Camping must-haves 🏕

Dopper Original drinkfles - 450 ml -  Pink paradise
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pink paradise
€ 12.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Klik op de link naar de e-card. De link vind je hierboven. Download de Good Waves e-cards door op de link te klikken en sla ze op op je computer. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pink Paradise Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
€ 14.99

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pacific Blue Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles bidon mintgroen
Dopper Original drinkfles bidon mintgroen
€ 12.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Hakuna Mintata Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Blue Lagoon
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Blue Lagoon
€ 16.45

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Blue Lagoon Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
€ 12.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Klik op de link naar de e-card. De link vind je hierboven. Download de Good Waves e-cards door op de link te klikken en sla ze op op je computer. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pure White Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Sunshine Splash
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Sunshine Splash
€ 12.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Dopper Original - Sunshine Splash Met deze Sunshine Splash Dopper haal je het zonnetje in huis. Deze gele waterfles doet donkere wolken verdwijnen en regenbogen verschijnen. En niet alleen de zomerse kleur van deze lichtgele Dopper geeft reden tot een goede bui, ook de wonderen die het verricht voor onze oceanen; want dankzij deze Dopper verdwijnt plastic afval van wegwerpflesjes als sneeuw voor de zon. Wow! Drink slok voor slok de oceanen schoon Jij bent de beauty en de brains. Jij weet: life in plastic ain’t fantastic. Daarom hervul je deze met kraanwater. Daarmee bespaar je niet alleen geld maar ook zo’n 40 petflesjes per jaar! Hard nodig want jaarlijks belandt zo’n 8 miljard kilo aan plastic afval in onze oceanen. Voor je rechterhersenhelft: dat is gelijk aan het gewicht van zo’n 2 miljard flamingo’s. We no like! Deze duurzame fles is vrij van BPA en andere weekmakers en onderscheiden met een zilver Cradle2Cradle certificaat. Da’s zeg maar de oscar onder de duurzame productieprocessen. Met de aankoop van deze Dopper steun je direct de projecten van Dopper Foundation. Gefinancierd door 5% van de netto verkoopomzet investeert Dopper Foundation in onderzoek en kennis over plastic in onze oceanen. Held! Kleur: Sunshine Splash Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper Foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud.

Nikwax Tech Wash & TX Direct - impregneermiddel - wasmiddel - 2pack  - 300 ml
Nikwax Tech Wash & TX Direct - impregneermiddel - wasmiddel - 2pack - 300 ml
€ 25.95

Nikwax 2-pack met wasmiddel (Tech Wash) en impregneermiddel (TX.Direct) voor waterafstotende textiel (2x 300 ml). Reinigt, revitaliseert het ademend en waterafstotend vermogen van de kleding. Met dit voordeel pakket van Nikwax was en impregneer je jouw waterafstotende kleding waaronder skikleding, regenjassen en outdoorkleding op veilige wijze. Nikwax Tech Wash Een technisch wasmiddel voor waterafstotend textiel welke vuil en restanten van ‘gewone’ wasmiddelen verwijderd. Zowel de waterafstotendheid als de ademende werking wordt hierdoor hersteld. Biedt superieure reiniging, zelfs op 30ºC Verfrist en verwijdert nare geurtjes Revitaliseert de ademende werking Herstelt de waterafstotende werking van al het waterafstotend textiel zoals sportkleding, outdoorkleding etc. Verwijderd reststoffen van reguliere wasmiddelen Nikwax TX.DIRECT Impregneermiddel te gebruiken voor waterafstotende kleding. Hoogwaardig en veilig impregneren Makkelijk en snel voor thuisgebruik in de wasmachine. Hernieuwt het waterafstotende vermogen van synthetische materialen Onderhoudt de ademende werking en tast deze niet aan. Op waterbasis, niet ontvlambaar en vrij van fluorcarbon. Volledige waterafstotendheid zonder gebruik van de wasdroger. Geschikt voor alle membranen (Gore-Tex, Sympatex, Event, Dermizax, etc.)

Superiox Drinkfles - Sport Water Bidon - Waterfles 1 Liter -   Drinkfles met Tijdmarkering - Lekvrij - Fitness - Outdoor - Hardlopen - BPA Vrij - Herbruikbaar - Duurzaam en Milievriendelijk
Superiox Drinkfles - Sport Water Bidon - Waterfles 1 Liter - Drinkfles met Tijdmarkering - Lekvrij - Fitness - Outdoor - Hardlopen - BPA Vrij - Herbruikbaar - Duurzaam en Milievriendelijk
€ 18.95

➡️ Drink je voldoende water? Gehydrateerd blijven betekent gezond blijven (en bij volmacht gelukkig!). Daarom moet je elke dag tussen de 1,5 en 3 liter vloeistof drinken, afhankelijk van je activiteitsniveau en blootstelling aan zonlicht. Superiox 1 liter waterflessen zijn perfect voor mensen die net dat beetje extra willen doen of die volgende stap op hun fitnessreis willen zetten. Met een snel lopende drankuitloop en een slank, reisvriendelijk ontwerp, kunt u genieten van een goede hydratatie, ongeacht waar u onderweg bent. Prioriteit # 1: Hydratatie Wanneer u uw hydratatieniveaus moet maximaliseren, hebt u meer nodig dan een kleine fles water om u op gang te houden; u hebt een sportfles van 1L nodig waarmee u uw trainingsroutines of lange runs kunt uitvoeren, zodat uw lichaam optimaal kan werken. Het maakt niet uit of je bergen beklimt, je dagelijkse CrossFit aanpakt of disc-golf speelt met vrienden in het park; gehydrateerd blijven kan het verschil betekenen tussen je goed voelen en je doelen bereiken en snel terrein verliezen. Dat is de reden waarom de Superiox 1000 ml Sport Water Drinfles de juiste hoeveelheid zuiver, fris water bevat om u door de meest veeleisende delen van de dag te laten gaan. Superiox Sport Water Drinkfles Elke BPA-vrije waterfles van Superiox is gemaakt om uw drankervaring te verbeteren. Daarom hebben onze voedselveilige, veilige plastic waterflessen geen invloed op de smaak. Ze zijn gemaakt van onbreekbaar Tritan-plastic en hebben een lekvrij deksel met een snelstromende watertuit. Daarbovenop beschikken ze over een ingebouwde draagriem zodat u ze kunt meenemen bij het rennen, joggen of die volgende heuvel op. Kiezen voor een drinkfles is niet alleen kiezen voor een leuk design of een mooi kleurtje. Een drinkfles is meer dan een leuk gadget. Want wist je dat als je een jaar lang uit een herbruikbare drinkfles drinkt, je maar liefst 167 wegwerpflessen uitspaart? Je gebruikt dus een duurzaam alternatief voor plastic flesjes en bovendien zorg je er zo voor dat je voldoende water drinkt op een dag. Kenmerken ▶ Veilig slot voor deksel ▶ BPA en Toxin-Vrij ▶ Stof en Lekvrij ▶ Snelle Toegang: Opent met 1 klik ▶ Schokbestendig ▶ Past aan cuphouders ▶ Snelle waterstroom ▶ Geweldig voor sporten ▶ Makkelijk schoon te maken ▶ Lichtgewicht Ontwerp Makkelijk met 1 hand te gebruiken Open en sluit de fles moeiteloos met slechts één klik. Verveeld van gewoon water? Voeg dankzij de extra zeef verfrissende ijsblokjes toe aan je water of giet het over met heerlijk fruit en kruiden Zeer stevig fles en anti-lek dop De dop van de fles kun je eenvoudig op slot doen. Zo ben je er zeker van dat de dop nooit open zal gaan en heb je geen last meer van lekkende flessen. Tevens is deze fles volleding BPA (Bisphenol A) vrij, zo kun je veilig genieten van de meest heerlijke drankjes. De fles is gemaakt van duurzaam Tritan en gaat erg lang mee. Na gebruik kun je de drinkfles in de vaatwasser doen en talloze keren opnieuw gebruiken. Specificaties: ✔️ Merk: Superiox ✔️ Inhoud Verpakking: 1x Drinkfles ✔️ Materiaal: Tritan Plastic ✔️ Inhoud: 1000ml (1 liter) ✔️ BPA vrij ✔️ Bedienbaar met één hand ✔️ Makkelijk schoon te maken ✔️ Duurzaam en Milieuvriendelijk ✔️ Grote vulopening (draaidop) ✔️ Uniek sluitingsmechanisme ✔️ Polsband ✔️ Herbruikbaar ✔️ Goede grip ✔️ Ideale drinktuit vorm Superiox biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie! ➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! ➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

uitgebreide Lockpick set 2.0 met Gratis E-book - lockpicking - lock pick gereedschap tools - lockpicken - voor beginners en professionals - 2020 versie
uitgebreide Lockpick set 2.0 met Gratis E-book - lockpicking - lock pick gereedschap tools - lockpicken - voor beginners en professionals - 2020 versie
€ 29.95

