Camping must-haves 🏕

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Blue Lagoon
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Blue Lagoon
€ 12.5

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Blue Lagoon Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
€ 12.5

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pacific Blue Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml -  Pink paradise
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pink paradise
€ 12.5

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pink Paradise Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Seagreen
€ 12.5

Dopper Original - Sea Green Doe je ogen eens dicht. Nee echt helemaal, heel even maar. Denk je dit eens in: het is een snikhete zomerdag, zo één die het zweet in de bilnaad doet lopen en waarvoor je je ziek hebt gemeld op je werk. Na uren in de plakkerige sprinter richting Zandvoort, sjok je met je allerlaatste krachten over het brandende zand naar zee. En dan, zonder aarzelen, duik je kopje-onder in het water. Dat heerlijk koele zeewater. Aaahhh... Zie je het voor je? Precies dát is het gevoel dat je krijgt, elke keer dat je uit deze Dopper drinkt. Drink slok voor slok de oceanen schoon Onze zeeën, of je er nou warm of koud van wordt, ze zijn absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde. Toch belandt elk jaar 8 miljoen ton plastic afval in onze oceanen. Ja echt: 8.000.000.000 kilo. Door deze waterfles te hervullen met kraanwater, drink je slok voor slok de oceanen schoon. Want een Dopper bespaart al gauw 40 PET-waterflesjes per jaar. Klinkt misschien als water naar de zee dragen, maar elk stapje is een gigantische sprong voorwaarts voor de oceanen! Kleur: Sea Green Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud. Je bekijkt een toffe dopper, bekijk ook de andere opties: De Dopper Original heeft een inhoud van 450 ml. Size does matter! In de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. De Dopper Insulated houdt je drankje 9 uur heet of 24 uur koud, in iedere situatie!

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pure White
€ 12.5

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Pure White Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm + 100% vaatwasmachine bestendig + Nederlands ontwerp + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen - Houdt je drank niet warm of koud.

Dopper Drinkfles - 800 ml - roestvrij staal
Dopper Drinkfles - 800 ml - roestvrij staal
€ 24.5

Sterk, stoer, robuust, sexy: woorden schieten tekort bij het beschrijven van onze man van staal. De fles is zo geliefd dat fans er met stalen zenuwen voor in de virtuele rij hebben gestaan. Dat begrijpen wij, want deze Dopper is toch wel een industrieel meesterwerkje. En laten we eerlijk zijn: size does matter! Want in de deze past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Ideaal dus voor de gulzige lieden onder ons, of juist de hele luie donders die willen besparen op heen-en-weertjes naar de kraan. Deze fles past bij jou omdat jij een Baas bent, met een hoofdletter B. Jij houdt van extreme sporten, liefst iets met modder en veel zweet. Maar voor een lesje bodybalance of een uurtje XCO-en ben jij ook nooit te beroerd. In de sportschool valt zelfs de ventilator even stil als jij binnen komt lopen met jouw steel mét sportcap. Want jij draagt de Dopper met evenveel trots als jouw eigen stalen abs of compenseert het gebrek aan spieren juist met deze gillend woeste waterfles. Dit sterke staaltje vakmanschap wordt verantwoord geproduceerd in China. Daar gaat het er gelukkig een stuk beter aan toe dan de associaties die jij daar misschien mee hebt. Zo hebben wij met de fabriek een zogenaamde ‘code of conduct’ opgesteld. Dit is een gedragscode waarin is vastgelegd dat de fabriek moet voldoen aan een aantal basisnormen en waarden. Producenten blij, jij blij, karma blij. Check. 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp, 18/8 staal, roestvast (fles en dop) Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Inhoud van 800 ml Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Houdt je drank niet warm of koud Minder compact dan de 490 ml variant

Dopper Insulated thermosfles - 350 ml - Blazing Black
Dopper Insulated thermosfles - 350 ml - Blazing Black
€ 29.5

Dopper Insulated drinkfles – Blazing Black - 350 ml Hoe verslaat een kleine fles zoiets groots als de plastic soep? Daar heb je wel een dosis superkrachten voor nodig! Nou, dit is de Dopper Insulated Blazing Black 350 ml en aan superkrachten heeft hij geen gebrek. Met deze fles claim je een stukje schone oceaan en bescherm je het tegen wegwerpflesjes. Hoewel deze fles kleiner is dan de Doppers van 580 ml, is hij Onverschrokken met een hoofdletter O. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk jij liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original) Kleur: Blazing Black 100% vaatwasmachine bestendig Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Compacte inhoud van 350 ml Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Houdt je drank warm én koud Minder inhoud dan de 580 ml variant Je bekijkt een toffe dopper, bekijk ook zijn grote broer: Mag het een maatje meer zijn? Deze dopper heeft een inhoud van 580 ml.  

Dopper Original drinkfles - 450 ml -  Hakuna Mintata
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Hakuna Mintata
€ 12.5

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. Nederlands design, ontworpen door Rinke van Remortel. De Dopper is een waterfles met een verhaal. Geen wegwerpflessen meer nodig en dat scheelt dus afval! Kleur: Hakuna Mintata Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud. Je bekijkt een toffe Dopper, bekijk ook de andere opties: De Dopper Original heeft een inhoud van 450 ml. Size does matter! In de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. De Dopper Insulated houdt je drankje 9 uur heet of 24 uur koud, in iedere situatie! "

Dopper Insulated Thermosfles - 350 ml - Steamy Pink
Dopper Insulated Thermosfles - 350 ml - Steamy Pink
€ 29.5

Dopper Insulated drinkfles – Steamy Pink - 350 ml Hoe verslaat een kleine fles zoiets groots als de plastic soep? Daar heb je wel een dosis superkrachten voor nodig! Nou, dit is de Dopper Insulated Steamy Pink 350 ml en aan superkrachten heeft hij geen gebrek. Met deze fles claim je een stukje schone oceaan en bescherm je het tegen wegwerpflesjes. Hoewel deze fles kleiner is dan de Doppers van 580 ml, is hij Onverschrokken met een hoofdletter O. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Steamy Pink je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk jij liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original) Kleur: Steamy Pink +100% vaatwasmachine bestendig +Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. +Compacte inhoud van 350 ml +Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen +Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen +BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) +Houdt je drank warm én koud -Minder inhoud dan de 580 ml variant

Nikwax Tech Wash & TX Direct - impregneermiddel - wasmiddel - 2pack  - 300 ml
Nikwax Tech Wash & TX Direct - impregneermiddel - wasmiddel - 2pack - 300 ml
€ 19.99

Nikwax 2-pack met wasmiddel (Tech Wash) en impregneermiddel (TX.Direct) voor waterafstotende textiel (2x 300 ml). Reinigt, revitaliseert het ademend en waterafstotend vermogen van de kleding. Met dit voordeel pakket van Nikwax was en impregneer je jouw waterafstotende kleding waaronder skikleding, regenjassen en outdoorkleding op veilige wijze. Nikwax Tech Wash Een technisch wasmiddel voor waterafstotend textiel welke vuil en restanten van ‘gewone’ wasmiddelen verwijderd. Zowel de waterafstotendheid als de ademende werking wordt hierdoor hersteld. Biedt superieure reiniging, zelfs op 30ºC Verfrist en verwijdert nare geurtjes Revitaliseert de ademende werking Herstelt de waterafstotende werking van al het waterafstotend textiel zoals sportkleding, outdoorkleding etc. Verwijderd reststoffen van reguliere wasmiddelen Nikwax TX.DIRECT Impregneermiddel te gebruiken voor waterafstotende kleding. Hoogwaardig en veilig impregneren Makkelijk en snel voor thuisgebruik in de wasmachine. Hernieuwt het waterafstotende vermogen van synthetische materialen Onderhoudt de ademende werking en tast deze niet aan. Op waterbasis, niet ontvlambaar en vrij van fluorcarbon. Volledige waterafstotendheid zonder gebruik van de wasdroger. Geschikt voor alle membranen (Gore-Tex, Sympatex, Event, Dermizax, etc.)

