Cadeaus voor wie graag klust 🛠

Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reinigingsmiddel - 4 x 1,25 liter
Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reinigingsmiddel - 4 x 1,25 liter
€ 21.59

• Houdt vuil diep in het doekje vast zodat het niet rondgeslingerd wordt • Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen • Dubbele jetspray • Alles-in-één dweilsysteem • Veilig voor het reinigen van vrijwel iedere soort vloer Veilig op hout Swiffer WetJet Reinigingsset geeft je een geweldige reiniging voor vrijwel iedere vloer in je huis. Met een uniek dubbele jetspray heeft dit innovatieve alles-in-één dweilsysteem de absorptie- en vasthoudtechnologie van Swiffer voor een krachtige reiniging. Het reinigingsmiddel maakt het vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het WetJet-doekje terechtkomt en daar vast blijft zitten. Geweldige reiniging op bijna elke vloer in je huis Laat vuile vloeren zien wie de baas is met de Swiffer WetJet reinigingsoplossing. De WetJet Spray Mop heeft een tweevoudige sproeiverstuiver, die gelijkmatig de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing in een fijne nevel verdeelt voor een krachtige reiniging. De Swiffer WetJet reinigingsoplossing lost vuil op en verwijdert hardnekkig vuil voor een krachtige reiniging. Het heeft een frisse geur voor heerlijk schone vloeren. De WetJet reinigingsoplossing is veilig voor gebruik op vrijwel elk vloertype, inclusief hout, zodat je van een geweldige reiniging kunt genieten in het hele huis. Verwijdert hardnekkig vuil De Swiffer WetJet reinigingsoplossing is speciaal ontworpen om vettig, hardnekkig vuil op te lossen en van de vloer op te nemen. Frisse geur Swiffer WetJet reinigingsoplossing heeft een frisse geur zodat je vloeren heerlijk schoon worden. Veilig op elk vloertype De Swiffer WetJet reinigingsoplossing is veilig voor het schoonmaken van vrijwel elk vloertype, zelfs hout. Sluit de handgreep aan Nadat je de Swiffer WetJet Spray Mop uit de doos hebt gehaald, sluit je de handgreep aan en plaats je de batterijen. Klaar om schoon te maken Bevestig het Swiffer WetJet doekje aan de onderkant van de Swiffer, met de bedrukte zijde naar de mop gericht. Laad de reinigingsoplossing ondersteboven in het reinigingscompartiment, zodat het deksel in het compartiment terechtkomt. Sprayen maar Druk de knop bovenaan de hendel ongeveer twee tot drie seconden in om te beginnen met sprayen. Spray en reinig vrijwel elk vloertype in je huis en geniet van een krachtige reiniging. Wegwerpen en vervangen Zodra je ongeveer twee kamers hebt gereinigd, verwijder je het doekje, gooi je het weg en zeg je gedag tegen het vuil. Om de fles met reinigingsoplossing te vervangen, duw je de ontgrendelingsknop voor de fles op het apparaat in en gooi je hem weg in de recyclecontainer.

Gelaatscherm Spatscherm - Hygiene masker - Brildragers - 1 stuks
Gelaatscherm Spatscherm - Hygiene masker - Brildragers - 1 stuks
€ 1.3

Een fijn en beschermend gevoel beleven op je werkvloer of buiten dan is dit gelaatscherm ideaal voor jou. Deze gelaatsmasker Shield face voor niet medische doeleinden beschermd je omgeving en jezelf bij nauwer contact met iemand wanneer social distancing niet te vermijden is op de werkvloer. Het is een goed alternatief voor mondkapje en speciaal ontwikkeld om zich te kunnen beschermen tegen spattingen van buitenaf. Dankzij het gelaatsmasker kan je natuurlijk blijven ademen en creëert geen irritatie aan en rondom de mond en ogen. Handleiding: Voor het gebruiken van de gelaatsscherm haalt u het plastic beschermlaagje van het scherm. In de hoeken van het scherm heb je twee kleine gaatjes waar je het rubberen (blauw) lusje doorheen kunt plaatsen. En dit aan beide kanten. Voordelen: Fijn om te gebruiken Herbruikbaar Geen irritatie rondom de mond en ogen Ultra-licht (40 gram) Transparant

2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder met 10 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese norm EN14604
2-Pack ELRO FS1510 Rookmelder met 10 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese norm EN14604
€ 32.99