Wilt u alles te weten komen over het lockpicken en hoe sloten werken? Dan is deze uitgebreide lockpick set voor professionals en beginners echt iets voor u! het is een uitgebreide lockpick set gemaakt van goed en kwalitatief materiaal, wat zeer belangrijk is bij lockpicking. De doorzichtige oefensloten geven goed weer wat u aan het doen bent. Ook krijgt u na uw bestelling een e-mail met een gratis E-book over het lockpicken. Uitgebreid en kwalitatief Waarom wij voor 2 sloten hebben gekozen is omdat elk slot anders in elkaar zit, met 20 verschillende tools en 2 verschillende oefensloten kunt u letterlijk alles te weten komen over sloten. We hebben gekozen voor zeer fraai en sterk materiaal waardoor de set nog jaren meegaat. Wat ons opviel bij andere se ts is dat de veren en andere kleine onderdelen in de oefensloten tegenvielen maakt u hier geen zorgen over ook deze zijn bij ons zeer sterk. Bij de oefensloten zitten allebei originele sleutels waardoor u altijd kunt zien hoe het slot normaal open en dicht gaat. Klaar met oefenen? Berg de tools en sloten gemakkelijk op in de opberghoezen. Voordelen ✔ 2 verschillende oefensloten ✔ 20 verschillende lockpick tools ✔ Zeer kwalitatief materiaal ✔ Stevig opberg materiaal ✔ Voor professionals en beginners Gratis E-book Na uw bestelling krijgt u van ons een mail met daarin een E-book over hoe u de tools het best kunt gaan gebruiken, en wat de beste technieken zijn. Inhoud bestelling - 20x lockpick tools - 1x hangslot en deurslot - 4x sleutel - 1x Bescherm en opberghoes tools - 2x Bescherm en opbergdoosje oefensloten - 1x Gratis E-book Kwaliteitsgarantie Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je op welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Samen voor risicoloos online winkelen!

RRJ Design Klamboe XL - 2 Persoons - Eenvoudige Bevestiging
RRJ Design Klamboe XL - 2 Persoons - Eenvoudige Bevestiging
€ 13.48

Niets is zo vervelend als dat je lekker ligt te slapen en er van die irritante muggen rond je hoofd lopen te zoemen en je proberen te prikken. Deze klamboe houdt alle vervelende insecten weg en zorgt ervoor dat je weer optimaal van je nachtrust kan genieten. De klamboe is wit van kleur, stijlvol en past in iedere slaapkamer. Bij deze klamboe krijgt u alle benodigde ophangmaterialen.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
€ 16.45

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Dopper Original - Sea Green Doe je ogen eens dicht. Nee echt helemaal, heel even maar. Denk je dit eens in: het is een snikhete zomerdag, zo één die het zweet in de bilnaad doet lopen en waarvoor je je ziek hebt gemeld op je werk. Na uren in de plakkerige sprinter richting Zandvoort, sjok je met je allerlaatste krachten over het brandende zand naar zee. En dan, zonder aarzelen, duik je kopje-onder in het water. Dat heerlijk koele zeewater. Aaahhh... Zie je het voor je? Precies dát is het gevoel dat je krijgt, elke keer dat je uit deze Dopper drinkt. Drink slok voor slok de oceanen schoon Onze zeeën, of je er nou warm of koud van wordt, ze zijn absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde. Toch belandt elk jaar 8 miljoen ton plastic afval in onze oceanen. Ja echt: 8.000.000.000 kilo. Door deze waterfles te hervullen met kraanwater, drink je slok voor slok de oceanen schoon. Want een Dopper bespaart al gauw 40 PET-waterflesjes per jaar. Klinkt misschien als water naar de zee dragen, maar elk stapje is een gigantische sprong voorwaarts voor de oceanen! Kleur: Sea Green Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud.

Twin Tech Wash/TXDirect 1 Litre  NS
Twin Tech Wash/TXDirect 1 Litre NS
€ 51.95

Productbeschrijving Nikwax 2-pack met wasmiddel (Tech Wash) en impregneermiddel (TX.Direct) voor waterafstotende textiel (2x 1000ml). Reinigt en revitaliseert de kleding. Met dit voordeel pakket van Nikwax was en impregneer je jouw waterafstotende kleding waaronder skikleding, regenjassen en outdoorkleding op veilige wijze. Nikwax Tech Wash Een technisch wasmiddel voor waterafstotend textiel welke vuil en restanten van ‘gewone’ wasmiddelen verwijderd. Zowel de waterafstotendheid als de ademende werking wordt hierdoor hersteld. Biedt superieure reiniging, zelfs op 30ºC Verfrist en verwijdert nare geurtjes Revitaliseert de ademende werking Herstelt de waterafstotende werking van al het waterafstotend textiel zoals sportkleding, outdoorkleding etc. Verwijderd reststoffen van reguliere wasmiddelen Nikwax TX.DIRECT Impregneermiddel te gebruiken voor waterafstotende kleding. Hoogwaardig en veilig impregneren Makkelijk en snel voor thuisgebruik in de wasmachine. Hernieuwt het waterafstotende vermogen van synthetische materialen Onderhoudt de ademende werking en tast deze niet aan. Op waterbasis, niet ontvlambaar en vrij van fluocarbon. Volledige waterafstotend zonder gebruik van de wasdroger. Geschikt voor alle membranen (Gore-Tex, Sympatex, Event, Dermizax, etc.)

MacGyver Zakmes 22cm RVS - Survival mes met vuurstarter - extra 21cm touw - Broekclip
MacGyver Zakmes 22cm RVS - Survival mes met vuurstarter - extra 21cm touw - Broekclip
€ 15.95

Een fantastisch multifunctioneel survival zakmes van 22cm voor de echte buitenmens. Dit tactical zakmes voelt stevig aan en heeft tal van extra functies In slechts een handomdraai is het mes met 1 hand te openen. Met 140 gram ligt het aluminium handvat lekker licht in de hand. Het mes zelf is gemaakt van roestvrijstaal. 7cm is het mes zelf. Totale lengte uitgeklapt is ruim 22cm en ingeklapt 12cm. Andere functionaliteiten zijneen fluitje, 21cm touw en een vuurstarter. Red jezelf in iedere situatie door om hulp te fluiten of een vuurtje te maken. Specificaties Kleur: Zilver en zwart en weegt 140gram. Alle 4 functies: 1- Crosslock vergrendeling, met 1 hand te openen en vergrendelen 2- Vuurstarter 3- Fluitje 4- 21cm touw 5- Afmeting ingeklapt 12 x 4,5 x 2,5cm & uitgeklapt 22 x 4,5 x2,5cm met 7cm RVS snijmes Kortom, het ideale compacte tactical survival mes voor jezelf of een ander met de dagelijkse functionaliteiten erop Wie kent MacGyver niet uit de jaren 90 met stoere gadgets om te overleven in de rimboe of om slechte mensen een loer te steken met eigen gemaakte valstriks. Ons MacGyver assortiment bestaat voornamelijk uit “echte mannen” gerelateerde artikelen. Het assortiment kent messen, vuurstarters, hoofdlampen, zaklampen, verrekijkers, tenten en survivalmaterialen om te overleven in de outdoorbush. Onze artikelen zijn populair onder scoutings, vissers, backpackers, doe-het-zelvers en nog vele andere doelgroepen. Vooral de combinatie van een groot deel van ons assortiment versterkt elkaar en maakt MacGyver tot een all-round merk in de outdoormarkt.

Waterafstotende spray voor textiel - 2x Nano Spray (p.s. 400 ml)
Waterafstotende spray voor textiel - 2x Nano Spray (p.s. 400 ml)
€ 20.95

Waterafstotende spray Nano Spray is een krachtige waterafstotende spray om uw waardevolle spullen te beschermen. Het materiaal blijft langer nieuw door de waterafstotende technologie. Geschikt voor diverse soorten materialen, zoals suède, leer, katoen en overige textielsoorten. Nano Spray is een onzichtbare coating die als beschermlaag dient. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht, is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken. Deze waterafstotende spray biedt een onzichtbare en ademende beschermlaag met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van het materiaal. Nature based technology De natuur kent vele mysteries. Eén van die mysteries is de waterafstotende kracht van sommige planten (zoals de lotus). De natuur gebruikt deze waterafstotende technologie al miljoenen jaren. De lotus is waterafstotend zodat zijn blad schoon blijft om optimaal zonlicht te absorberen. Nanotechnologie heeft deze fascinerende techniek bestudeerd, en komt met de krachtige Nano Spray om uw waardevolle materialen optimaal te beschermen. Bestel nu de waterafstotende Nano Spray en ‘Protect the things you love’. Toepassingen De waterafstotende spray is geschikt voor: -Schoenen -Laarzen -Jassen -Tassen -Handschoenen -(buiten) meubilair -Autobekleding -Werkkleding -En meer… Gebruikshandleiding Nano Spray Zorg ervoor dat het materiaal droog is en vrij is van vet, olie of ander vuil. Spray goed schudden en op een afstand van ongeveer 10 à 15 cm aanbrengen. Breng een gelijkmatige laag over het materiaal. Voor een beter en maximaal resultaat is het aan te raden om een tweede en/of derde laag aan te brengen (wacht 30 minuten om vervolgens de volgende laag aan te brengen). Laat de nano coating 24 uur intrekken om een volledig en optimale berscherming te creëren. Tip: bekijk de video om het verschil te zien tussen onbehandeld en behandeld materiaal. Voordelen van de waterafstotende spray * Optimale bescherming * Onzichtbare coating * Makkelijk schoon te maken * Blijft langer nieuw! * 2x 400 ml (0.8L) * van 49.90 voor 20,95! * Gratis verzending!

