie minuten en een beetje. Dat is, voor wie het zich niet bewust is, een mooie prestatie. Raymond denkt nog graag terug aan de guru van ‘Tien om te zien’, dhr. Jos Van Oosterwijck, die iedereen aanmaande met het liedje niet verder dan drie en een halve minuut (of zoiets) te gaan. Geniet van ‘Speel’, een naar onze bescheiden mening excellente toevoeging aan Raymond zijn reeds indrukwekkende palmares. ‘Speel’ verschijnt 14 februari 2020 op CD, vinyl en alle digitale platformen. De pre-order staat sinds vandaag live samen met de huidige single ‘Bitter en Bot’. Naast een gloednieuw album zal er ook een fotoboek over Raymond verschijnen bij de uitgeverij Lannoo. Ook VRT zal ter ere van die bijzondere verjaardag een driedelige documentaire over Raymond uitbrengen. Het eerste deel is te zien op donderdag 13 februari. De kijkers worden getrakteerd op enkele interessante muzikale samenwerkingen, want onder andere Black Box Revelation en Zwangere Guy nemen enkele nummers van Raymond onder handen.

When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (LP)
When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (LP)
€ 24.99

Billie Eilish is hét POP-fenomeen uit de USA. Ze is 17 en verovert nu al de wereld met haar muziek en haar excentrieke visuele identiteit. Overal ter wereld verkoopt ze in een snel tempo zalen uit, heeft miljoenen streams op haar naam staan en brengt eindelijk haar langverwachte album uit 'WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO?' Samen met haar broer heeft ze aan deze plaat gewerkt. Billie Eilish is nu al de revelatie van het jaar 2019!

Knuffelrock 2020
Knuffelrock 2020
€ 14.99

Al meer dan 20 jaar staat de mooiste popmuziek, om samen van te genieten, op KnuffelRock. De nieuwste dubbel CD is gevuld met de mooiste love-songs van dit moment, aangevuld met een aantal heerlijke klassiekers van onder andere: Michael Bublé, Mariah Carey en John Mayer. Onder de 44 tracks vind je de grootste hits van 2019 zoals: Danny Vera ''Roller Coaster'', Lauren Daigle ''You Say'', Lewis Capaldi ''Someone You Loved'', Suzan & Freek ''Als Het Avond Is'', Duncan Laurence ''Arcade'', Krezip ''Lost Without Yo" en Davina Michelle ''Duurt Te Lang''. KnuffelRock 2020, het mooiste cadeau voor jou en je Valentijn.

Tweesprong
Tweesprong
€ 16.99

Een goeie drie jaar na 'Clouseau Danst' is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden, en Koen en Kris denken oprecht dat ze nog nooit zò’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad. En dat zeggen ze niet omdat dat vaak het klassieke promopraatje is: je vòelt gewoon dat ze écht trots zijn op hun nieuwe album, misschien wel het meest trots in hun lange carrière. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’, binnen 14 fantastische goeie nummers.

Nostalgie Classics Top 2020
Nostalgie Classics Top 2020
€ 26.99

“NOSTALGIE CLASSICS TOP 2020 “ bundelt op 5CD’s de grootste klassiekers vanaf de jaren ’60 tot nu! Met oa. Queen, ABBA, Simple Minds, The Cure, Lionel Richie, Paul Simon, Sting, Elton John, …. Nostalgie Classics Top 2020, niets dan classics!

Liedjes Van Vroeger Vol 3 (2Cd)
Liedjes Van Vroeger Vol 3 (2Cd)
€ 11.99

''LIEDJES VAN VROEGER, volume 3'' is inmiddels al de derde in de rij van deze succesvolle reeks.40 nostalgische hits uit vervlogen tijd, vol met onweerstaanbare meezingers uit Vlaanderen en Nederland. Warme herinneringen aan de goeie ouwe tijd gegarandeerd. Zing, wieg, dans en neurie mee met de grootste successen van de sterren van toen op deze unieke compilatie!