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Sunshine Splash
Dopper Original drinkfles - 450 ml - Sunshine Splash
€ 12.5

Dopper Original - Sunshine Splash Met deze Sunshine Splash Dopper haal je het zonnetje in huis. Deze gele waterfles doet donkere wolken verdwijnen en regenbogen verschijnen. En niet alleen de zomerse kleur van deze lichtgele Dopper geeft reden tot een goede bui, ook de wonderen die het verricht voor onze oceanen; want dankzij deze Dopper verdwijnt plastic afval van wegwerpflesjes als sneeuw voor de zon. Wow! Drink slok voor slok de oceanen schoon Jij bent de beauty en de brains. Jij weet: life in plastic ain’t fantastic. Daarom hervul je deze met kraanwater. Daarmee bespaar je niet alleen geld maar ook zo’n 40 petflesjes per jaar! Hard nodig want jaarlijks belandt zo’n 8 miljard kilo aan plastic afval in onze oceanen. Voor je rechterhersenhelft: dat is gelijk aan het gewicht van zo’n 2 miljard flamingo’s. We no like! Deze duurzame fles is vrij van BPA en andere weekmakers en onderscheiden met een zilver Cradle2Cradle certificaat. Da’s zeg maar de oscar onder de duurzame productieprocessen. Met de aankoop van deze Dopper steun je direct de projecten van Dopper Foundation. Gefinancierd door 5% van de netto verkoopomzet investeert Dopper Foundation in onderzoek en kennis over plastic in onze oceanen. Held! Kleur: Sunshine Splash Inhoud: 0,450 liter Afmeting: Ø 6 x 23.7cm 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Gemaakt van BPA vrij kunstof. (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan de Dopper Foundation, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen Houdt je drank niet warm of koud. Je bekijkt een toffe Dopper, bekijk ook de andere opties: De Dopper Original heeft een inhoud van 450 ml. Size does matter! In de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. De Dopper Insulated houdt je drankje 9 uur heet of 24 uur koud, in iedere situatie! "

Dopper Insulated thermosfles - 580 ml - Steamy Pink
Dopper Insulated thermosfles - 580 ml - Steamy Pink
€ 34.5

Dopper Insulated drinkfles – Steamy Pink - 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Steamy Pink (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Steamy Pink je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Steamy Pink + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML -  Zwart
TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML - Zwart
€ 23.95

Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Alle voordelen van normale thermosflessen gecombineerd met ons minimalistisch design. Of je nu zin hebt in water, koffie, thee, koolzuurhoudende dranken of een fris wijntje, de TIGR drinkfles zorgt ervoor dat de temperatuur van je drankje blijft zoals jij het wil. Een beetje minder plastic Eén herbruikbare drinkfles verandert de wereld natuurlijk niet, maar door het koppelen van een stijlvol design aan ecologische duurzaamheid maken we het voor jou alvast gemakkelijker om “nee” te zeggen tegen wegwerpplastic. Veilig en duurzaam We gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal (RVS type 18/8) dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Houdt je drankje 24u koud of 12u warm De TIGR drinkfles bestaat uit dubbelwandig RVS, met een vacuüm tussen de 2 wanden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je drankje zijn temperatuur behoudt, maar het vermijdt ook condensatie aan de buitenkant van de fles. Zo glipt je fles nooit meer uit je handen, en vermijd je natte plekken in je tas. Neem hem overal mee naartoe Dankzij het formaat (500ML) en de handige vorm past de drinkfles gemakkelijk in je handtas, rugzak en sporttas. Deze fles is daarom jouw perfecte metgezel tijdens wandelingen, sportactiviteiten, school, werk en in de wagen. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met deze veelzijdige drinkfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · 1 x Cadeauverpakking met handleiding · 1 x TIGR drinkfles

Contigo Byron Snapseal Thermosbeker - To Go - 470 ml - Grijs
Contigo Byron Snapseal Thermosbeker - To Go - 470 ml - Grijs
€ 17.29

Contigo Byron RVS geïsoleerde drinkfles met "spill proof" drinksysteem met softgrip. Deze vacuüm geïsoleerde Contigo RVS drinkfles houdt je drankje tot 6 uur heet en tot 12 uur koud. De 100% " spill proof" Snapseal sluiting is makkelijk te reinigen. Deze Byron Contigo drinkfles heeft geen losse onderdelen. De Snapseal dop is vaatwasserbestendig en de gekleurde body "handwash only". De Contigo Byron drinkfles serie is geheel BPA vrij en geeft je jarenlang drinkplezier!

Premium RVS Heupfles met Schroefdop - 200 ml - 12x9cm
Premium RVS Heupfles met Schroefdop - 200 ml - 12x9cm
€ 10.5

Draagbare heupfles voor het gemakkelijk meenemen van whisky of andere sterke dranken naar eigen keuze. Geschikt voor wandelingen, festivals, klimmen, kamperen of bij barbecues. De heupfles is van roestvrij staal met schroefdop. De inhoud is ongeveer 200 ml. Voor en na gebruikwassen met warm zeepsop, afspoelen en goed afdrogen Voordelen: ✔ De roestvrijstalen heupfles bevat 200 ml van uw favoriete drankje voor elk evenement. ✔ Beschikt over een veilig scharnierend schroefdeksel om uw drankje veilig te houden. ✔ De dop is bevestigd aan de fles zodat deze niet verloren kan gaan ✔ Gemaakt van Gepolijst roestvrij staal, mooi en duurzaam voor constant gebruik. ✔ Eenvoudig te reinigen en op te slaan, anti-roest, lasergelast voor een lekvrije afdichting. Specificaties: - Materiaal: roestvrij staal - Afmetingen: Hoogte 12,2 cm x Breedte 9 cm x Diepte 2,2 cm Inhoud: 1x RVS Heupfles met Schroefdop - 200 ML Premium RVS Heupfles met Schroefdop - 200 ml - 12x9cm | Heup Fles Geschikt voor wandelingen, festivals, klimmen, kamperen of bij barbecues | Stainless Steel Hip Flask

Militaire LED zaklamp - 3800 lumen - 15 cm
Militaire LED zaklamp - 3800 lumen - 15 cm
€ 14.99

Deze militaire zaklamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 2000 Lumen! Vergeet niet de bijbehorende batterij en oplader voor de militaire zaklamp te bestellen! Vergeet niet de bijbehorende fietshouder voor de militaire zaklamp te bestellen! Vergeet niet de bijbehorende riemhouder voor de militaire zaklamp te bestellen! Vergeet niet de bijbehorende bewaarbox voor de militaire zaklamp te bestellen! Met behulp van de zoomfunctie is het mogelijk om het lichtoppervlak te veranderen en kunt u dus met een felle intensiteit inzoomen op bepaalde objecten. Daarnaast beschikt de zaklamp over een knipperlicht / stroboscoop functie waardoor u zich goed kenbaar kunt maken in het donker. De LED-Technologie die in deze zaklamp verwerkt is wordt dan ook gebruikt door onder andere Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingbrigades. Met het ontwerp van deze zaklamp is rekening gehouden dat hij bestendig is tegen de meest extreme situaties. Daarom kan je met de achterkant eenvoudig een glas breken en bevat hij een onverwoestbare behuizing. Specificaties Professionele LED Zaklamp: ✔ Lichtintensiteit: 3800 Lumen ✔ Opties: Knipperlicht ✔ Lengte: 15 centimeter ✔ Diameter: 3,5 centimeter ✔ Bereik: 500m tot 1km ✔ 5-zoom standen)

Dopper Drinkfles - Waterfles Dopper Steel 490 ml - roestvrij staal
Dopper Drinkfles - Waterfles Dopper Steel 490 ml - roestvrij staal
€ 20

Maak je sterk voor schone oceanen met deze Dopper! Deze robuuste fles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal. Met zijn 490 ml is deze Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy. Integendeel, deze drinkfles kan dankzij ‘t praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd. Met zijn stalen uitrusting is dit de edele ridder van de Dopper collectie. Deze onbevreesde avonturier reist overal met jou mee naartoe, hoe wilder hoe beter. Of je nou gaat bootcampen in de Scheveningse modder, surfen op de schuimende zeedaken van Zuid-Afrika, op zoek gaat naar jezelf in de outbacks van Australie of jezelf juist gaat verliezen op Ibiza; deze fles staat aan jouw zijde. Met deze geharnaste waterfles breek je bovendien een lans voor schonere oceanen! Drink slok voor slok de oceanen schoon Jaarlijks worden er maar liefst 200 miljoen ton plastic wegwerpflesjes verkocht. Een deel van deze plastic flesjes wordt gerecycled, de rest belandt in stortplaatsen of nog erger: in zee. Hier breekt het plastic niet af, maar valt het uiteen in piepkleine stukjes. Deze zogenoemde microplastics worden door zeedieren aangezien voor voedsel, enne drie keer raden wie zeedieren dan weer aanzien voor voedsel: wij! Zo kan het zomaar gebeuren dat jouw tonijn in de toekomst wordt geserveerd op een bedje van microplastics. Met de aankoop van de Solid Steel hou jij de plastic soep van je menu. Door deze Dopper te hervullen met kraanwater bespaar je immers veel plastic van wegwerpflesjes! 100% vaatwasmachine bestendig Nederlands ontwerp, 18/8 staal, roestvast (fles) Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Compacte inhoud van 490 ml Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) Houdt je drank niet warm of koud Minder inhoud dan de 800 ml variant Je bekijkt een toffe dopper, bekijk ook zijn grote broer: Mag het een maatje meer zijn? Deze dopper heeft een inhoud van 800 ml.