TravelMore Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar - IPX-6 Waterresistent - 3800 Lumen - Zwart
TravelMore Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar - IPX-6 Waterresistent - 3800 Lumen - Zwart
€ 24.95

Met deze militaire zaklamp van TravelMore kun je verder schijnen dan ooit tevoren! Kijk tot wel 350 meter ver in het pikkedonker. Deze onverwoestbare zaklamp van TravelMore kan iedere situatie en weersomstandigheid aan. De zaklamp is gemaakt van een robuust aluminium en is (IPX-6) water-resistant. Militaire Zaklamp De militaire TravelMore zaklamp heeft een super fel bereik van tot 350 meter en maximaal 1 km ver. De lichtafstand is gemakkelijk in te stellen met de zoomfunctie. De zaklamp beschikt over dezelfde LED-Technologie die Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingsbrigades gebruiken! De zaklampen worden geleverd inclusief batterijen. Voordelen TravelMore Oplaadbare Zaklamp: ▶ Compact en robuust ▶ HQ LED 1000 Lumens ▶ Zoom & Stroboscoop functie ▶ Inclusief batterijen ▶ Fel bereik tot ruim 350 m ▶ Lifehammer functionaliteit ▶ Water-resistant (ipx-6) Onverwoestbaar De zaklamp is gemaakt van sterk aluminium. Zo sterk zelfs, dat in noodgevallen een ruit ingeslagen (Lifehammer functionaliteit) zou kunnen worden met de achterkant van de lamp. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht (ipx-6) en bestendig tegen allerlei extreme omstandigheden dus! Multifunctioneel De zaklamp is werkelijk geschikt voor iedere activiteit. Zo kan hij makkelijk overal mee naartoe genomen worden! Gebruik de zaklamp bijvoorbeeld op reis, stroomuitval, kamperen, survivallen, nachtvissen, autopech of tijdens het klussen. Specificaties: ✔ Merk: TravelMore ✔ Kleur: Zwart ✔ Verpakking: 1x zaklamp, 1x accu, 1x lader ✔ Lengte: 136 mm tot 156 mm ✔ Diameter voorkant: 34mm ✔ Diameter achterkant: 26mm ✔ Aantal Watt: 8 ✔ Lichtintensiteit: 1000 Lumen ✔ Licht standen:5 ✔ Bereik: 350m tot max 1 km ✔ Oplaadbaar: Ja ✔ Accu en lader: Ja ✔ Opberg/reisbox: Ja ✔ Waterproof: Ja, ipx-6 ✔ Certificaat: RoHS, FCC en CE Laat de duisternis achterwege met ‘s werelds felste zaklamp; de militaire zaklamp van TravelMore!

Militaire zaklamp - 2000 lumen - LED zaklamp - Waterdicht + Inzoombaar - 2 Stuks
Militaire zaklamp - 2000 lumen - LED zaklamp - Waterdicht + Inzoombaar - 2 Stuks
€ 14.95

Voel je veiliger in het donker met deze militaire zaklamp! Steeds meer mensen gebruiken deze speciale zaklamp om zich thuis veiliger te voelen en eventuele indringers af te schrikken met het extreem felle licht. Dankzij de 5 zoomstanden kun je hem bovendien ook voor andere situaties gebruiken, zoals een wandeling in het donker. Je bestelt de Militaire zaklamp nu voor slechts 15,95 en krijgt er 1 gratis bij! Naast dat je met deze militaire zaklamp in het donker gemakkelijk alles helder kunt zien, ben jij tevens goed voorbereid op mogelijk gevaar. Al miljoenen mensen gingen je voor en gebruiken deze ultra felle zaklamp als wapen tegen indringers, en met succes. Het licht van deze zaklamp is in de zoom-stand namelijk zo fel (zo'n 20 tot 40 keer sterker dan een gewone zaklamp), dat criminelen direct verblind en gedesoriënteerd raken. Hierdoor is de kans groot dat ze vliegensvlug de benen nemen. Bovendien is de militaire zaklamp 100% legaal in Nederland en België. De LED-technologie die in deze zaklamp verwerkt is wordt dan ook gebruikt door onder andere: - Amerikaanse Navy Seals - Politieagenten - Reddingbrigades De zaklamp is een must voor in elk huishouden. Hij is niet alleen handig om in huis te hebben voor extra veiligheid, maar ook handig als je in het donker een wandeling gaat maken. Loop jij bijvoorbeeld elke avond een rondje met de hond, of ga jij wel eens kamperen? Dan komt deze zaklamp ook prima van pas. Of wat dacht je van als de stroom een keer uitvalt in huis? Dan heb jij in ieder geval altijd licht bij de hand! Specificaties: •Grootste ‘zoom’ heeft een desoriënterend/verblindend effect •Kracht van 2000 lumen •Geeft een veilig gevoel •Kleine ‘zoom’ om te wandelen in het bos •5 zoom-functies •Wit licht •Ontworpen voor een bereik van 500 meter tot 1 km •Extreem sterke behuizing •Schokbestendig en absorberend •Batterijen: 3x AAA (niet meegeleverd) •Led-technologie •Met de achterzijde is het mogelijk om glas te breken •Lengte: 14 centimeter •Diameter: 3,5 centimeter

Verdat - 500 ml drink /thermosfles - Zilver
Verdat - 500 ml drink /thermosfles - Zilver
€ 22.95

De Verdat fles is de ideale waterfles om mee te nemen naar je werk, sportclub of naar je favoriete vakantiebestemming. Naast een stijlvolle design, biedt de Verdat fles een hitte & koel bestendige wand. Dankzij de de dubbelwand van RVS met een vacuüm tussen de 2 wanden, zal de temperatuur van je drankje behouden worden. Ben je het beu dat je water uit een plastic fles snel opwarmt? ben je opzoek naar een compacte drinkfles die je makkelijk overal kan meenemen? wil je meehelpen om deze planeet meer duurzaam & ecologisch te maken? Dan is het aanschaffen van de Verdat fles de ideale aankoop voor jou! Temperatuurbestendig - 24h koud of 12h warm De verdat fles zal dankzij de dubbele wand je koel water tot wel 24h lang fris houden of je warme koffie tot wel 12h lang warm houden. De buitentemperatuur heeft hier geen invloed op! dus ideaal om je water fris te houden op een warme dag & je koffie of thee warm te houden op een frissere dag! Ecologisch Dankzij de aankoop van een Verdat fles zal je onrechtstreeks bijdragen aan het milieu, aangezien je met deze herbruikbare drinkfles sneller "nee" zult zeggen tegen wegwerpflessen. Duurzaam we gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Compact Dankzij zijn gestroomlijnde design kan je de Verdat fles altijd & overal eenvoudig meenemen. Productspecificaties: Inhoud: 500ml Breedte: 7 cm Hoogte: 26 cm Gewicht: 0.36kg • 24 uur koud - ongeacht het weer • 12 uur warm • Lek vrij • Behoud smaak en versheid • Geen condensatie • BPA - vrij

4 in 1 PU lederen casual schoudertas Messenger Bag dames handtas (roze)
4 in 1 PU lederen casual schoudertas Messenger Bag dames handtas (roze)
€ 34.95

Let op de afmeting!1. gemaakt van duurzaam materiaal vol van vorm glad gevoel2. materiaal: PU3. kenmerken: kan een bril mobiele telefoon portemonnee en andere persoonlijke bezittingen op te slaan4. multifunctioneel: een schouder/draagbaar/Cross Body5. casual mode geschikt voor meisjes winkelen reizen

TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML -  Zwart
TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML - Zwart
€ 23.95

Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Alle voordelen van normale thermosflessen gecombineerd met ons minimalistisch design. Of je nu zin hebt in water, koffie, thee, koolzuurhoudende dranken of een fris wijntje, de TIGR drinkfles zorgt ervoor dat de temperatuur van je drankje blijft zoals jij het wil. Een beetje minder plastic Eén herbruikbare drinkfles verandert de wereld natuurlijk niet, maar door het koppelen van een stijlvol design aan ecologische duurzaamheid maken we het voor jou alvast gemakkelijker om “nee” te zeggen tegen wegwerpplastic. Veilig en duurzaam We gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal (RVS type 18/8) dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Houdt je drankje 24u koud of 12u warm De TIGR drinkfles bestaat uit dubbelwandig RVS, met een vacuüm tussen de 2 wanden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je drankje zijn temperatuur behoudt, maar het vermijdt ook condensatie aan de buitenkant van de fles. Zo glipt je fles nooit meer uit je handen, en vermijd je natte plekken in je tas. Neem hem overal mee naartoe Dankzij het formaat (500ML) en de handige vorm past de drinkfles gemakkelijk in je handtas, rugzak en sporttas. Deze fles is daarom jouw perfecte metgezel tijdens wandelingen, sportactiviteiten, school, werk en in de wagen. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met deze veelzijdige drinkfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · 1 x Cadeauverpakking met handleiding · 1 x TIGR drinkfles

Ultrakrachtige LED Hoofdlamp – Cree XML T6 Militaire Hoofd Zaklamp + 18650 Batterij Oplader - 3000 Lumen
Ultrakrachtige LED Hoofdlamp – Cree XML T6 Militaire Hoofd Zaklamp + 18650 Batterij Oplader - 3000 Lumen
€ 23.99