De ELRO FS1510M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders beschikken over een 10 jaar lithium batterij. Hierdoor ben je dus maar liefst 10 jaar beveiligd, zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1510M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 10 jaar garantie op deze rookmelder. De belangrijkste specificaties 10 jaar beveiligd zonder batterijen vervangen Optische sensor voor snelle reactie Testknop om functies te testen Lege batterij indicator Pauze functie 10 jaar garantie Inhoud van de verpakking 2x ELRO FS1510M Rookmelder 2x Bevestigingsmateriaal 2x Ingebouwde batterij met 10 jaar levensduur Handleiding Afmetingen en gewicht van de rookmelder Diameter: 10 cm Hoogte: 3,5 cm Gewicht: 90 gram Installatie De FS1510M rookmelder van ELRO wordt standaard geleverd met een montagekit die bestaat uit twee magneetplaten per rookmelder. Met deze magneten bevestig je de melder eenvoudig zonder schroeven. Activeren doe je eenvoudig door de testknop een aantal seconde ingedrukt te houden totdat de rookmelder een signaal geeft. Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen. Onderhoud Voor een optimale werking van de rookmelders is het belangrijk ze goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.

Spatmasker Gelaatsscherm - Transparant - Blauw - 1 stuks
Spatmasker Gelaatsscherm - Transparant - Blauw - 1 stuks
€ 1.35

Een hygiëne masker bedekt het gehele gezicht. Bij gebruik van dit masker wordt het contact met virussen, ziektekiemen en bacteriën geminimaliseerd. Ook biedt het gelaatsmaskers bescherming tegen vuil. Het artikel bevat 1 stuks. Geschikt voor iedereen en met anti condens Dit spatmasker heeft een licht, transparant scherm en is universeel qua maat. Door de elastische band is dit masker namelijk voor iedereen geschikt. Doordat het beschermingsmasker een anti condens laag heeft, is goed zicht door het scherm altijd gegarandeerd. Te gebruiken met bril en mondkapje Doordat dit gelaatsmasker verstelbaar is, is geen enkel probleem om dit scherm te dragen met een bril. Ook het gebruik van een mondkapje is hierbij uiteraard mogelijk. Kenmerken Formaat (lengte x breedte): 22 x 33 cm Gebruiksgemak: Anti condens en elastische band Kleur: Transparant met blauwe band A

Spatmasker Gezichtscherm - 5 stuks - Beschermkap - Transparant
Spatmasker Gezichtscherm - 5 stuks - Beschermkap - Transparant
€ 4.99

Een fijn en beschermend gevoel beleven op je werkvloer of buiten dan is deze vol-gelaatsmasker ideaal voor jou. Deze gelaatsmasker Shield face voor niet medische doeleinden beschermd je omgeving en jezelf bij nauwer contact met iemand wanneer social distancing niet te vermijden is op de werkvloer. Het is een goed alternatief voor mondkapje en speciaal ontwikkeld om zich te kunnen beschermen tegen spattingen van buitenaf. Dankzij de gelaatsmasker kan je natuurlijk blijven ademen en creëert geen irritatie aan en rondom de mond en ogen. Handleiding: Voor het gebruiken van de gelaatsscherm haalt u het plastic beschermlaagje van het scherm. In de hoeken van het scherm heb je twee kleine gaatjes waar je het rubberen (blauw) lusje doorheen kunt plaatsen. En dit aan beide kanten. Voordelen: Fijn om te gebruiken Herbruikbaar Geen irritatie rondom de mond en ogen Ultra-licht (40 gram) Transparant Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Powerplus POWX301 - Aszuiger - 20L- 1200W
Powerplus POWX301 - Aszuiger - 20L- 1200W
€ 29.9