CamelBak Chute Mag - Drinkfles - 1,5 L - Antraciet (Charcoal)
CamelBak Chute Mag - Drinkfles - 1,5 L - Antraciet (Charcoal)
€ 22.95

De slanke Chute-fles van 1,5 liter is verbeterd met een magnetische bovenzijde die de dop eenvoudig opbergt. Drink daardoor onbelemmerd uit vernieuwde Chute Mag terwijl een schuin mondstuk zorgt voor een hoge waterstroom zonder te klotsen of te morsen. Deze duurzame en lekvrije favoriet is nog steeds 100% vrij van BPA, BPS en BPF en nu dus nog beter in het wegstoppen van de dop om eenvoudig met één hand te kunnen drinken of gieten.

Contigo Gizmo flip drinkfles kids - Cherry cat print - 420ml
Contigo Gizmo flip drinkfles kids - Cherry cat print - 420ml
€ 19.99

Contigo Gizmo flip kids drinkfles. Deze 100% "spill proof" gepatenteerde Autospout drinkfles van Contigo heeft een inhoud van 420 ml en zorgt ervoor dat je kind ten aller tijden gehydrateerd blijft. Hij is makkelijk te bedienen, doormiddel van de knop in te drukken waarna het tuitje omhoog springt om te drinken. Deze Contigo Gizmo flip fles is geheel BPA vrij en kan gewoon bovenin de vaatwasser gewassen worden. De Contigo Gizmo flip is ijzersterk en geeft je kind jarenlang veilig drinkplezier!

TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML - Taupe
TIGR Thermosfles in Roestvrij Staal RVS - Drinkfles - 500ML - Taupe
€ 23.95

Ontdek de nieuwste generatie drinkflessen. Alle voordelen van normale thermosflessen gecombineerd met ons minimalistisch design. Of je nu zin hebt in water, koffie, thee, koolzuurhoudende dranken of een fris wijntje, de TIGR drinkfles zorgt ervoor dat de temperatuur van je drankje blijft zoals jij het wil. Een beetje minder plastic Eén herbruikbare drinkfles verandert de wereld natuurlijk niet, maar door het koppelen van een stijlvol design aan ecologische duurzaamheid maken we het voor jou alvast gemakkelijker om “nee” te zeggen tegen wegwerpplastic. Veilig en duurzaam We gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal (RVS type 18/8) dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Houdt je drankje 24u koud of 12u warm De TIGR drinkfles bestaat uit dubbelwandig RVS, met een vacuüm tussen de 2 wanden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je drankje zijn temperatuur behoudt, maar het vermijdt ook condensatie aan de buitenkant van de fles. Zo glipt je fles nooit meer uit je handen, en vermijd je natte plekken in je tas. Neem hem overal mee naartoe Dankzij het formaat (500ML) en de handige vorm past de drinkfles gemakkelijk in je handtas, rugzak en sporttas. Deze fles is daarom jouw perfecte metgezel tijdens wandelingen, sportactiviteiten, school, werk en in de wagen. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met deze veelzijdige drinkfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · 1 x Cadeauverpakking met handleiding · 1 x TIGR drinkfles

Professionele LED Hoofdlamp 6000 Lumen - 3-Dubbele LED Koplamp / Hoofd Zaklamp / Zaklantaarn / Hoofdzaklamp Met Hoofdband
Professionele LED Hoofdlamp 6000 Lumen - 3-Dubbele LED Koplamp / Hoofd Zaklamp / Zaklantaarn / Hoofdzaklamp Met Hoofdband
€ 24.99

Deze professionele, ultraheldere hoofdlamp is geschikt voor iedere activiteit. De 3 ultraheldere LED lampen garanderen een zeer krachtige felheid van liefst 1800 lumen per lichtpunt (5400 totaal) waardoor je altijd over een superscherp zicht beschikt. De hoofdlamp is IP6X gecertificeerd en daardoor waterdicht, stofdicht, shockproof. Met hehulp van de elastische, verstelbare hoofdband is kun je de hoofdlamp eenvoudig opdoen en comfortabel, maar stevig dragen. De hoofdlamp eenmaal op het hoofd bevestigd kantelbaar, is in vier lichtstanden te zetten, beschikt over een krachtige zoomfunctie en wordt geleverd met 2 ultrakrachtige, herlaadbare, 18650 batterijen en netsnoer- en autolader waardoor je hem altijd en overal op kunt laden! Kenmerken: ✔ 3-voudig LED hoofdlamplamp met een eer felle lichtintensiteit van 3x 1800 = 5400! lumen!. ✔ Bereik tot liefst 400 meter! ✔ Met uiterst krachtige zoomfunctie. ✔ Kantelbare lichthoek. ✔ Vier verschillende standen - (1 LED, 2 LED, 3 LED, stroboscoop) ✔ IPX6 gecertificeerd - Waterdicht, stofdicht, shockproof ✔ Verstelbare hoofdband band (voor iedereen geschikt iedereen) ✔ Energiezuinig dankzij de LED verlichting met een levensduur van liefst 50.000 branduren. ✔ Geleverd met 2 ultrakrachtige, herlaadbare, 18650 batterijen en netsnoer- en autolader! Specificaties: Lumen: 5400 (3x 1800) Aantal standen: 4 Zoomfumnctie Levensduur: 50.000 uren Elastische, verstelbare hoofdband Stroombron: 2 x 1865 oplaadbare batterijen (inclusief) Inhoud 1x 5400 Lumen (3x1800lm) Hoofdlamp 2x 18650 Batterij 1x Autolader 1x Netsnoeradapter

Dopper Sport cap / dop - Blauw
Dopper Sport cap / dop - Blauw
€ 8.99

De Donkerblauwe sport dop combineer je natuurlijk met de Dopper Pacific Blue, Blue Lagoon of Pure White. Zo heb je de ideale bidon in handen voor buitensporten. Of je nu gaat mountainbiken door de bossen, baantjes trekken in het zwembad of een plankje uitgooit in de schuimende golven; de blauwe sport fles is jouw wingman. Hetzelfde geldt natuurlijk voor die sportieve vakanties waarop je met twee vingers in de neus de hagelwitte pistes bedwingt, met een parachute door de strak blauwe lucht glijdt of kennismaakt met jouw ongeëvolueerde familieleden tijdens een trekking door de dichtbegroeide jungle. Ben je meer van de yoga? De Atlantic Blue Sport Cap op een roze Dopper kleurt waanzinnig bij jouw chakra. .

TIGR Waterfles in Roestvrij Staal RVS - Thermosfles - 500ML - Houtkleur - Gratis afwasborstel
TIGR Waterfles in Roestvrij Staal RVS - Thermosfles - 500ML - Houtkleur - Gratis afwasborstel
€ 22.95

Nood aan verkoeling tijdens een warme zomerdag, of heb je zin in een lekker warme drank tijdens de koude wintermaanden? Dankzij het dubbelwandig RVS design van deze TIGR drinkfles heeft de buitentemperatuur geen vat op jouw drankje. Waarom een TIGR waterfles? De moderne en stijlvolle TIGR drinkfles combineert het gemak van een plastic waterfles met de isolerende en duurzame voordelen van een thermos. Door het vermijden van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik, draag je zo je hippe steentje bij aan de natuur. Veilig en duurzaam We gebruiken enkel hoogwaardig roestvrij staal (RVS) dat voor voedingsdoeleinden is geschikt. Roestvrij staal is niet alleen zeer duurzaam, maar het is ook vrij van BPA, phtalaten en andere giftige stoffen. Daarnaast absorbeert RVS geen smaak, waardoor je drankje puur blijft. Houdt je drankje 24u koud of 12u warm De TIGR waterfles bestaat uit dubbelwandig RVS, met een vacuüm tussen de 2 wanden. Dit betekent dat je drankje niet beïnvloed wordt door hitte of koude van buitenaf. De speciaal ontworpen dop zorgt ervoor dat de drinkfles lucht- en waterdicht is, zodat je drankje zeer lang koud of warm blijft. Neem hem overal mee naartoe Dankzij het formaat (500ML) en de handige vorm past de drinkfles gemakkelijk in je handtas, rugzak en sporttas. De fles is daarom perfect voor tijdens wandelingen, sport, school, werk en in de wagen. Wat als ik het maar niets vind? We zijn zeker dat je tevreden zal zijn met deze hippe waterfles. Indien je om eender welke reden geen fan bent van ons product, stuur hem dan naar ons terug en krijg de volledige aankoopprijs terugbetaald! Wat zit er in mijn pakket? · 1 x TIGR drinkfles (zilver, roze, donkerblauw of turquoise) · Gratis schoonmaakborstel