Deze oplaadbare Militaire LED zaklamp is veruit de meest krachtige lamp die we ooit aangeboden hebben. Ben je op zoek naar een extreem krachtige LED hoofdlamp dan mag je deze niet missen. Deze set is zeer uitgebreid en direct klaar voor gebruik. Met deze complete Cree XML T6 verlichtingset ben je direct klaar voor al je outdoor activiteiten. De superkrachtige hoofdlamp met zoom kan door middel van de comfortabele hoofdband op je hoofd gedragen worden. Zo hou je je handen vrij en is je gezichtsveld altijd goed verlicht. Ideale verlichting dus voor je MTB, wielrenfiets of camping en survival activiteiten. De hoofdband is makkelijk verstelbaar en de lamp is in hoek verstelbaar zodat deze stevig in de juiste hoek blijft staan. Het batterij compartiment zit aan de achterkant en deze is voorzien van een rode LED ter veiligheid in het verkeer. Deze set wordt geleverd inclusief lader en 2x 18650 oplaadbare batterijen. Zo is je set direct klaar voor gebruik en hoeft er niets extra aangeschaft te worden. Specificaties LED chip: 1x XM-L T6 + 2x XPE Output lumen: max 3000 lumen Regenbestendig Aluminium legering behuizing Aluminium legering reflector Specificaties 4 Modi: 1 x XM-L T6 / 2 x XP-E / 1 x XM-L T6 + 2x XP-E / Strobe 12v-240v Batterij lader (LED indicatie voor opladen / volgeladen) Soort batterij: 2 x 18650 4.2V 1800 mAh (inclusief batterij) Wat zit erbij? 1 x Hoofdlamp 2 x 18650 4.2V batterij 1x 230V-lader 1x 12V autolader 1 x doos

Dopper Drinkfles Steel 490 ml - roestvrij staal
Dopper Drinkfles Steel 490 ml - roestvrij staal
€ 19.5

Maak je sterk voor schone oceanen met deze Dopper! Deze robuuste fles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal. Met zijn 490 ml is deze Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy. Integendeel, deze drinkfles kan dankzij ‘t praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd. Met zijn stalen uitrusting is dit de edele ridder van de Dopper collectie. Deze onbevreesde avonturier reist overal met jou mee naartoe, hoe wilder hoe beter. Of je nou gaat bootcampen in de Scheveningse modder, surfen op de schuimende zeedaken van Zuid-Afrika, op zoek gaat naar jezelf in de outbacks van Australie of jezelf juist gaat verliezen op Ibiza; deze fles staat aan jouw zijde. Met deze geharnaste waterfles breek je bovendien een lans voor schonere oceanen! Drink slok voor slok de oceanen schoon Jaarlijks worden er maar liefst 200 miljoen ton plastic wegwerpflesjes verkocht. Een deel van deze plastic flesjes wordt gerecycled, de rest belandt in stortplaatsen of nog erger: in zee. Hier breekt het plastic niet af, maar valt het uiteen in piepkleine stukjes. Deze zogenoemde microplastics worden door zeedieren aangezien voor voedsel, enne drie keer raden wie zeedieren dan weer aanzien voor voedsel: wij! Zo kan het zomaar gebeuren dat jouw tonijn in de toekomst wordt geserveerd op een bedje van microplastics. Met de aankoop van de Solid Steel hou jij de plastic soep van je menu. Door deze Dopper te hervullen met kraanwater bespaar je immers veel plastic van wegwerpflesjes! 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp, 18/8 staal, roestvast (fles) Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Compacte inhoud van 490 ml Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Houd je drank niet warm of koud

TIGR Waterfles met fruitfilter - 100% BPA vrij - 700ML - Roze
TIGR Waterfles met fruitfilter - 100% BPA vrij - 700ML - Roze
€ 19.95

Vind je het een opgave om elke dag 2 liter water te drinken? De TIGR WTR fles met fruitfilter helpt je om op een gezonde manier te hydrateren. Perfect in combinatie met een detox kuur of het wegwerken van overtollige kilo’s! Wat is het nut van een drinkfles met fruitfilter? Vind je gewoon water maar niets? Probeer zelfgemaakt fruitwater! Het is een eenvoudige manier om je inname van vitamines en mineralen te verhogen, zonder toegevoegde suikers en calorieën. Water met een smaakje nodigt uit tot meer drinken, met een betere hydratatie tot gevolg. Waarom is de fruitfilter onderaan geplaatst? De meeste waterflessen met fruitfilter hebben hun filter aan de bovenkant van de fles. De TIGR waterfles heeft zijn fruitfilter onderaan, zodat het fruit langer ondergedompeld blijft en het water een intensere smaak krijgt. Door de plaatsing onderaan zit het fruit nooit in de weg tijdens het drinken. Waarom een bijpassende sleeve? Gewone waterflessen zijn onhandig in gebruik onderweg. Een koele waterfles begint snel te “zweten” in een warmere omgeving, met vervelende natte plekken als gevolg. De gratis bijpassende sleeve houdt je water langer koel én vermijdt condensatie! Ideaal dus om mee te nemen in je handtas of rugzak. Hoe reinig ik mijn waterfles? Om een lange levensduur van de waterfles te garanderen reinig je de fles met de hand in een warm sopje. Gebruik van de vaatwasser is mogelijk, met uitzondering van de afsluitdop en de aluminium ring. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met onze waterfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · Extra duurzame waterfles, 100% BPA-vrij · Neopreen sleeve · Drinkdop met dubbele sluiting · XL fruitfilter · Handige draagriem voor onderweg

Vismagneet set - 400KG - 20m touw - Prikstok adapter - Beschermkap - Magneetvissen starterspakket - Magneet Schroefborgmiddel
Vismagneet set - 400KG - 20m touw - Prikstok adapter - Beschermkap - Magneetvissen starterspakket - Magneet Schroefborgmiddel
€ 54.95

Start je magneetviscarrière met de Brute Strength 400 kg vismagneet startersset. De Brute Strength 400 kg vismagneet is één van de meest krachtige 90 mm vismagneten van de Benelux. Brute Strength vismagneten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit neodymium. Iedere vismagneet wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest voor verkoop. What’s in the box? ✅ Brute Strength 400 kg vismagneet | 400 kilo trekkracht* | 90 mm diameter ✅ Brute Strength borgmiddel (10ml) | Loctite 242 alternatief ✅ Vismagneet touw | 20 meter paracord | 400 kg trekkracht ✅ Exclusieve Brute Strength vismagneet kapbr ✅ Brute Strength prikstok adapter. Haal de meest zware objecten van de waterbodem. Alle Brute Strength vismagneten worden geleverd met schroefdraadborgmiddel. Het borgmiddel is te gebruiken om de schroef en de magneet aan elkaar te laten hechten. Zo bestaat er geen kans dat je de vismagneet verliest door het onderwater losdraaien van de schroef! Daarnaast wordt deze set geleverd met een 20 meter hoge kwaliteit nylon paracord touw met een trekkracht van maximaal 400 kg trekkracht. Brute Strength vismagneten zullen nooit onderwater blijven haken door de bijgeleverde beschermkap. Met de beschermkap is het ook makkelijker om de vismagneet te lokaliseren in troebel water. Een greep uit de ervaringen van Brute Strength magneetvissers op Bol.com: ⭐⭐⭐⭐⭐ - Één Supergadget! Extra sterke magneet? Echt niets aan gelogen! Dit is serieus magneetvissen! ⭐⭐⭐⭐⭐- Uitstekend product echt een aanrader om mee te beginnen je krijgt zeker waarvoor je betaalt ⭐⭐⭐⭐⭐- Ik gebruik al de hele zomer de Brute Strength vismagneet met grote plezier. De trekkracht is erg goed, dit is lang niet altijd bij andere merken vismagneten het geval. Daarnaast geldt uiteraard: Gratis verzending, Niet goed, geld terug! Opgelet⚠: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Draag altijd handschoenen bij het gebruik van deze magneet. Berg de magneten buiten de reikwijdte van kinderen op. *De 400 kg trekkracht is gemeten in kamertemperatuur op een plaat van gepolijst staal (A36) met een dikte van 1,5 cm. De trekkracht wordt loodrecht op het vlak van de plaat uitgeoefend. Een maximale afwijking van -10% ten opzichte van de opgegeven kracht is mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Afhankelijk van het type toepassing (dikte/conditie van het basismetaal, temperaturen en trekrichting), kunnen de krachten fors worden beïnvloed. De aangegeven waarden dienen uitsluitend als basis voor vergelijking onder de hierboven vermelde condities."