Je open haard of barbecue is in een mum van tijd weer gereinigd met deze aszuiger van Powerplus. Met zijn 1200W-motor zuigt hij krachtig al het vuil op in zijn grote 20l-tank. Waarvoor is dit toestel geschikt? Met deze aszuiger van Powerplus verwijder je eenvoudig en snel de assen uit je kachel, barbecue of open haard. Ook moeilijk bereikbare plekken stofvrij maken wordt een eenvoudig klusje door de blaasfunctie van deze aszuiger. De blaasfunctie is makkelijk in te stellen door de darm vooraan uit te draaien en bovenaan op het artikel te monteren. Wat zijn de voordelen? + De stevige en duurzame stalen tank kan probleemloos temperaturen tot 60°C aan. + Dit toestel beschikt eveneens over een blaasfunctie, vuil wegblazen van je werkoppervlak wordt zo heel eenvoudig. + Tijdens het zuigen houdt de hoogrendementsfilter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen, zodat je in een veilige en gezonde omgeving kan werken. + Zijn borstelloze motor maakt deze machine helemaal af. Een krachtige, duurzame motor met minder trillingen en onderhoud, laat je immers comfortabel werken en langer genieten van je Powerplus-toestel. Wat zijn de technische kenmerken? -Spanning: 220-240V ~ 50Hz -Vermogen: 1200W -Tankhoogte: 310mm -Tankdiameter: 285mm -Diameter zuigmond: 38mm -max. temperatuur assen: 60°C -Kabel: 2m Wat zit er in de verpakking? -Aszuiger -Aanzuigslang 120cm -Alu zuigmond 23cm -Hoogrendementsfilter -Handleiding Garantie: Er zit 3 jaar garantie op deze aszuiger.

Smartwares RM520/3 Rookmelder - 3 stuks - 10 jaar batterij - 85 dB - Testknop
Smartwares RM520/3 Rookmelder - 3 stuks - 10 jaar batterij - 85 dB - Testknop
€ 28.99

Zorg ervoor dat je op tijd kan handelen als er brand uitbreekt dankzij de Smartwares RM520 Rookmelder. De rookmelder heeft een geïntegreerde batterij met een levensduur van 10 jaar zodat je de batterij niet tussendoor hoeft te vervangen. Het luide alarm van 85 dB kan levensbedreigende situaties voorkomen. Een rookmelder redt levens Een brand kan zomaar ontstaan, ook midden in de nacht terwijl je slaapt. De giftige rook zorgt ervoor dat je bewusteloos kan raken en niet wakker wordt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je op tijd wakker wordt als er brand uitbreekt. Het ophangen van rookmelders zorgt ervoor dat je gewaarschuwd wordt en snel kunt handelen in levensbedreigende situaties. Veel mensen weten niet dat een rookmelder maximaal 10 jaar meegaat. Check daarom de datum op je rookmelders zodat je om de 10 jaar een nieuwe aanschaft en altijd goedwerkende rookmelders in huis hebt. Kies een goede rookmelder De rookmelders van Smartwares maken allemaal gebruik van een optische sensor. Een optische sensor reageert snel op smeulbranden, geeft minder vaak een vals alarm en is milieuvriendelijk. De batterij van de RM520 Rookmelder heeft een levensduur van 10 jaar waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterijen. De rookmelder is uitgerust met een pauzestand die bijvoorbeeld gebruikt worden als er sprake is van vals alarm. Installatie Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt aangeraden om op iedere verdieping tenminste één rookmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op en daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. De Smartwares rookmelders zijn draadloos waardoor ze gemakkelijk overal in huis te plaatsen zijn. Door de beveiligingspin kan de rookmelder alleen gemonteerd worden als er een batterij in zit. Onderhoud De werking van een rookmelder kan verminderd worden door stof en vuil. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelders niet. Testen Het is belangrijk om de rookmelder tussendoor te testen door de testknop kort ingedrukt te houden. Door de rookmelder maandelijks te testen weet je zeker dat deze goed functioneert wanneer er brand uitbreekt. Als de batterij bijna leeg is laat de rookmelder een korte pieptoon horen, vervang dan de rookmelder door een nieuw exemplaar. Inhoud van de verpakking: Rookmelder, geïntegreerde batterij, handleiding, montagemateriaal Features: Bescherm jezelf en je familie door tijdig te kunnen handelen bij brand Rookmelder met geïntegreerde batterij van 10 jaar waardoor je tussentijds de batterij niet hoeft te verwisselen De rookmelder is uitgerust met testknop en daardoor eenvoudig te testen Lege batterij indicator zodat je weet wanneer de batterij verwisseld moet worden Eenvoudig te monteren en schoon te houden