Bart Peeters & Pop-Up Koor olv Hans Primusz
Bart Peeters & Pop-Up Koor olv Hans Primusz
€ 17.99

Vanaf eind november staan Bart Peeters en zijn Ideale Mannen in de Lotto Arena.Het wordt een feest met alle hits en hier en daar een vergeten pareltje.Eén van de gasten die langskomen is het 500 koppig Pop Up Koor olv Hans Primusz.Bart vond de samenwerking met het koor zo prettig dat ze samen een CD gemaakt hebben.11 bekende Bart Peeters liedjes, maar dan mét een 500 koppig koor!

The Slow Rush (Coloured Vinyl) (2LP)
The Slow Rush (Coloured Vinyl) (2LP)
€ 29.99

‘The Slow Rush’ is het vierde studio album van Tame Impala en opvolger van het met een Grammy genomineerde ‘Currents’ (2015). Het album is opgenomen, geproduceerd en geremixt door Kevin Parker in Los Angeles en zijn thuishaven Fremantle (Australië). Het album bevat 12 tracks (waaronder ‘Borderline’ en ‘It might be time’) en is voor Parker een diepe duik in de zee van tijd, van belangrijke mijlpalen die voorbijvliegen terwijl je naar je telefoon kijkt. Een lofzang van creatie en vernietiging en de eindeloze levenscyclus.

Daens De Musical (Ed 2008)
Daens De Musical (Ed 2008)
€ 13.99

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 40-45, presenteert Studio 100 nu met trots Daens, de musical. Studio 100 heeft de ambitie om van deze productie Daens 2.0 te maken: de rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical. De muziek voor de voorstelling werd gecomponeerd door de wereldvermaarde Dirk Brossé en wordt ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen. Al bijna zestig jaar is het orkest een vaste waarde in het Vlaamse culturele landschap. Het orkest speelde ook reeds de muziek in van de succesproductie 40-45.

Changes (Boxset)
Changes (Boxset)
€ 52.99

Changes is het vijfde studioalbum van Justin Bieber. De eerste single van het album, Yummy, was binnen de kortste keren al 100 miljoen keer gestreamd op verschillende platformen. De boxset van 'Changes' komt in luxe box en bevat het volgende: - Een boxershort - Vel met tijdelijke tattoo's - 2 stickers - 2 foto kaarten

Gedeeld Door Ons (Jewel Case)
Gedeeld Door Ons (Jewel Case)
€ 13.99

Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons geven Suzan & Freek een opvallend artistiek statement af, waarmee zij aantonen aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreekt doorbraakhit Als Het Avond Is niet. Ook de overige negen nummers hebben elk een heel eigen en origineel geluid. Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets ontstaan lijkt, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Als hobby posten zij onder de noemer ‘De Minuut’ filmpjes op Facebook, waarin ze hun eigen versies van bekende hits spelen. Dat slaat aan. Zowel de steeds groter wordende groep fans als de oorspronkelijke uitvoerenden zijn enthousiast. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes volledig naar hun hand zetten. Voor ze het weten doen ze al een uitverkochte clubtour en is hun ster rijzende nog voor ze überhaupt eigen materiaal hebben. Debuutsingle Als Het Avond Is verschijnt en verandert alles. Het nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, pakt de eerste plek in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Een succes dat de inhoud van het debuutalbum danig heeft beïnvloed, zo stelt Freek. “Wat het maandenlange succes vooral heeft gedaan, is ons de tijd geven om heel weloverwogen aan onze muziek te werken. We hadden de rust om samen een zo divers mogelijk album te maken en uit die rust kwam ook de keus om op ons debuut geen enkele cover te zetten. Gedeeld Door Ons bevat een verzameling liedjes die heel goed laten horen wie we zijn en waar we voor staan.” Het album laveert moeiteloos en speels langs een keur aan stijlen. Van Franse- en hiphopinvloeden op tweede single Blauwe Dag, tot disco en funk op Deze Is Voor Mij, de pop van Nog Even Dit en Neem Me Mee of juist luisterlied op het ingetogen Lied Voor Niemand Anders. Zonder dat de diversiteit ook maar een seconde geforceerd aanvoelt. “Wie ons alleen van Als Het Avond Is kent, zal verrast zijn. Wie ons al langer volgt weet van hoeveel stijlen we houden en hoe we daar altijd een eigen draai aan geven”, aldus Suzan. Freek voegt toe dat dit een rechtstreeks gevolg is van de covers die ze in het verleden opnamen. “Wij hebben toen al altijd als uitgangspunt gehad dat we vooral als Suzan & Freek wilden klinken, welke liedjes we ook opnamen. Die gedachte was ook leidend bij het schrijven van de nieuwe liedjes. Gedeeld Door Ons is een album waar we enorm trots op zijn en die van begin tot eind exact laat horen wie we zijn en waar we voor staan. We kunnen niet wachten om het aan de wereld te laten horen."