Bo-Bottle - 1000 ULTD (1L)
Bo-Bottle - 1000 ULTD (1L)
€ 29.5

Het tijdperk van de plastic drinkfles is eindelijk voorbij! Bo-Bottles presenteert de eerste glazen waterfles met afschroefbare bodem. Duurzaam en gezond. Bescherm jezelf en de wereld en stap over op de eindeloos hervulbare glazen waterfles BoB wat staat voor Bottom open Bottle. De Bo-Bottles drinkflessen zijn 100% duurzaam: - Alle onderdelen zijn vervangbaar - De buitenste doppen zijn gemaakt van duurzaam RVS - De binnenste doppen zijn gemaakt van polypropyleen een gifvrije harde kunststof dat bestendig is tegen baterieëngroei. - Het BOROSILICAAT glas is een zeer hard, hittebestendig glas met een langere levensduur dan andere glassoorten en blijft daardoor mooi bij intensief gebruik. - Een duurzame siliconen sluitingsring. Deze drinkfles van Bo-Bottels kan keer op keer gebruikt worden en is daardoor milieu vriendelijk. Neem de fles mee naar je werk, school of standaard in je tas. De Bo-Bottles drinkfles is 100% waterdicht door gebruik van vervangbare siliconen sluitringen. De drinkfles is gemaakt van Borisilicaat glas en dus niet van schadelijk plastic, gezondheid staat bij deze drinkflessen bovenaan! Daarnaast behouden uw drankjes in glas hun originele smaak. Om de Bo-Bottles drinkfles zo duurzaam mogelijk te maken hebben we alle onderdelen vervangbaar gemaakt. U kunt losse doppen en afdichtringen nabestellen mochten deze bijvoorbeeld zoek raken. Om het product zeer geschikt te maken als (relatie)-geschenk, wordt deze geleverd in een chique design doos. Daarnaast is het mogelijk de fles, of een accessoire te laten graveren met een logo. Voor de Bo-Bottles lijn drinkflessen zijn legio accessoires te krijgen zoals bijvoorbeeld: - Fruit cup bodem - (diepere bodem dop voor het opvangen van bijv. stukjes fruit) - Top dop randje – de dop wordt standaard in zwart geleverd maar is ook verkrijgbaar in roze/blauw/groen - Bodem dop randje – de bodemdop wordt standaard in zwart geleverd maar is ook verkrijgbaar in roze/blauw/groen - Siliconen sluitringenset – set bestaande uit 1 top-ring en 1 bodem-ring - Kurk met schenktuit – geschikt voor alle flessen - Reinigingsborstel – geschikt voor alle flessen - Houten vulrek – hierin kunnen 5 flessen gelijktijdig omgekeerd gevuld worden - Carry on – gemaakt van staal met zwarte of transparante poedercoating en is geschikt voor 4 flessen Bo-Bottles® is het bedrijf achter deze unieke, in Holland ontworpen, glazen design fles met afschroefbare bodem. De 10 redenen voor de aanschaf van een BoB fles: 1.duurzaam doordat alle onderdelen vervangbaar zijn 2.gezond omdat de fles is gemaakt van Borosilicaat glas en niet van schadelijk plastic 3.afschroefbare bodem zodat de fles vanaf de onderkant gevuld kan worden met o.a. ijsblokjes en vers fruit 4.hygiënisch omdat de fles geheel demontabel is en daardoor goed te reinigen 5.100% lekvrij door de losse en dus vervangbare siliconen sluitingsringen 6.geen bijsmaak omdat in glas de drankjes hun originele smaak behouden 7.licht in gewicht en daardoor prettig in gebruik 8.verschillende maten en ongelimiteerd in gebruik, kijk voor alle mogelijkheden en formaten bij de BoB lijn 9.hoge Europese kwaliteitseisen waaraan de fles volledig voldoet 10.de design doos waarin de fles wordt geleverd maakt het geheel tot een uniek geschenk.

Sodastream flessen - Vuurwerk print
Sodastream flessen - Vuurwerk print
€ 24.95

3 x 1 liter fles sodastream

Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mini LED zaklamp met grote lichtbundel
Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mini LED zaklamp met grote lichtbundel
€ 7.2

Of je nu van kamperen houdt, wel eens in het donker zit, omdat de stroom is uitgevallen, of met pech langs de kant van de weg staat, een zaklampje komt altijd van pas. Het QY mini zaklampje neem je overal makkelijk mee naar toe. Dit robuuste, metalen zaklampje is voorzien van duurzame LED CREE Q5 technologie. Oftewel, LED-licht met een hoge opbrengst en een laag stroomverbruik. Met dimfunctie en stroboscoopfunctie, te bedienen met het aan/uit knopje aan de achterzijde. Werkt op 1 AA - batterij (niet inbegrepen). Gewicht: 55 g Materiaal: metaal Afmeting lampje: 25 x25x92 mm

Dopper Insulated thermosfles - Blazing Black - 580 ml
Dopper Insulated thermosfles - Blazing Black - 580 ml
€ 34.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Dopper Insulated drinkfles – Blazing Black 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Blazing Black (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Blazing Black + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

Fosco Zakmes - Zwart - 19.5cm - 100% Metaal
Fosco Zakmes - Zwart - 19.5cm - 100% Metaal
€ 16.95

Dit zwarte Foscomes valt meteen op doordat het lekker in de hand ligt. Omdat het lemmet ongeveer even groot is als het handvat heeft het mes een compacte uitstraling.

Dopper Insulated thermosfles - Wavy White - 580 ml
Dopper Insulated thermosfles - Wavy White - 580 ml
€ 34

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Dopper Insulated drinkfles – Wavy White 580 ml Kun jij het tij keren van plastic vervuiling? Yes you can. Claim jouw eigen stukje schone oceaan en bescherm deze tegen wegwerpflesjes. Hoe? Door te drinken uit je Dopper Insulated Wavy White natuurlijk (of zijn tegenhanger, de Dopper Insulated Blazing Black). De oplossing is eigenlijk best zwart-wit. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Wavy White je water 9 uur warm of 24 uur koud. Ben jij meer van mantaroggen dan van grote witte haaien? Er is ook een Dopper Insulated Blazing Black! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Wavy White +100% vaatwasmachine bestendig +Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. +Compacte inhoud van 580 ml +Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen +Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen +BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) +Houdt je drank warm én koud -Minder inhoud dan de 580 ml variant

Klamboe XXL 60x250x1400 cm  - Extra Groot 2 persoons Klamboe - Rond Muskietennet - Anti Muggennet
Klamboe XXL 60x250x1400 cm - Extra Groot 2 persoons Klamboe - Rond Muskietennet - Anti Muggennet
€ 29.95

Klamboe XXL - Extra grote klamboe voor tweepersoons bed - Omtrek maar liefst 14 meter! - Geschikt voor bedden tot 200 x 230 cm - Eenvoudig te monteren - Inclusief ophangkoord Gun je zelf een ongestoorde nachtrust met deze extra grote kwaliteitsklamboe. Deze Flystopper XXL klamboe is speciaal geschikt voor een groot tweepersoonsbed en vervaardigd van een zeer sterk 100% polyester. De randen zijn extra verstevigd. Super sterke klamboe De Flystopper klamboes zijn gemaakt van zeer sterk geweven en duurzaam polyester en hebben een dichtheid van maar liefst 250 gaatjes per inch. Hierdoor ben je beschermd tegen alle vliegende insecten. Dus geen risico meer op muggenbeten en geen last meer van het zoemende muggen bij je oren! Voordelen: » XXLformaat met een omtrek van 14 meter dus geschikt voor een groot tweepersoonsbed tot 200 x 230 cm! » Super sterk & duurzaam 50 denier polyester » Super fijnmazig 250 Mesh. (De gaatjesgrootte van een muskietennet wordt aangegeven in het aantal gaatjes per vierkante inch: dit moet minimaal 156 zijn). » Randen extra verstevigd » Eenvoudig weer op te vouwen » Voor zowel thuis als op reis Thuis en op reis: De Flystopper Klamboe kun je eenvoudig op te hangen door middel van het bijgeleverde ophangkoord. Dus snel gemakkelijk overal op te hangen zowel thuis als op reis. Stijlvol: De Flystopper Klamboe is een stijlvolle en extra sterke klamboe. Het geeft daarnaast een elegante uitstraling waardoor het een aanwinst is voor je slaapkamer. Inhoud verpakking: 1x XXL Klamboe 1x ophangkoord Specificaties: ■ Merk: Flystopper ■ Materiaal: 50D Polyester ■ Kleur: Wit ■ In/uitgang: Ja ■Verstevigde randen: Ja, voorkomt scheuren ■ Ophangkoord: Ja ■ Aantal ophangpunten: Eén ophangpunt ■ Milieuvriendelijk: Geen gebruik van chemicaliën ■ Diameter ring: 60 cm ■ Lengte Klamboe: 250 cm ■ Bodemomtrek:1400 cm ■ Vorm: Rond ■ Dichtheid: 250 Mesh (het aantal gaatjes per m2 inch) ■ Gebruiken: Thuis en op reis ■ Ophangmethode: Gebruik het ophangkoord om de klamboe te bevestigen aan één punt aan het plafond. Plaats met een plug een schroefje met een oog in het plafond (aanbevolen) of gebruik een zelfklevende haak aan het plafond. deze zijn niet bijgeleverd. Gun jezelf een ongestoorde welverdiende nachtrust en bestel de Flystopper XXL Klamboe!

Waterafstotende spray voor Schoenen en Jassen, Suede, en Nubuck 400 ml
Waterafstotende spray voor Schoenen en Jassen, Suede, en Nubuck 400 ml
€ 10.95

Waterproofspray, maakt kleding en schoenen (leder, suède, nubuck en textiel) waterafstotend en vuilwerend, terwijl het materiaal zijn ademende werking behoudt. Gebruiksaanwijzing: de bus goed schudden voor gebruik. Behandeling op een droge en schone ondergrond. De bus rechtop houden en het te behandelen voorwerp gelijkmatig op een afstand van 20 cm. inspuiten. Enkele uren laten drogen. De werking wordt door een tweede behandeling versterkt.