Dopper Insulated thermosfles - Glacier Grey - 580 ml
Dopper Insulated thermosfles - Glacier Grey - 580 ml
€ 34.5

Dopper Insulated drinkfles – Glacier Grey - 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Glacier Grey (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Glacier Grey je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Glacier Grey + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

Victorinox Huntsman - Zakmes - 15 Functies - Rood
Victorinox Huntsman - Zakmes - 15 Functies - Rood
€ 29.99

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Huntsman’ met gladde rode beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit grote zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: groot mes, klein mes, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem met naaioog, sleutelring, pincet, tandenstoker, schaar, multifunctionele haak en houtzaag. Victorinox: Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. Kenmerken: • Superieure Zwitserse kwaliteit • Alle onderdelen van roestvrij staal • Gladde rode beschaling • 15 functies • Lengte gesloten 91 mm • In doosje • Levenslange garantie

MacGyver Zakmes 22cm RVS - Survival mes met vuurstarter - extra 21cm touw - Broekclip
MacGyver Zakmes 22cm RVS - Survival mes met vuurstarter - extra 21cm touw - Broekclip
€ 15.95

Een fantastisch multifunctioneel survival zakmes van 22cm voor de echte buitenmens. Dit tactical zakmes voelt stevig aan en heeft tal van extra functies In slechts een handomdraai is het mes met 1 hand te openen. Met 140 gram ligt het aluminium handvat lekker licht in de hand. Het mes zelf is gemaakt van roestvrijstaal. 7cm is het mes zelf. Totale lengte uitgeklapt is ruim 22cm en ingeklapt 12cm. Andere functionaliteiten zijneen fluitje, 21cm touw en een vuurstarter. Red jezelf in iedere situatie door om hulp te fluiten of een vuurtje te maken. Specificaties Kleur: Zilver en zwart en weegt 140gram. Alle 4 functies: 1- Crosslock vergrendeling, met 1 hand te openen en vergrendelen 2- Vuurstarter 3- Fluitje 4- 21cm touw 5- Afmeting ingeklapt 12 x 4,5 x 2,5cm & uitgeklapt 22 x 4,5 x2,5cm met 7cm RVS snijmes Kortom, het ideale compacte tactical survival mes voor jezelf of een ander met de dagelijkse functionaliteiten erop Wie kent MacGyver niet uit de jaren 90 met stoere gadgets om te overleven in de rimboe of om slechte mensen een loer te steken met eigen gemaakte valstriks. Ons MacGyver assortiment bestaat voornamelijk uit “echte mannen” gerelateerde artikelen. Het assortiment kent messen, vuurstarters, hoofdlampen, zaklampen, verrekijkers, tenten en survivalmaterialen om te overleven in de outdoorbush. Onze artikelen zijn populair onder scoutings, vissers, backpackers, doe-het-zelvers en nog vele andere doelgroepen. Vooral de combinatie van een groot deel van ons assortiment versterkt elkaar en maakt MacGyver tot een all-round merk in de outdoormarkt.

Dopper Glass glazen drinkfles - 400 ml
Dopper Glass glazen drinkfles - 400 ml
€ 19.5

Dopper Glass 400 ml Al dat gedoe over plasticsoep; we weten dat ook jij erover leest en hoort. Valt onder de categorie 'ver-van-mijn-bed show'; je ziet het niet, dus het bestaat niet. Ja toch? Nee dus! Plastic verstopt zich recht onder je neus, het verbrokkelt in zulke kleine stukjes dat je het met het blote oog niet meer kunt zien. Maar het is er wel degelijk. En die handige plastic wegwerpflesjes? Die maken het er niet beter op. Wij gaan in die troebele plasticsoep eens even helderheid scheppen. Met een glasheldere herbruikbare fles die wegwerpflesjes buiten spel zet. Deze transparante ocean-saving Held zorgt ervoor dat iedereen zich bewust wordt van het onzichtbare plastic dat onze waterhuishouding verziekt. Maar niet alleen dat! Elke verkochte fles maakt een Impact. En nee, die hoofdletter I is geen typefout. Educatieve programma's, onderzoek, campagnes om de bewustwording te stimuleren - zelfs projecten voor schoon drinkwater in Nepal worden met de opbrengst van onze flessen opgestart. Water naar de zee dragen? Nope. Elke bijdrage helpt. Goed voor je karma? Yep. Samen kunnen we het tij keren. Fles voor fles. Deze minimalistische - en (ook niet onbelangrijk) superstijlvolle - glazen fles maakt een statement. Niet alleen op je bureau; ook op wereldniveau. Wacht even... het wordt nog beter. Een feitje met een mooie achterliggende symboliek. Als je 'm omkeert heb je niet alleen een beker om uit te drinken; je zet water letterlijk op een voetstuk! Waar het hoort. In onze (en binnenkort ook jouw) Dopper Glass past tot 400 ml water. Beetje kieskeurig wat betreft de temperatuur van je water? Snappen we. Check onze Dopper Glass Insulated. Houdt warm water langer warm, en koud water langer koud. Overal aan gedacht. Dus: kom erbij. Sluit je aan bij onze missie. We stoppen niet voordat al het water glashelder is.

Contigo Westloop drinkfles - Matte black - 470ml
Contigo Westloop drinkfles - Matte black - 470ml
€ 34.99

Contigo Westloop geïsoleerde drinkfles met "spill proof" drinksysteem. Deze vacuüm geïsoleerde Contigo RVS drinkfles houdt je drankje tot 5 uur heet en tot 12 uur koud. De 100% "spill proof" Autoseal sluiting is makkelijk te reinigen door het systeem met een vinger los te klikken en na reiniging weer op zijn plek te klappen. Deze Westloop Contigo drinkfles heeft geen losse onderdelen en de dop is vaatwasserbestendig. De gekleurde body is "handwash only". De Contigo Westloop drinkfles serie is BPA vrij en geeft je jarenlang drinkplezier!

Contigo Gizmo flip drinkfles kids - blue nautical space print - 420ml
Contigo Gizmo flip drinkfles kids - blue nautical space print - 420ml
€ 19.99

Contigo Gizmo flip kids drinkfles. Deze 100% "spill proof" gepatenteerde Autospout drinkfles van Contigo heeft een inhoud van 420 ml en zorgt ervoor dat je kind ten aller tijden gehydrateerd blijft. Hij is makkelijk te bedienen, doormiddel van de knop in te drukken waarna het tuitje omhoog springt om te drinken. Deze Contigo Gizmo flip fles is geheel BPA vrij en kan gewoon bovenin de vaatwasser gewassen worden. De Contigo Gizmo flip is ijzersterk en geeft je kind jarenlang veilig drinkplezier!

uitgebreide lockpick set 2.0 - lockpicking - lock pick gereedschap tools - lockpicken - voor beginners en professionals - 2020 versie
uitgebreide lockpick set 2.0 - lockpicking - lock pick gereedschap tools - lockpicken - voor beginners en professionals - 2020 versie
€ 29.95

Wilt u alles te weten komen over het lockpicken en hoe sloten werken? Dan is deze uitgebreide lockpick set voor professionals en beginners echt iets voor u! het is een uitgebreide lockpick set gemaakt van goed en kwalitatief materiaal, wat zeer belangrijk is bij lockpicking. De doorzichtige oefensloten geven goed weer wat u aan het doen bent. Uitgebreid en kwalitatief Waarom wij voor 2 sloten hebben gekozen is omdat elk slot anders in elkaar zit, met 20 verschillende tools en 2 verschillende oefensloten kunt u letterlijk alles te weten komen over sloten. We hebben gekozen voor zeer fraai en sterk materiaal waardoor de set nog jaren meegaat. Wat ons opviel bij andere sets is dat de veren en andere kleine onderdelen in de oefensloten tegenvielen maakt u hier geen zorgen over ook deze zijn bij ons zeer sterk. Bij de oefensloten zitten allebei originele sleutels waardoor u altijd kunt zien hoe het slot normaal open en dicht gaat. Klaar met oefenen? Berg de tools en sloten gemakkelijk op in de opberghoezen. Voordelen ✔ 2 verschillende oefensloten ✔ 20 verschillende lockpick tools ✔ Zeer kwalitatief materiaal ✔ Stevig opberg materiaal ✔ Voor professionals en beginners Inhoud bestelling - 20x lockpick tools - 1x hangslot en deurslot - 4x sleutel - 1x Bescherm en opberghoes tools - 2x Bescherm en opbergdoosje oefensloten Kwaliteitsgarantie Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je op welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Samen voor risicoloos online winkelen!