SHINE VIDEO DEURBEL MET CAMERA EN WIFI - SLIMME DEURBEL - HD - Camera Deurbel Draadloos - Draadloze Videodeurbel – Bewakingscamera nachtzicht – Infrarood PIR Bewegingsdetectie – Webcam - Intercom - Inclusief Gong met 52 ring melodieën & GRATIS iCLOUD
SHINE VIDEO DEURBEL MET CAMERA EN WIFI - SLIMME DEURBEL - HD - Camera Deurbel Draadloos - Draadloze Videodeurbel – Bewakingscamera nachtzicht – Infrarood PIR Bewegingsdetectie – Webcam - Intercom - Inclusief Gong met 52 ring melodieën & GRATIS iCLOUD
€ 99

Houd met de SHINE DC100 Videodeurbel alles in de gaten, thuis, op je werk en onderweg. Mis nooit meer een bezoek aan huis en sta met je mobiel in direct contact met degene die voor je deur staat. Luister en spreek met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. Dankzij de 720p HD groothoek camera zie je direct wie er is, door de ingebouwde speakers en microfoon kun je praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan zodra iemand op de bel drukt, maar je kunt hem zelf ook altijd op afstand aanzetten. Door de infrarood functie heb je zelfs als het donker is nog steeds helder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kun je zeer makkelijk instellen en aanpassen aan jouw wensen. Met de videodeurbel beveilig je perfect het deel rond je voordeur. Of je combineert de deurbel met een of meerdere SHINE video deurbellen en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. De SHINE DC100 WiFi videodeurbel wordt geleverd inclusief een gratis ontvanger met 52 instelbare melodieën. Kenmerken DETECTIE VAN PIR-BEWEGING: De wifi-videobel waarschuwt onmiddellijk je mobiele telefoon wanneer iemand voor je deur zweeft. Het is effectieve anti-diefstal. INFRAROOD NACHTZICHT: Met deze wifi-videobel kun je zelfs 's nachts je veiligheid escorteren. De dag- en nachtmodus wordt automatisch omgeschakeld. INFORMATIE PUSH: Extreem snelle informatiestoot waardoor je geen frames mist. WEIDS UITZICHT: De lens van 166 graden biedt een breed beeld om te zien of er iets gebeurt rondom jou huis. BEWEGINGSDETECTIE: De beelden worden opgenomen en opgeslagen in de gratis cloud. BATTERIJDUUR: Extra lange batterijduur met behulp van ultra low power-technologie, waardoor de video-deurbel ultra lang stand-by blijft. Functie: Wanneer er iemand aanbelt, krijg je een melding in je mobiel of word je gebeld. Wanneer je opneemt kun je – met behulp van de HD Wide-Angle camera - zien wie er voor je deur staat en met elkaar praten. De videodeurbel wordt geleverd met een ontvanger, die je op een zelf gekozen locatie in huis kunt plaatsen. Wanneer er aangebeld wordt, hoor je één van de maar liefst 52 instelbare melodieën. Bereikbaarheid Stel een pakketbezorger komt een pakket bezorgen en er is niemand thuis. Bij thuiskomst blijkt echter dat de bezorger het pakketje weer heeft meegenomen. Met de SHINE Videodeurbel voorkom je dit soort situaties. Wanneer je niet thuis bent of niet in staat bent om de deur open te doen, weet je door de app dat er iemand voor de deur staat. Je kunt op afstand tegen de persoon spreken en de deze ook horen. Handig toch? Een veilig gevoel Veel mensen vinden het niet prettig om ’s avonds laat de deur open te doen terwijl ze wél thuis zijn. Je wilt mensen ook niet het gevoel geven dat ze niet welkom zijn. De SHINE videodeurbel biedt de oplossing. Met behulp van de camera zie je precies wie er voor de deur staat. Ook in het donker heb je goed zicht dankzij infrarood technologie. Wil je alsnog niet de deur open doen voor de persoon die voor de deur staat? Dan kun je eventueel via de intercomfunctie met hem of haar praten. Ongewenst bezoek De SHINE werkt ook wanneer er niet wordt aangebeld. De deurbel is voorzien van een bewegingssensor die elke beweging detecteert. Op deze manier functioneert de bel ook als beveiligingscamera. Jij ontvangt direct een notificatie wanneer er een persoon in de buurt van de camera komt. Tegelijkertijd legt de draadloze videodeurbel vast wat er gebeurt. De beelden worden opgeslagen in de cloud en/of op een SD-kaart, zodat je ze later terug kunt kijken. Installatie De video deurbel, ontvanger en de bijhorende app zijn snel geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik. De videodeurbel is draadloos en werkt op batterijen die door middel van een micro-usb kabel kan worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om de videobel aan te sluiten op het vaste netwerk van 12-24 volt. Verbind hiervoor de bestaande bedrading van de voormalige deubeldrukker aan de montageplaat. De batterijen worden automatisch dan voortaan automatisch opgeladen. De ontvanger steek je simpelweg in het stopcontact en verbind het met één druk op de knop met de video deurbel. Specificaties: Resolutie: 1280x720 Camera: 720P HD met groothoeklens van 166 graden Wi-Fi: ondersteuning voor 802.11b / g / n, (werkt alleen 2.4Ghz) Audio: tweewegsysteem Record: Micro SD-kaart Geheugen: 8 GB / 16GB / 32GB (niet inbegrepen) Batterij: 2 * 18650 batterijen Kennisgeving: binnen 2S Wektijd: binnen 600ms Wekmodus: knop Stroomverbruik: 200uA Werkende stroom: 170mA Eenvoudige app : iOS® (minimaal 7) Android™ (minimaal 4.0) Night vision: infrarood technologie. Aansluiting: op twee batterijen of op bestaande bedrading (12-24v) Pakket omvat: 1 SHINE DC100 WiFi Videodeurbel 1 Ontvanger zwart met 52 melodieën 1 Installatie set 1 Nederlandse gebruikershandleiding 2 Batterijen Wil je voortaan vanuit je luie stoel op de tablet of smartphone bekijken wie er voor de deur staat? Koop dan vandaag nog een SHINE draadloze deurbel. Kijk overal ter wereld via een app wat er bij je thuis gebeurd. Sta vanaf morgen iedereen te woord die voor de deur staat.