TravelMore RVS Drinkfles - Sport Thermos Beker Kan - Water Koel Isoleer Warmhoud Fles - Geïsoleerde Bidon - Auto - Fitness - Outdoor - Hardlopen - Volwassenen - BPA Vrij - Dubbelwandig - Steel - Staal - 500 ML – Zwart
TravelMore RVS Drinkfles - Sport Thermos Beker Kan - Water Koel Isoleer Warmhoud Fles - Geïsoleerde Bidon - Auto - Fitness - Outdoor - Hardlopen - Volwassenen - BPA Vrij - Dubbelwandig - Steel - Staal - 500 ML – Zwart
€ 14.95

Ben je op zoek naar een thermofles die je drankje heerlijk warm en super koel kan houden? Deze dubbelwandige vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen drinkfles van TravelMore is de oplossing. De thermosfles houdt koude dranken tot negen uur extreem koud en warme dranken tot wel achttien uur heerlijk warm. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het eventuele lekken van het drinken dankzij de speciaal ontworpen anti-lek dop. Deze minimalistische RVS drinkfles van TravelMore is de ideale drinkfles voor elke activiteit. Stijlvolle RVS Drinkfles De stijlvolle TravelMore RVS drinkfles is vervaardigd uit hoogwaardig (RVS) roestvrij staal, dit geldt voor zowel de binnen- als buitenkant van de fles. Tevens is de drinkfles 100% BPA-vrij. De RVS drinkfles beschikt over een uniek en minimalistisch design en is prachtig vormgegeven. Door het lichtgewicht ontwerp, is de fles ideaal voor iedere activiteit, voor thuis, mee naar school, de gym, yoga, in de auto, op fiets en ideaal voor in je tas of rugzak. Warm en koud Gebruik de TravelMore RVS drinkfles in de zomer om je drankje heerlijk koel te houden (tot wel 9 uur), zo heb je altijd een verkoelend drankje bij de hand. Bijvoorbeeld op de sportschool of op het strand. Op winterse dagen houdt je je koffie of thee in deze fles heerlijk warm (tot wel 18 uur), super handig voor in de auto of trein. Waar je ook bent en wat je ook drinkt, de TravelMore RVS drinkfles is je grootste vriend! Speciale anti-lek dop De TravelMore RVS fles beschikt over een speciale anti-lek, zo zal er nooit meer sprake zijn van het lekken in je tas. Ook handig, de opening van de fles is groot genoeg om eventuele ijsblokjes of fruit en kruiden is te doen voor heerlijke zomerse drankjes. Vacuüm isolatie Bij het maken van deze thermosfles is er gebruik gemaakt van een bijzondere vacuüm methode. De thermosfles bestaat uit twee vacuüm isolatie wanden die er samen voor zorgen dat warme dranken warm blijven (tot wel 18 uur) en koude dranken koud blijven (tot wel 9 uur). Tevens wordt de fles door de dubbele isolatie niet heet aan de buitenkant, wel zo veilig! Specificaties: ✔ Merk: TravelMore ✔ Materiaal: RVS ✔ Vaatwasserbestendig: Nee ✔ Inhoud: 500 ML ✔ Kleur: verkrijgbaar in het Zwart, Rood, Zilver ✔ Lengte: 26 cm ✔ Diameter onderkant/bovenkant: 6,7 cm / 3,6 cm ✔ Gewicht: 300 gr ✔ Geschikt als: RVS Drinkfles, Thermosfles, Thermoskan, Thermosbeker, Waterfles, Sportfles, Isoleerfles, Warmhoudfles, Koelfles, Geïsoleerde Bidon ✔ Geschikt voor: Reizen, kamperen, wandelen, sporten, auto, fietsen, rijden, etc. Waar u ook heen gaat, de RVS drinkfles van TravelMore neem je overal mee naar toe, voor een overheerlijk warm of koud drankje!

CamelBak Eddy+ Drinkfles - 750 ml - Antraciet (Charcoal)
CamelBak Eddy+ Drinkfles - 750 ml - Antraciet (Charcoal)
€ 18.95

De drinkfles CamelBak Eddy+ heeft een ideale drinktuit die zich opent door er zachtjes op te bijten. De nieuwe drinktuit van de Eddy+ geeft 25% meer per slok dan de voorgaande modellen. De siliconen tuit is verbonden aan een rietje waardoor de vloeistof omhoogkomt als je zuigt. Je hoeft de fles dus niet te kantelen als je drinkt. Handig in de auto of op de fiets, zo houd je je blik gericht op het verkeer en dat is wel zo veilig. De drinktuit sluit geheel af zodra je er niet meer op bijt. CamelBak Eddy is verkrijgbaar in de maten 600, 750 en 1000 ml. Als de fles omvalt is dat geen probleem, de vloeistof wordt door de drinktuit goed tegengehouden. De dop is 100% lekvrij. Je kunt de drinkfles dus met een gerust hart op je bureau zetten, naast je computer. Een recente studie aan de Pepperdine University toonde aan dat mensen 24% meer water drinken met de Eddy+-fles, vanwege het gebruiksgemak. Ook het milieu is gebaat bij gebruik van een duurzame drinkfles: als je een Eddy-fles dertig dagen gebruikt bespaar je daarmee ruim achttien plastic wegwerpflessen. Dankzij de ruime opening is de drinkfles ook geschikt voor ijsblokjes. De dop heeft een geïntegreerde draagbeugel en is makkelijk met twee vingers te dragen of te bevestigen aan een karabijnhaak. De drinktuit klapt handig naar binnen. De Eddy+ is gemaakt van BPA-vrij Eastman Tritan-kunststof. De fles, de dop en het rietje zijn vaatwasserbestendig (topvak).

TIGR Waterfles met fruitfilter - 100% BPA vrij - 700ML - Zwart
TIGR Waterfles met fruitfilter - 100% BPA vrij - 700ML - Zwart
€ 19.95

Vind je het een opgave om elke dag 2 liter water te drinken? De TIGR WTR fles met fruitfilter helpt je om op een gezonde manier te hydrateren. Perfect in combinatie met een detox kuur of het wegwerken van overtollige kilo’s! Wat is het nut van een drinkfles met fruitfilter? Vind je gewoon water maar niets? Probeer zelfgemaakt fruitwater! Het is een eenvoudige manier om je inname van vitamines en mineralen te verhogen, zonder toegevoegde suikers en calorieën. Water met een smaakje nodigt uit tot meer drinken, met een betere hydratatie tot gevolg. Waarom is de fruitfilter onderaan geplaatst? De meeste waterflessen met fruitfilter hebben hun filter aan de bovenkant van de fles. De TIGR waterfles heeft zijn fruitfilter onderaan, zodat het fruit langer ondergedompeld blijft en het water een intensere smaak krijgt. Door de plaatsing onderaan zit het fruit nooit in de weg tijdens het drinken. Waarom een bijpassende sleeve? Gewone waterflessen zijn onhandig in gebruik onderweg. Een koele waterfles begint snel te “zweten” in een warmere omgeving, met vervelende natte plekken als gevolg. De gratis bijpassende sleeve houdt je water langer koel én vermijdt condensatie! Ideaal dus om mee te nemen in je handtas of rugzak. Hoe reinig ik mijn waterfles? Om een lange levensduur van de waterfles te garanderen reinig je de fles met de hand in een warm sopje. Gebruik van de vaatwasser is mogelijk, met uitzondering van de afsluitdop en de aluminium ring. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met onze waterfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · Extra duurzame waterfles, 100% BPA-vrij · Neopreen sleeve · Drinkdop met dubbele sluiting · XL fruitfilter · Handige draagriem voor onderweg

TravelMore Waterfles met Fruit Infuser – 100% BPA Vrij – Zwart - 900ML
TravelMore Waterfles met Fruit Infuser – 100% BPA Vrij – Zwart - 900ML
€ 19.95

Geef je water een heerlijke fruitige smaak met deze stevige fruit infuser fles van TravelMore. Vul het filter met je favoriete fruitsoort, groenten of kruiden en geniet van een verse verfrissende sensatie. De BPA vrije drinkfles is ideaal om mee te nemen en is dankzij de unieke dop 100% lekbestendig. Gemakkelijk, Snel en Lekker Het werkt eenvoudig, plaats fruit, groenten of kruiden (of een combinatie hiervan) in de filter, gebruikt eventueel ijsblokjes, vul de waterfles vervolgens met water en laat deze combinatie enkele minuten trekken. In een mum van tijd heb je de meest heerlijke en gezonde watermix! Neem de TravelMore waterfles bijvoorbeeld mee naar je werk, school of de sportschool zo heb je altijd een verfrissend drankje bij de hand. TravelMore Waterfles met infuser ▶ Anti-lek dop en 100% BPA vrij ▶ Creëer de heerlijkste fruit, groenten of kruiden mixjes ▶ Gezond genieten van smaakvol water ▶ Gemakkelijk mee te nemen ▶ Ideaal voor thuis en onderweg Zeer stevig fles en anti-lek dop De rubberen dop van de fles kun je eenvoudig op slot doen. Zo ben je er zeker van dat de dop nooit open zal gaan en heb je geen last meer van lekkende flessen. Tevens is deze fles volleding BPA (Bisphenol A) vrij, zo kun je veilig genieten van de meest heerlijke drankjes. De fles is gemaakt van duurzaam Tritan en gaat erg lang mee. Na gebruik kun je de drinkfles in de vaatwasser doen en talloze keren opnieuw gebruiken. Hoe werkt het? Het werkt eenvoudig, plaats fruit, groenten of kruiden (of een combinatie hiervan) in de filter, gebruikt eventueel ijsblokjes, vul de waterfles vervolgens met water en laat deze combinatie enkele minuten trekken. In een mum van tijd heb je de meest heerlijke en gezonde watermix! Specificaties: ✔ Merk: TravelMore ✔ Materiaal: Tritan en Rubber ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 26,7 cm x 9,4 cm ✔ Inhoud: 900 ML ✔ Vaatwasserbestendig: Ja ✔ Anti-lek: Ja ✔ BPA vrij: Ja ✔ Geschikt voor: wandelen, sporten, afvallen, kamperen, fietsen, reizen, etc. ✔ Tip: leg de waterfles minstens 15 min in de koelkast na het toevoegen van het fruit om het beste resultaat te behalen. Schaf de waterfles met fruit infuser nu aan en geniet van wel 900 ML vitaminevol en verfrissend water.