Dopper Insulated Thermosfles + gratis Dopper Carrier - 580 ml - Glacier Grey
Dopper Insulated Thermosfles + gratis Dopper Carrier - 580 ml - Glacier Grey
€ 34.99

Dopper Insulated thermosfles - Special Edition - 580 ml - Glacier Grey Met gratis Dopper Carrier De Dopper Insulated is een thermosfles met een super geïsoleerde wand en RVS binnenkant. Hij bestrijdt plastic-vervuiling en houdt jouw drankje zo heet of koud als jij het graag hebt. Ga jij het liefst op de fiets naar je werk, ook bij -15 of een intensief lesje bikramyoga? Met deze isoleerfles is dat geen probleem! In iedere situatie houdt de Dopper Insulated je drankje 9 uur heet of 24 koud. Deze dopper is de ideale isoleerfles is voor een dagje strand, een weekendje in de Ardennen of een Netflix-marathon. Met de Dopper Carrier hengel je het ideale accessoire binnen voor je Dopper. Dankzij deze haak is jouw fles altijd daar waar je ‘m hebben moet: binnen handbereik. Het strakke design is niet alleen praktisch, maar ook mooi. De metalen haak geeft de Carrier een stoere look, terwijl de donkerblauwe ring zorgt voor die urban uitstraling. Helemaal off the hook! De gratis Dopper Carrier is geschikt voor alle Dopper flessen. Met 580 ml is deze fles ideaal voor de grote dorst Houdt je drankje 9 uur heet of 24 uur koud Je draagt een steentje bij aan het verminderen van plastic-vervuiling Vaatwasbestendig tot 65°C/149°F BPA-vrij

Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mini LED zaklamp met grote lichtbundel
Mini zaklamp - CREE - Led zaklamp - 700 Lumen - Mini LED zaklamp met grote lichtbundel
€ 6.95

Of je nu van kamperen houdt, wel eens in het donker zit, omdat de stroom is uitgevallen, of met pech langs de kant van de weg staat, een zaklampje komt altijd van pas. Het QY mini zaklampje neem je overal makkelijk mee naar toe. Dit robuuste, metalen zaklampje is voorzien van duurzame LED CREE Q5 technologie. Oftewel, LED-licht met een hoge opbrengst en een laag stroomverbruik. Met dimfunctie en stroboscoopfunctie, te bedienen met het aan/uit knopje aan de achterzijde. Werkt op 1 AA - batterij (niet inbegrepen). Gewicht: 55 g Materiaal: metaal Afmeting lampje: 25 x25x92 mm

Superiox Drinkfles - Sport Water Bidon - Waterfles 1 Liter -   Drinkfles met Tijdmarkering - Lekvrij - Fitness - Outdoor - Hardlopen - BPA Vrij - Herbruikbaar - Duurzaam en Milievriendelijk
Superiox Drinkfles - Sport Water Bidon - Waterfles 1 Liter - Drinkfles met Tijdmarkering - Lekvrij - Fitness - Outdoor - Hardlopen - BPA Vrij - Herbruikbaar - Duurzaam en Milievriendelijk
€ 17.95

➡️ Drink je voldoende water? Gehydrateerd blijven betekent gezond blijven (en bij volmacht gelukkig!). Daarom moet je elke dag tussen de 1,5 en 3 liter vloeistof drinken, afhankelijk van je activiteitsniveau en blootstelling aan zonlicht. Superiox 1 liter waterflessen zijn perfect voor mensen die net dat beetje extra willen doen of die volgende stap op hun fitnessreis willen zetten. Met een snel lopende drankuitloop en een slank, reisvriendelijk ontwerp, kunt u genieten van een goede hydratatie, ongeacht waar u onderweg bent. Prioriteit # 1: Hydratatie Wanneer u uw hydratatieniveaus moet maximaliseren, hebt u meer nodig dan een kleine fles water om u op gang te houden; u hebt een sportfles van 1L nodig waarmee u uw trainingsroutines of lange runs kunt uitvoeren, zodat uw lichaam optimaal kan werken. Het maakt niet uit of je bergen beklimt, je dagelijkse CrossFit aanpakt of disc-golf speelt met vrienden in het park; gehydrateerd blijven kan het verschil betekenen tussen je goed voelen en je doelen bereiken en snel terrein verliezen. Dat is de reden waarom de Superiox 1000 ml Sport Water Drinfles de juiste hoeveelheid zuiver, fris water bevat om u door de meest veeleisende delen van de dag te laten gaan. Superiox Sport Water Drinkfles Elke BPA-vrije waterfles van Superiox is gemaakt om uw drankervaring te verbeteren. Daarom hebben onze voedselveilige, veilige plastic waterflessen geen invloed op de smaak. Ze zijn gemaakt van onbreekbaar Tritan-plastic en hebben een lekvrij deksel met een snelstromende watertuit. Daarbovenop beschikken ze over een ingebouwde draagriem zodat u ze kunt meenemen bij het rennen, joggen of die volgende heuvel op. Kiezen voor een drinkfles is niet alleen kiezen voor een leuk design of een mooi kleurtje. Een drinkfles is meer dan een leuk gadget. Want wist je dat als je een jaar lang uit een herbruikbare drinkfles drinkt, je maar liefst 167 wegwerpflessen uitspaart? Je gebruikt dus een duurzaam alternatief voor plastic flesjes en bovendien zorg je er zo voor dat je voldoende water drinkt op een dag. Kenmerken ▶ Veilig slot voor deksel ▶ BPA en Toxin-Vrij ▶ Stof en Lekvrij ▶ Snelle Toegang: Opent met 1 klik ▶ Schokbestendig ▶ Past aan cuphouders ▶ Snelle waterstroom ▶ Geweldig voor sporten ▶ Makkelijk schoon te maken ▶ Lichtgewicht Ontwerp Makkelijk met 1 hand te gebruiken Open en sluit de fles moeiteloos met slechts één klik. Verveeld van gewoon water? Voeg dankzij de extra zeef verfrissende ijsblokjes toe aan je water of giet het over met heerlijk fruit en kruiden Zeer stevig fles en anti-lek dop De dop van de fles kun je eenvoudig op slot doen. Zo ben je er zeker van dat de dop nooit open zal gaan en heb je geen last meer van lekkende flessen. Tevens is deze fles volleding BPA (Bisphenol A) vrij, zo kun je veilig genieten van de meest heerlijke drankjes. De fles is gemaakt van duurzaam Tritan en gaat erg lang mee. Na gebruik kun je de drinkfles in de vaatwasser doen en talloze keren opnieuw gebruiken. Specificaties: ✔️ Merk: Superiox ✔️ Inhoud Verpakking: 1x Drinkfles ✔️ Materiaal: Tritan Plastic ✔️ Inhoud: 1000ml (1 liter) ✔️ BPA vrij ✔️ Bedienbaar met één hand ✔️ Makkelijk schoon te maken ✔️ Duurzaam en Milieuvriendelijk ✔️ Grote vulopening (draaidop) ✔️ Uniek sluitingsmechanisme ✔️ Polsband ✔️ Herbruikbaar ✔️ Goede grip ✔️ Ideale drinktuit vorm Superiox biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie! ➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! ➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

Dopper Insulated thermosfles - 350 ml - Glacier Grey
Dopper Insulated thermosfles - 350 ml - Glacier Grey
€ 29.5

Dopper Insulated drinkfles – Glacier Grey - 350 ml Hoe verslaat een kleine fles zoiets groots als de plastic soep? Daar heb je wel een dosis superkrachten voor nodig! Nou, dit is de Dopper Insulated Glacier Grey 350 ml en aan superkrachten heeft hij geen gebrek. Met deze fles claim je een stukje schone oceaan en bescherm je het tegen wegwerpflesjes. Hoewel deze fles kleiner is dan de Doppers van 580 ml, is hij Onverschrokken met een hoofdletter O. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Glacier Grey je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk jij liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original) Kleur: Glacier Grey + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Compacte inhoud van 350 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder inhoud dan de 580 ml variant

CamelBak Chute Mag - Drinkfles - 1 L - Antraciet (Charcoal)
CamelBak Chute Mag - Drinkfles - 1 L - Antraciet (Charcoal)
€ 19.95

De slanke Chute-fles van 1 liter is verbeterd met een magnetische bovenzijde die de dop eenvoudig opbergt. Drink daardoor onbelemmerd uit vernieuwde Chute Mag terwijl een schuin mondstuk zorgt voor een hoge waterstroom zonder te klotsen of te morsen. Deze duurzame en lekvrije favoriet is nog steeds 100% vrij van BPA, BPS en BPF en nu dus nog beter in het wegstoppen van de dop om eenvoudig met één hand te kunnen drinken of gieten.