Dertig
Dertig
€ 8.99

Wie hem niet kent, heeft de afgelopen jaren op een andere planeet gezeten! Nummer 1 album met “Speeltijd” (inmiddels bijna de kaap van 40.000 stuks gerond), verschillende nummer1 hitsingles, 2 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit-award, etc etc… Het stopt niet voor Niels. Na een paar maanden windstilte verovert hij nu opnieuw de hitlijsten door zijn magistrale bijdrage aan het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek’, waar hij de nochtans niet geringe concurrentie totaal overstijgt. “Verover mij” is een gigantische hit, “Ik ben van’t stroate” een West-Vlaams vervolg op “Skwon meisje”, en met “Paradijs” gaat hij zowaar de rock-toer op. En dan moet de ballad “Tokio” nog komen… Is er eigenlijk iets wat Niels Destadsbader niet kan ? Want tussendoor acteert, jureert & presenteert hij volop alsof hij 3 levens tegelijk leeft. Het gaat hard dus, maar met dit album moet het allemaal nog beginnen… Alle hits van Liefde voor Muziek aangevuld met 10 nieuwe eigen nummers die allemaal ook nog eens HIT-potentie hebben. De nieuwe Koning van de Vlaamse Popmuziek is niet meer te stoppen, en u zal het geweten hebben. Oh ja, Niels wordt dit jaar 30 jaar. Dertig dus.

Mnm Big Hits - Best Of 2019
Mnm Big Hits - Best Of 2019
€ 22.99

2019 was een fantastisch jaar boordevol hits. Zo veel hits dat we ze niet op 2CD’s kregen en daarom komt MNM Big Hits nu voor het eerst met een 3CD jaaroverzicht! Verwacht op “MNM Big Hits - Best Of 2019” dan ook niets minder dan de absolute top uit de charts van 2019: Ava Max, Calvin Harris, Tones And I, Shawn Mendes, Ariane Grande, Marco Borsato, Lil Nas X, Billie Eilish en veel, veel meer! Kortom: het beste, swingendste, en meest volledige aandenken aan een meer dan geslaagd popjaar!

Ultieme Schlager Top 100 (5CD)
Ultieme Schlager Top 100 (5CD)
€ 13.99

Als vervolg op de Polonaise & Levensliedjes Top 100, nu De Ultieme Schlager Top 100! Met tracks van onder anderen Willy Sommers, Will Tura of Eddy Wally.

Polonaise Top 100
Polonaise Top 100
€ 14.99

De definitieve verzamel-box voor alle feestgangers in Nederland en Vlaanderen. Tijdens de 4 CD's lange polonaise komen alle meezingers van toen en nu in sneltreinvaart langs. Van Snollebollekes tot André van Duin, Partyfriex tot André Hazes, Gebroeders Ko tot de Havenzangers, Zware Jongens tot Frans Bauer, Wolter Kroes tot Vader Abraham, ze staan er allemaal op. Geen Carnaval of Après Ski Feest is compleet zonder de Polonaise Top 100.