Nikwax TX.Direct Wash-In 300ml
Nikwax TX.Direct Wash-In 300ml
€ 18.99

Nikwax TX.Direct Wash-In 300ml

TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 750ML - Zwart
TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 750ML - Zwart
€ 25.95

Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Alle voordelen van normale thermosflessen gecombineerd met ons minimalistisch design. Of je nu zin hebt in water, koffie, thee, koolzuurhoudende dranken of een fris wijntje, de TIGR drinkfles zorgt ervoor dat de temperatuur van je drankje blijft zoals jij het wil. Een beetje minder plastic Eén herbruikbare drinkfles verandert de wereld natuurlijk niet, maar door het koppelen van een stijlvol design aan ecologische duurzaamheid maken we het voor jou alvast gemakkelijker om “nee” te zeggen tegen wegwerpplastic. Veilig en duurzaam We gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal (RVS type 18/8) dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Houdt je drankje 24u koud of 12u warm De TIGR drinkfles bestaat uit dubbelwandig RVS, met een vacuüm tussen de 2 wanden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je drankje zijn temperatuur behoudt, maar het vermijdt ook condensatie aan de buitenkant van de fles. Zo glipt je fles nooit meer uit je handen, en vermijd je natte plekken in je tas. Neem hem overal mee naartoe Dankzij het formaat (500ML) en de handige vorm past de drinkfles gemakkelijk in je handtas, rugzak en sporttas. Deze fles is daarom jouw perfecte metgezel tijdens wandelingen, sportactiviteiten, school, werk en in de wagen. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met deze veelzijdige drinkfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · 1 x Cadeauverpakking met handleiding · 1 x TIGR drinkfles

Casual PU schoudertas dames handtas messengertas (roze)
Casual PU schoudertas dames handtas messengertas (roze)
€ 46.95

Let op de afmeting!1. kleur: zwart blauw roze zilver wit2. materiaal: PU leer3. grootte: 29 * 22 * 10cm4. multi-functie: een schouder/hand/Cross Body tas5. kan brillen mobiele telefoons portemonnees en andere persoonlijke items opslaan6. casual mode geschikt voor vrouwen om te werken winkelen reizen

Kambukka Lagoon Kids Waterfles - 400 ML - Urban Dino - Spout lid
Kambukka Lagoon Kids Waterfles - 400 ML - Urban Dino - Spout lid
€ 17.9

Met deze drinkfles van Kambukka uit de Lagoon serie blijft je kind optimaal gehydrateerd tijdens een gezellige picknick of een dagje uit. Dankzij de tuitdop en het gebogen rietje hoef je je hoofd niet meer te kantelen om de fles helemaal leeg te drinken. Ideaal voor op vakantie, in de auto, op de fiets of thuis. Verkrijgbaar in meerdere leuke printjes. * Kambukka Lagoon Drinkfles * Lek- en BPA vrij * Print * 400 ml * Tritan Kambukka ontwerpt trendy flessen voor mensen die onderweg zijn. Met zijn slimme producteigenschappen wordt er gezorgd voor een soepele drinkervaring. Denk maar aan universele deksels die bij elke gelegenheid passen, een ontwerp dat 100% lekvrij is en flessen die heel gemakkelijk schoon te maken zijn dankzij de gepatenteerde, in behandeling zijnde Snapclean®-functie. Alle Kambukka-producten worden in eigen beheer ontwikkeld, van de eerste brainstorm tot de laatste tests. Met tien jaar ervaring achter de rug, weten ze precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten consumenten over de hele wereld kunnen voldoen.

Mepal Ellipse waterfles - 500 ml - lekvrij
Mepal Ellipse waterfles - 500 ml - lekvrij
€ 12.45

Waterfles Ellipse 500 ml in de kleur wit / doorzichtig. Gezond, milieubewust en voordelig, dat is deze hippe, hervulbare waterfles van Mepal. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of tijdens uw vrijetijdsbesteding. De witte dop kan heel eenvoudig worden opengedraaid en is voorzien van een wit lusje, waarmee de waterfles gemakkelijk kan worden meegenomen. De Ellipse waterfles bevat géén BPA of weekmakers, is vaatwasserbestendig en 100% lekvrij!

TravelMore 2x Militaire LED Zaklamp Inclusief Batterij - 1000 Lumen - Waterproof - 2 stuks
TravelMore 2x Militaire LED Zaklamp Inclusief Batterij - 1000 Lumen - Waterproof - 2 stuks
€ 19.95

Met deze militaire zaklamp van TravelMore kun je verder schijnen dan ooit tevoren! Kijk tot wel 350 meter ver in het pikkedonker. Deze onverwoestbare zaklamp van TravelMore kan iedere situatie en weersomstandigheid aan. De zaklamp is gemaakt van een robuust aluminium en is (IPX-6) water-resistant. Kies ook voor deze voordelige 2-pack deal! Militaire Zaklamp De militaire TravelMore zaklamp heeft een super fel bereik van tot 350 meter en maximaal 1 km ver. De lichtafstand is gemakkelijk in te stellen met de zoomfunctie. De zaklamp beschikt over dezelfde LED-Technologie die Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingsbrigades gebruiken! De zaklampen worden geleverd inclusief batterijen. Voordelen TravelMore Oplaadbare Zaklamp: ▶ Compact en robuust ▶ HQ LED 1000 Lumens ▶ Zoom & Stroboscoop functie ▶ Inclusief batterijen ▶ Fel bereik tot ruim 350 m ▶ Lifehammer functionaliteit ▶ Water-resistant (ipx-6) Onverwoestbaar De zaklamp is gemaakt van sterk aluminium. Zo sterk zelfs, dat in noodgevallen een ruit ingeslagen (Lifehammer functionaliteit) zou kunnen worden met de achterkant van de lamp. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht (ipx-6) en bestendig tegen allerlei extreme omstandigheden dus! Multifunctioneel De zaklamp is werkelijk geschikt voor iedere activiteit. Zo kan hij makkelijk overal mee naartoe genomen worden! Gebruik de zaklamp bijvoorbeeld op reis, stroomuitval, kamperen, survivallen, nachtvissen, autopech of tijdens het klussen. Specificaties: ✔ Merk: TravelMore ✔ Kleur: Zwart ✔ Verpakking: 2x zaklamp, 2x set batterijen ✔ Lengte: 136 mm tot 156 mm ✔ Diameter voorkant: 34mm ✔ Diameter achterkant: 26mm ✔ Aantal Watt: 8 ✔ Lichtintensiteit: 1000 Lumen ✔ Licht standen:5 ✔ Bereik: 350m tot max 1 km ✔ Oplaadbaar: Ja, Batterij ✔ Opberg/reisbox: Nee ✔ Waterproof: Ja, ipx-6 ✔ Certificaat: RoHS, FCC en CE Laat de duisternis achterwege met ‘s werelds felste zaklamp; de militaire zaklamp van TravelMore!