Fosco Zakmes - Zwart - 19.5cm - 100% Metaal
Fosco Zakmes - Zwart - 19.5cm - 100% Metaal
€ 16.95

Dit zwarte Foscomes valt meteen op doordat het lekker in de hand ligt. Omdat het lemmet ongeveer even groot is als het handvat heeft het mes een compacte uitstraling.

Militaire zaklamp - LED zaklamp - 2000 Lumen - Inzoombaar
Militaire zaklamp - LED zaklamp - 2000 Lumen - Inzoombaar
€ 15.25

U ontvangt 2 zaklampen! Of je nu iets van zolder moet pakken, aan het kamperen bent of een wandeling maakt in het donker; deze militaire zaklamp komt eigenlijk altijd wel van pas. Hij voorziet je overal van genoeg licht, van 500 meter tot zelfs 1 kilometer ver! Ook wordt hij gebruikt door Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingsbrigades omdat hij speciaal is ontworpen voor de meest extreme situaties. Door de solide behuizing kan je met de achterkant zelfs glas breken. Niet alleen zorgt de zaklamp voor beter zicht in het donker, ook kan je met het felle licht van de zaklamp eventuele indringers of aanvallers verblinden/desoriënteren. Neem hem mee en voel je direct veiliger! Je ontvangt twee militaire zaklampen. Specificaties militaire zaklampen Batterijen: 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) Schokbestendig Kleur licht: Wit Tot 2000 x zoom voor breed tot geconcentreerde lichtstraal Met knipperlicht functie voor desoriënterend/verblindend effect Tot 40 x feller dan traditionele zaklamp Waterproof Ontworpen voor een bereik van 500 meter tot 1 km Extreem sterke behuizing Kracht van wel 2000 lumen Lengte: 14 cm

TravelMore Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar - Opbergbox  - Waterdicht IPX-6 - 1000 Lumen - Incl. batterij accu en oplader
TravelMore Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar - Opbergbox - Waterdicht IPX-6 - 1000 Lumen - Incl. batterij accu en oplader
€ 26.95

Met deze militaire zaklamp van TravelMore kun je verder schijnen dan ooit tevoren! Kijk tot wel 350 meter ver in het pikkedonker. Deze onverwoestbare zaklamp van TravelMore kan iedere situatie en weersomstandigheid aan. De zaklamp is gemaakt van een robuust aluminium en is (IPX-6) water-resistant. Militaire Zaklamp De militaire TravelMore zaklamp heeft een super fel bereik van tot 350 meter en maximaal 1 km ver. De lichtafstand is gemakkelijk in te stellen met de zoomfunctie. De zaklamp beschikt over dezelfde LED-Technologie die Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingsbrigades gebruiken! De zaklampen worden geleverd inclusief batterijen. Voordelen TravelMore Oplaadbare Zaklamp: ▶ Compact en robuust ▶ HQ LED 1000 Lumens ▶ Zoom & Stroboscoop functie ▶ Inclusief batterijen ▶ Fel bereik tot ruim 350 m ▶ Lifehammer functionaliteit ▶ Water-resistant (ipx-6) Onverwoestbaar De zaklamp is gemaakt van sterk aluminium. Zo sterk zelfs, dat in noodgevallen een ruit ingeslagen (Lifehammer functionaliteit) zou kunnen worden met de achterkant van de lamp. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht (ipx-6) en bestendig tegen allerlei extreme omstandigheden dus! Multifunctioneel De zaklamp is werkelijk geschikt voor iedere activiteit. Zo kan hij makkelijk overal mee naartoe genomen worden! Gebruik de zaklamp bijvoorbeeld op reis, stroomuitval, kamperen, survivallen, nachtvissen, autopech of tijdens het klussen. Specificaties: ✔ Merk: TravelMore ✔ Kleur: Zwart ✔ Verpakking: 1x zaklamp, 1x batterijen ✔ Lengte: 136 mm tot 156 mm ✔ Diameter voorkant: 34mm ✔ Diameter achterkant: 26mm ✔ Aantal Watt: 8 ✔ Lichtintensiteit: 1000 Lumen ✔ Licht standen:5 ✔ Bereik: 350m tot max 1 km ✔ Oplaadbaar: Ja ✔ Accu en lader: Ja ✔ Opberg/reisbox: Ja ✔ Waterproof: Ja, ipx-6 ✔ Certificaat: RoHS, FCC en CE Laat de duisternis achterwege met ‘s werelds felste zaklamp; de militaire zaklamp van TravelMore!

Contigo Swish drinkfles - Cobalt blue green - 500ml
Contigo Swish drinkfles - Cobalt blue green - 500ml
€ 19.99

Contigo Swish kids drinkfles. Deze 100% "spill proof" gepatenteerde Autoseal drinkfles van Contigo heeft een inhoud van 500 ml en zorgt ervoor dat je kind ten aller tijden gehydrateerd blijft. Hij is makkelijk te bedienen, doormiddel van de knop in te drukken om te drinken. Deze Contigo Swish fles is geheel BPA vrij en kan gewoon bovenin de vaatwasser gewassen worden. De Contigo is ijzersterk en heeft een soft antislip/ impact bescherming op de bodem. De Swich geeft je kind jarenlang veilig drinkplezier!

Dopper Insulated thermosfles - Wavy White - 580 ml
Dopper Insulated thermosfles - Wavy White - 580 ml
€ 34.5

Dopper Insulated drinkfles – Wavy White 580 ml Kun jij het tij keren van plastic vervuiling? Yes you can. Claim jouw eigen stukje schone oceaan en bescherm deze tegen wegwerpflesjes. Hoe? Door te drinken uit je Dopper Insulated Wavy White natuurlijk (of zijn tegenhanger, de Dopper Insulated Blazing Black). De oplossing is eigenlijk best zwart-wit. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Wavy White je water 9 uur warm of 24 uur koud. Ben jij meer van mantaroggen dan van grote witte haaien? Er is ook een Dopper Insulated Blazing Black! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). Kleur: Wavy White +100% vaatwasmachine bestendig +Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. +Compacte inhoud van 580 ml +Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen +Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen +BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) +Houdt je drank warm én koud -Minder inhoud dan de 580 ml variant

Waterafstotende spray voor textiel - 2x Nano Spray (p.s. 400 ml)
Waterafstotende spray voor textiel - 2x Nano Spray (p.s. 400 ml)
€ 21.95

Waterafstotende spray Nano Spray is een krachtige waterafstotende spray om uw waardevolle spullen te beschermen. Het materiaal blijft langer nieuw door de waterafstotende technologie. Geschikt voor diverse soorten materialen, zoals suède, leer, katoen en overige textielsoorten. Nano Spray is een onzichtbare coating die als beschermlaag dient. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht, is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken. Deze waterafstotende spray biedt een onzichtbare en ademende beschermlaag met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van het materiaal. Nature based technology De natuur kent vele mysteries. Eén van die mysteries is de waterafstotende kracht van sommige planten (zoals de lotus). De natuur gebruikt deze waterafstotende technologie al miljoenen jaren. De lotus is waterafstotend zodat zijn blad schoon blijft om optimaal zonlicht te absorberen. Nanotechnologie heeft deze fascinerende techniek bestudeerd, en komt met de krachtige Nano Spray om uw waardevolle materialen optimaal te beschermen. Bestel nu de waterafstotende Nano Spray en ‘Protect the things you love’. Toepassingen De waterafstotende spray is geschikt voor: -Schoenen -Laarzen -Jassen -Tassen -Handschoenen -(buiten) meubilair -Autobekleding -Werkkleding -En meer… Gebruikshandleiding Nano Spray Zorg ervoor dat het materiaal droog is en vrij is van vet, olie of ander vuil. Spray goed schudden en op een afstand van ongeveer 10 à 15 cm aanbrengen. Breng een gelijkmatige laag over het materiaal. Voor een beter en maximaal resultaat is het aan te raden om een tweede en/of derde laag aan te brengen (wacht 30 minuten om vervolgens de volgende laag aan te brengen). Laat de nano coating 24 uur intrekken om een volledig en optimale berscherming te creëren. Tip: bekijk de video om het verschil te zien tussen onbehandeld en behandeld materiaal. Voordelen van de waterafstotende spray * Optimale bescherming * Onzichtbare coating * Makkelijk schoon te maken * Blijft langer nieuw! * 2x 400 ml (0.8L) * van 49.90 voor 20,-! * Gratis verzending!