15 Jaar Schlagerfestival
15 Jaar Schlagerfestival
€ 24.99

15 JAAR SCHLAGERFESTIVAL verzamelt op 3 CD’s de grootste Vlaamse en Nederlandse Hits….met een indrukwekkend overzicht van bijna alle artiesten die de laatste 15 jaar op de affiche hebben gestaan. NIEUW is een exclusieve BONUS PARTY MIX CD van niemand minder dan De Romeo’s! Met de grootste en foutste hits in een heerlijk lange mix…. 15 JAAR SCHLAGERFESTIVAL, Dé polonaise- & schlagertrein zonder weerga én een gegarandeerde Topseller. Een uniek overzicht van 15 jaar schlageren - mis 'm niet!

Après Ski Top 100 - 2019
Après Ski Top 100 - 2019
€ 13.99

Lekker feesten en helemaal uit je dak met de APRES SKI TOP 100. Een super overzicht van de grootste Apres Ski meezingers zoals je hoort op de piste, maar ook in elke feestkroeg. Alle bekende meezingers staan op deze 4CD-box zoals 'Anton Aus Tirol', ‘Naar Voren, Naar Achter (Tu Tu Song)’, ‘Schatje Mag Ik Je Foto’, ‘Alice, Who The X Is Alice’, ‘Ich Bin Wie Du’, ‘Wunderbar!’, ‘Thank God I’m A Country Boy’, ‘Jodeljump’, ‘Volare’, 'Cowboys En Indianen', 'Live Is Life', ‘De Woonboot’, ‘Liever Te Dik In De Kist’, ‘Relight My Fire’, ‘Als De Morgen Is Gekomen’, ‘Verdammt Ich Lieb Dich’, ‘Liberté’, ‘Rosamunde’, .......... etc. Maar ook grote hits van dit moment als CALVIN HARRIS FT. DUA LIPA - One Kiss, ARMIN VAN BUUREN - Blah Blah Blah, MARTIN GARRIX FT. BONN - High On Life.... en nog veel meer.

Ketnet Hits - Gouden K'S 2020 (2Cd)
Ketnet Hits - Gouden K'S 2020 (2Cd)
€ 22.99

Na de compleet uitverkochte en succesvolle editie in 2019 vindt begin 2020 opnieuw het Ketnet-event plaats in het Sportpaleis. Het Gala van de Gouden K's belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor dit niet-te-missen feestje.Ga uit de bol met het hele gezin tijdens optredens van o.a. #LikeMe en zet je schrap, want de Ketnet-wrappers hebben nog een heleboel verrassingen voor jullie...Feest mee op zaterdag 25 januari 2020 tijdens het Gala van de Gouden K's 2019!

Radio 2 - Knuffelrock 2020
Radio 2 - Knuffelrock 2020
€ 22.99

Al meer dan 20 jaar staat Knuffelrock garant voor de allermooiste romantische popmuziek van alleen de allergrootste artiesten. Op de 2CD ‘Knuffelrock 2020’ staan meer dan 40 romantische nummers om heerlijk samen van te genieten. Met o.a. Queen, Robbie Williams, Elton John, ABBA, Elvis Presley, Lionel Richie, Marco Borsato, Shania Twain, Whitney Houston, ...... . En uiteraard ontbreken ook de nieuwkomers als Lewis Capaldi, Dean Lewis en Suzan & Freek niet.

Feesten Als De Beesten 2019
Feesten Als De Beesten 2019
€ 13.99

Various

Country 2
Country 2
€ 22.99

Schlagerkoniging Laura Lynn viert dit jaar haar 15-jarige carrière. Dit doet ze met heel wat feestelijkheden en vooral een opvolger voor haar nummer 1 album uit 2018, ‘Country’. Op ‘Country 2’ brengt Laura weer Nederlandstalige versies van countrynummers die heel Vlaanderen nauw aan het hart liggen en bewerkingen van onbekende country-parels zoals de huidige radiohit ‘Leef je droom’. Laura werkte voor ‘Country 2’ weer met topproducer Steve Willaert en deed voor de teksten beroep op Sabien Tiels, Bart Herman en Cliff Vrancken. Zij schreven bij nummers als ‘Blanket on the ground’, ‘9 to 5’, ‘Jambalaya’ en ‘Jackson’ teksten die perfect bij Laura en haar vele fans passen.