Luxe RVS Thermofles 500 ML - Drinkfles Waterfles Thermoskan – Gold Stone
Luxe RVS Thermofles 500 ML - Drinkfles Waterfles Thermoskan – Gold Stone
€ 21.95

Wil jij niet meer uit plastic flesjes drinken? Dan is dit een must have voor iedereen! Met deze luxe rvs-thermofles 500ML kun je ideaal door het hele jaar in alle seizoenen gebruiken. Of het nu herfst, winter of zomer is de thermofles is handig voor iedereen groot of klein. Deze fles geeft warmte en verkoeling wanneer dit nodig is. Het kleurrijke design zorgt voor een mooie uitstraling van de fles. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze thermofles gaat lekken. Deze fles behoudt 12 uur warmte en 24 uur koud. Deze luxe RVS thermofles 500 ml wordt geleverd met 1 jaar garantie. Kenmerken: • Kleur Gold Stone • Materiaal hoogwaardig RVS • BPA vrije waterfles • Eco-friendly Voordelen: ✔ Geschikt voor 4 seizoenen ✔ 1 jaar garantie ✔ Ook leuk als cadeau ✔ Niet goed geld terug garantie

Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Rood
Victorinox Huntsman Zakmes - 15 Functies - Rood
€ 36.62

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Huntsman’ met gladde rode beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit grote zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: groot mes, klein mes, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem met naaioog, sleutelring, pincet, tandenstoker, schaar, multifunctionele haak en houtzaag. Victorinox: Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. Kenmerken: • Superieure Zwitserse kwaliteit • Alle onderdelen van roestvrij staal • Gladde rode beschaling • 15 functies • Lengte gesloten 91 mm • In doosje • Levenslange garantie

Complete Vismagneet Set - Gevorderd - 250 KG Trekkracht - Magneetvissen - Met Borgmoer - Qwality
Complete Vismagneet Set - Gevorderd - 250 KG Trekkracht - Magneetvissen - Met Borgmoer - Qwality
€ 39.95

Ben jij op zoek naar een écht sterke neodymium vis magneet waarmee je kunt magneetvissen? Dan ben je op de juiste pagina beland, want deze set heeft alles wat je nodig hebt! Wat kun je verwachten: ✓ Magneet met 250 kg trekkracht ✓ 20 meter extra sterk touw (8mm dik) ✓ Sterke karabijn haak (verbinding tussen magneet en touw) ✓ 1x slotmoer om de vismagneet dubbel te verzekeren (enkel lijm is na verloop van tijd vaak niet genoeg). Zonder ben je de magneet zo kwijt ✓ 1 paar handschoenen, zul je zeker nodig hebben tijdens het magneetvissen! ✓ Jarenlang veel plezier LET OP: lees voor gebruik de bijgevoegde handleiding goed door. Nieuwe trend De nieuwste trend is magneetvissen en wij begrijpen heel goed waarom. Want wat is er nu leuker dan schatten naar boven halen die er soms al wel 10, 20 of zelfs honderd jaar liggen. Het gevoel van spanning en euforie is onbeschrijfelijk als je beet hebt en kun je, aldus de gevorderde magneet vissers, écht het beste zelf ervaren. Wanneer je eenmaal bent begonnen, blijf je bezig, gegarandeerd! Ben jij er klaar voor? Je kunt deze set overal mee naartoe gaan nemen, want wat is er nu leuker om een vakantie vondst/schat mee naar huis te nemen die niemand anders heeft! Klanten van jong tot oud bevelen ons aan omdat we niet alleen een ontzettend sterke vis magneten aanbieden, je krijgt bij ons het hele pakket waardoor jij direct aan de slag kunt en je eerste schatten binnen kunt halen. Bestel jouw set vandaag. Niet tevreden, geld terug!

Dopper Insulated thermosfles - 580 ml - Steamy Pink
Dopper Insulated thermosfles - 580 ml - Steamy Pink
€ 34.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Dopper Insulated drinkfles – Steamy Pink - 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Steamy Pink (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Steamy Pink je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Steamy Pink + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

MacGyver Tactical knife - Survival RVS zakmes 20cm - Inc. riemclip en glasbreker - Zwart
MacGyver Tactical knife - Survival RVS zakmes 20cm - Inc. riemclip en glasbreker - Zwart
€ 17.95

Een fantastisch multifunctioneel survival zakmes voor de echte buitenmens. Dit tactical zakmes voelt stevig aan en heeft voor vrijwel iedere situatie een functie. In slechts een handomdraai is het mes met 1 hand te openen. Met slechts 144 gram ligt het aluminium handvat lekker licht in de hand. Het mes zelf is gemaakt van roestvrijstaal. 7,5cm is het mes zelf. Totale lengte uitgeklapt is ruim 20cm en ingeklapt 13cm. Andere functionaliteiten zijneen glasbreker, riemclip, en touwsnijder Specificaties Kleur: Zilver en zwart en weegt slechts 144gram. Alle 5 functies: 1- Crosslock vergrendeling, met 1 hand te openen en vergrendelen 2- Touwsnijder 3- Glasbreker 4- Riemclip 5- Afmeting ingeklapt 13,5 x 4,5 x 2,5cm & uitgeklapt 20 x 3,5 x2,5cm met 7,5cm RVS snijmes Kortom, het ideale compacte tactical survival mes voor jezelf of een ander met de dagelijkse functionaliteiten erop Wie kent MacGyver niet uit de jaren 90 met stoere gadgets om te overleven in de rimboe of om slechte mensen een loer te steken met eigen gemaakte valstriks. Ons MacGyver assortiment bestaat voornamelijk uit “echte mannen” gerelateerde artikelen. Het assortiment kent messen, vuurstarters, hoofdlampen, zaklampen, verrekijkers, tenten en survivalmaterialen om te overleven in de outdoorbush. Onze artikelen zijn populair onder scoutings, vissers, backpackers, doe-het-zelvers en nog vele andere doelgroepen. Vooral de combinatie van een groot deel van ons assortiment versterkt elkaar en maakt MacGyver tot een all-round merk in de outdoormarkt.

110kg vismagneet set- Magneet met touw en lijm - metaalvissen / magneetvissen
110kg vismagneet set- Magneet met touw en lijm - metaalvissen / magneetvissen
€ 25

Magnetar classic 80 met een max van 110 kg trekkracht ! Koop geen troepDe Classic 80 is een neodymium magneet met een maximale trekkracht van 110 kilogram. Dit is één van de lichtere vismagneten in ons assortiment hij is klein maar krachtig. Deze magneet is geschikt voor kinderen die op zoek willen gaan naar onderwaterschatten. De magneet heeft een gewicht van 280 gram en is daarom perfect te werpen voor kinderen. Inhoud vis magneetpakket ✔ Sterke Vismagneet 110kg ✔ 20 meter Vismagneet 6mm touw (750kg breekkracht) ✔ Tube metaallijm/Borglijm (10ml) ✔ RVS M8 oogmoer, 2 x knelringen ✔ Magneet in cadeaubox inc. Handleiding Voordelen ✔ Sterke magneet voor het opvissen van bodemschatten ✔ Beschermd door omhulsel ✔ Beste Neodymium ✔ Helemaal compleet aan de slag ✔ Merk magneet, geen nep magneet ✔ Nu besteld, morgen in huis ✔ Magnetar garantie Hoge kwaliteit De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht. Specificaties & info Met deze vismagneet kan een begin gemaakt worden aan een nieuwe hobby. Ga er samen op uit en ontdek de schatten die op jou wachten. Wil jij toch een lichtere of sterkere vismagneet? Bekijk dan onze andere magneten of magneetsets. Onze Magnetar Exclusive vismagneten hebben de meeste vangkans. Let op Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Geokids - Projectiezaklamp - Wilde dieren
Geokids - Projectiezaklamp - Wilde dieren
€ 14

Een zaklamp om foto's van wilde dieren op de muur te projecteren.

Dopper Drinkfles - 800 ml - roestvrij staal
Dopper Drinkfles - 800 ml - roestvrij staal
€ 24.5

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina. Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op. Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt. Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen! Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’. Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken. Sterk, stoer, robuust, sexy: woorden schieten tekort bij het beschrijven van onze man van staal. De fles is zo geliefd dat fans er met stalen zenuwen voor in de virtuele rij hebben gestaan. Dat begrijpen wij, want deze Dopper is toch wel een industrieel meesterwerkje. En laten we eerlijk zijn: size does matter! Want in de deze past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Ideaal dus voor de gulzige lieden onder ons, of juist de hele luie donders die willen besparen op heen-en-weertjes naar de kraan. Deze fles past bij jou omdat jij een Baas bent, met een hoofdletter B. Jij houdt van extreme sporten, liefst iets met modder en veel zweet. Maar voor een lesje bodybalance of een uurtje XCO-en ben jij ook nooit te beroerd. In de sportschool valt zelfs de ventilator even stil als jij binnen komt lopen met jouw steel mét sportcap. Want jij draagt de Dopper met evenveel trots als jouw eigen stalen abs of compenseert het gebrek aan spieren juist met deze gillend woeste waterfles. Dit sterke staaltje vakmanschap wordt verantwoord geproduceerd in China. Daar gaat het er gelukkig een stuk beter aan toe dan de associaties die jij daar misschien mee hebt. Zo hebben wij met de fabriek een zogenaamde ‘code of conduct’ opgesteld. Dit is een gedragscode waarin is vastgelegd dat de fabriek moet voldoen aan een aantal basisnormen en waarden. Producenten blij, jij blij, karma blij. Check. 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp, 18/8 staal, roestvast (fles en dop) Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Inhoud van 800 ml Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Houdt je drank niet warm of koud Minder compact dan de 490 ml variant

Fedec UV Zaklamp - Inclusief AA Batterijen - Robuuste Aluminium Behuizing - Geld, Urine & Overige
Fedec UV Zaklamp - Inclusief AA Batterijen - Robuuste Aluminium Behuizing - Geld, Urine & Overige
€ 20

Multi-Functionele UV-ZakLamp: Geocaching, Sporen- en Bloedonderzoek, Hygiene en Urine Detectie, Opsporen Vals Geld en Persoonsbewijzen, Mineralen, Schorpioenen, Nagellak UItharding, Detectie Lekken Airco en gasleidingen, etc. Belangrijkste Kenmerken - Niet direct in het UV-licht kijken en ook geen andere personen of dieren in de ogen lichten. Het dragen van een UV beschermbril wordt aanbevolen. - 51 LED 's met 395Nm. - Drie AA batterijen vereist, die worden meegeleverd. - Robuuste Aluminium behuizing

Bekijk hier alle kampeer cadeaus