Kambukka Olympus Thermosfles - 300 ML - Misty Rose - Switch lid - Snapclean® technologie
Kambukka Olympus Thermosfles - 300 ML - Misty Rose - Switch lid - Snapclean® technologie
€ 21.49

Deze thermosbeker van Kambukka uit de Olympus serie is lekvrij en daardoor makkelijk en veilig mee te nemen is in je tas. De beker wordt door de dubbele isolatie niet heet aan de buitenkant. De twee vacuüm isolatie wanden zorgen er samen voor dat warme dranken tot wel 6 uur warm blijven en koude dranken tot wel 13 uur koud blijven. Zo kun je deze beker heel het jaar door gebruiken. Ideaal voor op vakantie, de sportschool, in de auto, op de fiets of thuis. Door het aantrekkelijk design is het een beker die gezien mag worden. Verkrijgbaar in meerdere moderne kleuren. * Kambukka Olympus Thermosbeker * Dubbelwandig * Lek- en BPA vrij * Roze * 300 ml * RVS Kambukka ontwerpt trendy flessen voor mensen die onderweg zijn. Met zijn slimme producteigenschappen wordt er gezorgd voor een soepele drinkervaring. Denk maar aan universele deksels die bij elke gelegenheid passen, een ontwerp dat 100% lekvrij is en flessen die heel gemakkelijk schoon te maken zijn dankzij de gepatenteerde, in behandeling zijnde Snapclean®-functie. Alle Kambukka-producten worden in eigen beheer ontwikkeld, van de eerste brainstorm tot de laatste tests. Met tien jaar ervaring achter de rug, weten ze precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten consumenten over de hele wereld kunnen voldoen.

Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar  - Waterdicht IPX-6 - 2000 Lumen – Robust materiaal - Zwart - Inclusief Batterij Accu en Oplader
Militaire LED Zaklamp Oplaadbaar - Waterdicht IPX-6 - 2000 Lumen – Robust materiaal - Zwart - Inclusief Batterij Accu en Oplader
€ 29.95

Met deze militaire zaklamp van Sworks kun je verder schijnen dan ooit tevoren! Kijk tot wel 350 meter ver in het pikkedonker. Deze onverwoestbare zaklamp van Sworks kan iedere situatie en weersomstandigheid aan. De zaklamp is gemaakt van een robuust aluminium en is (IPX-6) water-resistant. Militaire Zaklamp De militaire Sworks zaklamp heeft een super fel bereik van tot 350 meter en maximaal 1 km ver. De lichtafstand is gemakkelijk in te stellen met de zoomfunctie. De zaklamp beschikt over dezelfde LED-Technologie die Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingsbrigades gebruiken! De zaklampen worden geleverd inclusief batterijen. Voordelen TravelMore Oplaadbare Zaklamp: ▶ Compact en robuust ▶ HQ LED 1000 Lumens ▶ Zoom & Stroboscoop functie ▶ 10watt Power LED ▶ Inclusief batterijen ▶ Fel bereik tot ruim 350 m ▶ Water-resistant (ipx-6) Onverwoestbaar De zaklamp is gemaakt van sterk aluminium. Zo sterk zelfs, dat in noodgevallen een ruit ingeslagen (Lifehammer functionaliteit) zou kunnen worden met de achterkant van de lamp. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht (ipx-6) en bestendig tegen allerlei extreme omstandigheden dus! Multifunctioneel De zaklamp is werkelijk geschikt voor iedere activiteit. Zo kan hij makkelijk overal mee naartoe genomen worden! Gebruik de zaklamp bijvoorbeeld op reis, stroomuitval, kamperen, survivallen, nachtvissen, autopech of tijdens het klussen. Specificaties: ✔ Merk: Sworks ✔ Kleur: Zwart ✔ Verpakking: 1x zaklamp, 1x batterijen, 1x lader, 1x adapter normale batterij ✔ Lengte: 140 mm tot 160 mm ✔ Diameter voorkant: 34mm ✔ Diameter achterkant: 26mm ✔ Aantal Watt: 10 ✔ Lichtintensiteit: 2000 Lumen ✔ Licht standen: ✔ Bereik: 350m tot max 1 km ✔ Oplaadbaar: Ja ✔ Accu en lader: Ja ✔ Opberg/reisbox: Ja ✔ Waterproof: Ja, ipx-6 ✔ Certificaat: RoHS, FCC en CE Laat de duisternis achterwege met ‘s werelds felste zaklamp; de militaire zaklamp van Sworks!

Fosco survival mes zwart
Fosco survival mes zwart
€ 15.99

Dit mes met een totale lengte van 28 centimeter is een geschikt begin voor je uitrusting. Het mes beschikt aan de binnenkant over een survivalset met onder andere een bolkompas, lucifers, vislijn, vishaak, vislood en strikdraad. In het hoesje zit een vakje met een slijpsteen. ✓Compleet ✓Zeer goed geprijsd ✓Lichte kwaliteit, een goed begin! Het lemmet heeft een afmeting van 14.5cm.

Kambukka Lagoon Kids Waterfles - 400 ML - Urban Dino - Spout lid
Kambukka Lagoon Kids Waterfles - 400 ML - Urban Dino - Spout lid
€ 17.9

Met deze drinkfles van Kambukka uit de Lagoon serie blijft je kind optimaal gehydrateerd tijdens een gezellige picknick of een dagje uit. Dankzij de tuitdop en het gebogen rietje hoef je je hoofd niet meer te kantelen om de fles helemaal leeg te drinken. Ideaal voor op vakantie, in de auto, op de fiets of thuis. Verkrijgbaar in meerdere leuke printjes. * Kambukka Lagoon Drinkfles * Lek- en BPA vrij * Print * 400 ml * Tritan Kambukka ontwerpt trendy flessen voor mensen die onderweg zijn. Met zijn slimme producteigenschappen wordt er gezorgd voor een soepele drinkervaring. Denk maar aan universele deksels die bij elke gelegenheid passen, een ontwerp dat 100% lekvrij is en flessen die heel gemakkelijk schoon te maken zijn dankzij de gepatenteerde, in behandeling zijnde Snapclean®-functie. Alle Kambukka-producten worden in eigen beheer ontwikkeld, van de eerste brainstorm tot de laatste tests. Met tien jaar ervaring achter de rug, weten ze precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten consumenten over de hele wereld kunnen voldoen.

2x heupfles Veldfles - 200 ml - RVS - 2 stuks
2x heupfles Veldfles - 200 ml - RVS - 2 stuks
€ 13.5

Heupfles 200 ml van RVS. Heupfles van roestvrij staal met schroefdop. De inhoud is ongeveer 200 ml. Formaat: 9 x 12 cm. Past gemakkelijk in elke achterzak en is ideaal voor bijvoorbeeld op wintersport of tijdens de carnaval.