Spatmasker - Herbruikbaar - Comfortabel - Geschikt voor brildragers - 1 stuks
Spatmasker - Herbruikbaar - Comfortabel - Geschikt voor brildragers - 1 stuks
€ 3.25

Deze gezichtsbedekkende gelaatsbeschermers bieden de drager de benodigde bescherming tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen. Bijvoorbeeld in situaties waarin u geen anderhalve meter afstand kunt houden van anderen. Een gelaatsbeschermer is onder andere geschikt voor professioneel gebruik in verscheidene contactberoepen. Denk hierbij aan kappers, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialistes of winkelmedewerkers. Een juist gebruik van deze gezichtsbeschermer beschermt de drager tegen druppels die verspreid worden door niezen, hoesten of praten en minimaliseert zo de kans op overdracht van virussen door anderen. Productomschrijving Het gelaatsscherm is gemaakt van transparant PET-materiaal, is condenswerend en anti-reflectief. Dit zorgt ervoor dat u goed zicht blijft houden en u onverstoord uw werk kunt doen. De afmeting van het scherm is 33 x 22 cm, waardoor de voorkant en de zijkanten van het hoofd voldoende worden afgeschermd. U kunt het scherm eenvoudig bevestigen door middel van een elastische hoofdband. Deze past vrijwel op elk hoofdformaat (one size fits all). Ter hoogte van het voorhoofd bevestigt u het foamkussen voor extra draagcomfort. Ook zorgt dit voor extra ruime zodat u het scherm over een bril op sterkte en over een mondmasker kunt dragen. Het scherm is zeer lichtgewicht en weegt slechts 40 gram. Zo zult u nauwelijks merken dat u iets op uw hoofd draagt. Let op: Het dragen van gelaatsbescherming biedt slechts gedeeltelijk bescherming en u wordt dan ook aangeraden deze altijd in combinatie met een mond- of ademhalingsmasker te dragen. Hierdoor minimaliseert u de kans op besmetting en kunt u uzelf optimaal beschermen. Een gezichtsbeschermer dient u altijd persoonsgebonden te gebruiken. Product Specificaties Inhoud: verpakt per stuk kleur: blauwe rand met Face Shield opdruk afmetingen: 33x22x1cm gewicht pakket: 0.04kg Verwijder voor gebruik de beschermfolie van het gelaatsscherm

Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V - Met 74-Delige accesoireset
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V - Met 74-Delige accesoireset
€ 169.99

Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op een verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Deze Makita boor/schroef machine is een zeer betrouwbare allround machine, geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser Voordelen Makita HP457DWE10 klopboor-/schroefmachine Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden Lange gebruiksduur- Twee accu’s - dus altijd genoeg stroom! Multifunctioneel - 2 functies: schroeven en boren Instelbaar - Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk Duurzaam - Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving Extra's Ah accu's (2 st.) Bits en borenset Koffer Wat zit er in de verpakking? Makita 18 V Klopboor-/Schroefmachine Lader Koffer 2x accu Technische specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 36 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 16 Spanning: 18 Volt Type motor: 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) Links- en rechtsomdraaiend Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 21000 min-1 Asblokkering Softgrip Afmetingen (L x B x H): 239 x 83 x 240 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht: 1,7 kg Aandraaimomenten zacht / hard: 24 / 42 Nm Accubeveiliging Elektrische rem

Draadloze Deurbel met 1 Ontvangers - Plug&Play - 5 Regelbaar Volume – 60 Melodie – Oplichtende LED’s – batterij van vijf jaar inbegrepen – IP44 waterdicht
Draadloze Deurbel met 1 Ontvangers - Plug&Play - 5 Regelbaar Volume – 60 Melodie – Oplichtende LED’s – batterij van vijf jaar inbegrepen – IP44 waterdicht
€ 22.49

Met deze draadloze duopack hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 60 melodieën en het juiste volume. Tevens lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende! De deurbelset is verder volledig draadloos en dus zeer eenvoudig te plaatsten. De deurbelknop is tevens IP44 waterdicht. Technische Kenmerken - 1 Batterij - 1 Deurbel (waterproof IP44) - 1 Ontvangers (220V aansluiting) - Bevestiging met plakstrip of meegeleverd plug/schroeven - Afmetingen ontvanger: 9.5x6.5x2.4 cm Afmetingen knop: 7.7*4.5*2.5 CM - 60 Melodieën, instelbaar Volume - Betrouwbaar bereik, geen interferentie door andere gebruikers (tot 120m in open veld) - Ontvangers kunnen in elk stopcontact

Simple Fix Tochtstrip - 5 Meter - Tochtstrips voor Deuren - Tochtstopper - Tochtrol - Tochtband - Hoogwaardig Silicone - Zelfklevend
Simple Fix Tochtstrip - 5 Meter - Tochtstrips voor Deuren - Tochtstopper - Tochtrol - Tochtband - Hoogwaardig Silicone - Zelfklevend
€ 15.99

Tochtstopper - Tochtstrips voor Deuren - Tochtstrip - Tochtband We kennen het gevoel van tocht helaas allemaal. Je probeert van alles om de kou en tochtstromen je huis weer uit te krijgen. Zo zet je de kachel wat hoger, doe je de deuren dicht, maar toch lijkt het alsof de wind dwars door je muren heen waait. Niet getreurd, want wij hebben voor u de oplossing! De zelfklevende tochtstrip van Simple Fix is geschikt voor zowel deuren als ramen waardoor u u uw huis in een mum van tijd volledig tochtvrij gemaakt heeft! De Simple Fix tochtstrip kunt u eenvoudig onderaan de deur, rond het raam of voor de brievenbus plakken. De tochtband is gemaakt van hoogwaardig transparant siliconen materiaal. Wij hebben met het ontwikkelen gekozen om de tochtstrips kleurloos en transparant te houden, zodat het bijna niet opvalt in huis of op kantoor. Deze tochtwering heeft als bijkomend eigenschap dat het nare geuren en insecten buiten de deur houdt. Kosten besparen met tochtstrips Door het installeren van de Simple Fix tochtstrips zorg je voor een goede tochtweringen en daarmee een beter geïsoleerd huis. Dit kan flinke besparingen op energiekosten teweeg brengen. Een onderzoek uitgevoerd door Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal heeft aangetoond dat een huishouden tot maar liefst €270,- per jaar kan besparen door hun huis van tochtstrips te voorzien! Hoe werken onze zelfklevende tochtstrips? 1. Knip de tochtstrip op maat 2. Ontvet het oppervlak 3. Trek de papierstrook van de tochtstrip af 4. Plak de Tochtstrip op de gewenste plek Specificaties - Merk: Simple Fix - Materiaal: Hoogwaardig siliconen - Kleur: Transparant en kleurloos - Afmetingen: 500cm x 4.5cm x 0.7cm Voordelen op een rij: √ Hoogwaardig flexibel en duurzaam materiaal √ Zelfklevend materiaal √ Eenvoudig op maat te knippen √ Zeer eenvoudige installatie √ Geschikt voor iedere deur, raam of brievenbus √ Geschikt voor binnen en buiten √ Bespaar tot €270 euro per jaar op stookkosten Tip! Maak de plek waar u de Simple Fix tochtstrip wilt aanbrengt eerst even vetvrij. Simple Fix Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen met jou naar een gepaste oplossing. Bestel onze zelfklevende tochtstrips vandaag nog, zodat u net als duizenden andere tevreden klanten en een handomdraai van een volledig tochtvrij huis kunt genieten!