Greatest Hits (LP)
Greatest Hits (LP)
€ 26.99

Greatest Hits LP is een compilatiealbum van de Britse rockgroep Queen. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queen-hits uit de jaren zeventig zoals Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We Will Rock You en We Are The Champions. Van de hits uit de jaren 80 en begin jaren 90 is later een tweede compilatiealbum, en derde greatest hits album uitgebracht.

Dertig (CD+DVD)
Dertig (CD+DVD)
€ 13.99

2018 was pas echt hét jaar voor Niels Destadsbader... Waar 2016 en 2017 al fenomenaal waren, brak hij in 2018 pas echt alle records. Weken nummer 1 met single ''Verover mij'' en album ''Dertig'', dé revelatie uit Liefde voor Muziek, een MIA voor beste Nederlandstalige zanger, na Zomerhit 2017 nu ook Zomerhit 2018, en dan moest het beste nog komen. Op 31/10 en 01/11 speelde Niels 2 uitverkochte shows in HET Sportpaleis te Antwerpen. De superlatieven in de pers logen er niet om : ''Wie nog niet verliefd was, is het nu wel'' ''Niels kwam in het sportpaleis, zag dat het dak er nog op lag, dus na een paar nummers ging het er al af''... ''Niels, de nieuwe Koning van het Sportpaleis''...Deze 2 shows werden opgenomen, en daar is nu een DVD van gemaakt. Deze DVD is een prachtige weergave van zijn concerten, één alvast een voorsmaakje van zijn Sportpaleis concerten van 2019 (6 & 7 december). De gewone cd ''Dertig'' werd aangevuld met extra live bonus-tracks. Deze CD+DVD versie van ''Dertig + Live in het Sportpaleis'' vervangt de vorige gewone versie van ''Dertig''. Stop met zoeken naar uw eindejaarscadeau, want hier is Niels Destadsbader !

Disney's Grootste Hits
Disney's Grootste Hits
€ 14.99

Op deze cd staan de leukste Nederlandstalige Disney liedjes zoals 'Zo'n vriend als ik' uit Aladdin, 'Ik ben jouw beste vriend' uit Toy Story, 'Diep in de zee' uit De Kleine Zeemeermin en 'Hakuna Matata' uit De Leeuwenkoning.

Carnaval Top 100
Carnaval Top 100
€ 13.99

Er zijn veel verzamelaars geweest de afgelopen jaren, maar deze Carnaval Top 100 valt met name op doordat de nadruk is gelegd op de echte klassiekers als 'Mijn Naam is haas', 'Bloemetjesgordijn', 'Bij ons staat op de keukendeur', maar ook een hitmedley van Johnny Jordaan die niet mag ontbreken en uiteraard ook feesthits van de laatste jaren staan erop om het geheel compleet te maken!

Qmusic Top 500 Van Het Foute Uur - 2019
Qmusic Top 500 Van Het Foute Uur - 2019
€ 18.99

Zijn we er weer helemaal klaar voor ? Van 25 tot 29 juni 2019 zendt Qmusic voor de veertiende keer in successie de ‘Top 500 van het FOUTE UUR’ uit en aansluitend zijn er weer de FOUTE PARTY’S op 28 en 29 juni in Den Bosch. De schitterende kartonnen 6 CD box “Het Beste Uit De TOP 500 VAN HET FOUTE UUR 2019” bevat een selectie van meer dan 100 hits uit die Top 500, met natuurlijk ook hits van artiesten die zullen optreden tijdens de Foute Party’s zoals DJ Paul Elstak, Ch!pz en Snollebollekes. Dit jaar opent de box met Queen gevolgd door Andre Hazes met “Leef” en HELENE FISCHER met “Atemlos Durch Die Nacht”. Het feest is compleet met artiesten als ABBA, Tino Martin, Captain Jack, Spice Girls, Vengaboys, Mariah Carey, Party Animals, John Travolta, Glennis Grace, Gebroeders Ko, Britney Spears, 2 Unlimited, Doe Maar, Dolly Parton en nog veel en veel meer.

Bekijk hier alle muziek-cd's en lp's