CamelBak Eddy+ Drinkfles - 750 ml - Antraciet (Charcoal)
CamelBak Eddy+ Drinkfles - 750 ml - Antraciet (Charcoal)
€ 18.95

De drinkfles CamelBak Eddy+ heeft een ideale drinktuit die zich opent door er zachtjes op te bijten. De nieuwe drinktuit van de Eddy+ geeft 25% meer per slok dan de voorgaande modellen. De siliconen tuit is verbonden aan een rietje waardoor de vloeistof omhoogkomt als je zuigt. Je hoeft de fles dus niet te kantelen als je drinkt. Handig in de auto of op de fiets, zo houd je je blik gericht op het verkeer en dat is wel zo veilig. De drinktuit sluit geheel af zodra je er niet meer op bijt. CamelBak Eddy is verkrijgbaar in de maten 600, 750 en 1000 ml. Als de fles omvalt is dat geen probleem, de vloeistof wordt door de drinktuit goed tegengehouden. De dop is 100% lekvrij. Je kunt de drinkfles dus met een gerust hart op je bureau zetten, naast je computer. Een recente studie aan de Pepperdine University toonde aan dat mensen 24% meer water drinken met de Eddy+-fles, vanwege het gebruiksgemak. Ook het milieu is gebaat bij gebruik van een duurzame drinkfles: als je een Eddy-fles dertig dagen gebruikt bespaar je daarmee ruim achttien plastic wegwerpflessen. Dankzij de ruime opening is de drinkfles ook geschikt voor ijsblokjes. De dop heeft een geïntegreerde draagbeugel en is makkelijk met twee vingers te dragen of te bevestigen aan een karabijnhaak. De drinktuit klapt handig naar binnen. De Eddy+ is gemaakt van BPA-vrij Eastman Tritan-kunststof. De fles, de dop en het rietje zijn vaatwasserbestendig (topvak).

Militaire LED Zaklamp 1000 Lumen - 18650 Oplaadbare Batterij -  Professioneel met Accu + Oplader - Fietshouder
Militaire LED Zaklamp 1000 Lumen - 18650 Oplaadbare Batterij - Professioneel met Accu + Oplader - Fietshouder
€ 26.95

Super krachtige militaire led zaklamp, klein lichtgewicht formaat met zeer sterke 1000 lumen LED. Ons nieuwste model bevat naast het hoofdlicht (10W XM-L T6) ook een zijlicht (COB 5W). Professionele LED zaklamp inclusief 18650 oplaadbare batterij van 2000 mAh (een echte van 46 gram, veel slechte in omloop) en een USB oplader. De King Mungo KM-F16 is robuust, sterk en spatwaterdicht. Deze lichtgewicht led zaklamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een militaire flashlight met felle en grote lichtbundel en heeft 6 lichtfuncties. Handig op vakantie of tijdens de hond uitlaten of als je op reis bent (onmisbaar voor vakantie avonturiers en reizigers). Hoogste kwaliteit Deze KM-F16 oplaadbare tactische zaklamp is schokbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Door de ribbels heeft de outdoor zaklamp een ultieme grip, ook als het regent kun je hem dus stevig vasthouden (er zit tevens een lanyard aan om om je pols te doen). Schijn tot 250 meter ver, schuif de kop naar voor of achter om de focus aan te passen (zoomen). De tactical flashlight is 15,3 cm lang en als de kop uitgeschoven is dan is de led zaklamp 18 centimeter lang. Bruikbaar in alle situaties Met zowel het hoofdlicht, zijlicht, zoomfunctie en 6 lichtfuncties/modussen (sterk, medium, zwak, stroboscoop, SOS en zijlicht) maken van deze flashlight een ideaal hulpmiddel in alle situaties, zoals: hond uitlaten, boek lezen, vissen, wandelen, fietsen (incl fietshouder), kamperen, festivals, auto reparatie en scouting. En wat dacht je van een buurtpreventieteam of voor verkeersregelaars? Maar ook voor thuis als de stroom uitvalt, gebruik de lamp om de meterkast te vinden. Of als je pech krijgt met je auto, dan is het altijd handig een zaklamp in de auto te hebben liggen! Zijlicht Het aparte zijlicht op deze tactische zaklamp is zeer handig in veel situaties, heb je een breder licht nodig om dichtbij te werken? Schuif de kop uit en zet het zijlicht aan, gebruik deze lamp tijdens reparatie werkzaamheden aan bv auto's, in meterkasten of tijdens het kamperen als tentlamp. Met de led aan de zijkant kun je 25 meter ver schijnen. Oplaadbaar Deze tactische led zaklamp wordt geleverd met een krachtige 2000 mAh 18650 batterij en USB oplader. Deze kun je gebruiken met je eigen telefoon adapter, in computer, in laptop of in de auto aansluiten om op te laden. Een indicatie lampje geeft aan wanneer de batterij volledig opgeladen is. De batterij bevat tevens een overlaadbeveiliging. Batterijen kopen is dus niet meer nodig met deze krachtige oplaadbare 18650 batterij! Magnetisch Door de magnetische achterkant kun je hem ook op ijzeren voorwerpen vast hangen. Tijdens reparaties onder de auto motorkap bijvoorbeeld is het handig om je handen vrij te hebben. Fietshouder Deze King Mungo led zaklamp set wordt geleverd met een fietshouder, met deze houder kun je de zaklamp op je fiets bevestigen. Hiermee heb je superveel licht tijdens het fietsen, schijn met dit felle licht op donkere wegen of in de bossen. Hierdoor heb je extreem veel licht en zie je obstakels op tijd tijdens het mountainbiken in het donker. Geschikt als cadeau of gewoon voor jezelf! Onze King Mungo LED tactical zaklampen worden geleverd in luxe bewaarbox, ook als een mooi cadeau voor man, vrouw, vaderdag, moederdag, sinterklaas cadeau, kerst kado of verjaardag te gebruiken. Een ideale complete set als kado voor hem of haar. Deze militaire swat zaklampen die normaal door professionals gebruikt worden, brengt King Mungo nu naar jou! Deze King Mungo KM-F16 tactical LED flashlight in bewaarbox is zeer geschikt voor iedereen, het ultieme kado! Wat krijg je allemaal in deze KM-F16 set: ✔ 1x Felle LED zaklamp met lanyard: King Mungo KM-F16 ✔ 1x Krachtige 18650 oplaadbare batterij (2000 mAh) ✔ 1x Kokertje, gebruik deze om de batterij zodat hij strakker zit ✔ 1x USB oplader ✔ 1x Micro USB kabel ✔ 1x AAA batterijhouder (excl AAA batterijen) ✔ 1x Bewaarbox ✔ 1x Nederlandse handleiding *Let op: Adapter niet inbegrepen, bijvoorbeeld van eigen telefoon te gebruiken. Zijn er nog vragen? Stel ze gerust, we staan voor je klaar! #kingmungo Bekijk ook ons volledige aanbod van LED verlichting met oa zaklampen, zoeklicht, piellicht, werklampen, militaire led zaklampen (KM-L12, KM-F16, KM-T14, KM-M17), led hoofdlampen (KMHL003, KMHL004, KMHL009, KMHL010, KMHL011, KMHL012, KMHL013), camping lamp (KMCL002, KMCL003), muggenlampen (KMCL004) en meer...

Equa glazen waterfles 750 ml Mismatch met hoes - Bronze
Equa glazen waterfles 750 ml Mismatch met hoes - Bronze
€ 25.7

Een uniek design de Equa Mismatch waterfles van glas met hoes. De hoes biedt niet alleen bescherming tegen stoten, hij heeft ook een isolerende werking. Houd je drankje lekker koel of juist warm. De Equa waterfles van glas is volledig lekvrij dus ideaal om mee te nemen. Geniet onderweg van een heerlijk kopje koffie. Door gebruik van glas heb je geen last van rare smaakjes. Een duurzame mooie waterfles met handgemaakte hoes met lus. Met oog voor detail door gebruik van de gekleurde stiksel en lus of haak in combinatie met de rustige kleur van het vilt.

Urine Detector, UV Ledlamp /  Ultra Violet Zaklamp LED
Urine Detector, UV Ledlamp / Ultra Violet Zaklamp LED
€ 8.79

In urine is fosfor aanwezig, welke in een donkere ruimte duidelijk herkenbaar wordt gemaakt door het gebruik van deze LED urine vlek detector. Urinevlekken zullen feller oplichten onder het licht van de uv-leds, waardoor de bron; honden- of kattenurine, maar ook braaksel, uitwerpselen etc. duidelijker herkenbaar zijn, wat een effectieve behandeling eenvoudiger maakt. Specificaties: 12 LED Ultra Violet Zaklamp Voltage: 3.7-6V Golflengte 395-410 nm Materiaal:Aluminum Schakelaar: Klik Schakelaar positie: Rug Batterijduur: 2.5 - 3 uur Levensduur LED: 60,000 uur Battery:3 x AAA 1.5v batteries (nietmeegeleverd) Kleur: Zilver Afmetingen(L x Dia.): 95 x 28 mm

Bekijk hier alle kampeer cadeaus