Tiger Urban Toiletborstel met houder - vrijstaand - Zwart
Tiger Urban Toiletborstel met houder - vrijstaand - Zwart
€ 20.99

De vrijstaande toiletborstel met houder uit de Urban serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart en wordt geleverd met drie eindkapjes voor toevoeging aan de steel van de borstel. Deze decor elementen, in de kleur zwart, koper en grijs, maken het mogelijk een subtiel kleuraccent toe te voegen waardoor het artikel eenvoudig is aan te passen aan de gewenste stijl. Deze serie bevat tevens een wandhangend toiletborstelgarnituur naast een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte. Allen in dezelfde stijl. De artikelen uit de serie zijn ook in de kleur mat wit verkrijgbaar.

Philips Hue - Smart plug - België
Philips Hue - Smart plug - België
€ 29.95

Dankzij de Philips Hue stekker maar je jouw gewone verlicht slim! Steek de Philips Hue stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan. Zo kan je jouw verlichting aan of uit schakelen met de Philips Hue Bluetooth app die je gratis kunt downloaden met je smartphone of tablet. Deze stekker is onopvallend en compact met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), geschikt voor gebruik in Belgie en vele andere Europese landen!

MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal opbergen van sleutels - 118x83x34mm
MasterLock sleutelkluis 5401EURD - Centraal opbergen van sleutels - 118x83x34mm
€ 26.9

Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast. Hoe gebruik ik de Masterlock 5401D? • De 5401D is ontwikkeld voor montage op een onopvallende plaats. • Voor optimale veiligheid adviseren wij om de Masterlock 5401D niet in het zicht te plaatsen. • Een centrale opbergplek voor sleutels of pasjes. • Kan ook gebruikt worden om te zorgen dat een kind niet bij gevaarlijke plekken kan komen, bijvoorbeeld medicijnkast, werkplaats etc. Eigenschappen • Makkelijk te bevestigen • Verankering via achterwand • Handige verwisselbare 4-cijferige instelbare code (mechanisch cijferslot) • Plaats voor 5 (huis)sleutels • Metalen behuizing • ABS vinyl kunststof weerbestendige afschermkap Belangrijke specificaties • Inhoud 100 x 70 x 35 mm • Uitwendige afmetingen (HxBxD): 120 x 83 x 38 mm • Inwendige afmetingen (HxBxD): 85 x 60 x 25 mm • Gewicht: 1 kg • Kleur: zwart / lichtgrijs In de doos • Masterlock 5401D sleutelkluis • Bevestigingsmateriaal Voordelen • Aluminium behuizing met weerbestendige coating • Verankering door middel van 4 schroeven en pluggen • 4-cijferige herinstelbare code door middel van mechanisch systeem Met de Masterlock 5401D hoef je geen reservesleutels meer te verstoppen onder de deurmat. Berg je sleutels onopvallend en bereikbaar op in een Masterlock sleutelkast.

Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter - Zelfsluitend - Dubbel golf karton - Extra stevig
Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter - Zelfsluitend - Dubbel golf karton - Extra stevig
€ 25.9

Laat je verhuizing niet in de soep lopen door slappe verhuisdozen die scheuren of inzakken. Kies voor kwaliteit en gemak. Onze verhuisdoos is zeer sterk en binnen één seconde op te zetten. Door de volledig dichte bodem hoef je niet bang te zijn dat de bodem uitscheurt of open schiet bij het tillen. Tevens is de verhuisdoos voorzien van 2 handgrepen met 2 lagen golfkarton om de doos comfortabel te kunnen dragen. De Verhuisdozen.store verhuisdoos is de sterkste verhuisdoos te koop. Deze verhuisdoos is zo sterk, dat vrijwel alle Erkende Verhuisbedrijven deze verhuisdoos gebruiken. De verhuisdoos is zeer geschikt om meerdere keren te gebruiken, en is ook prima bestand tegen langdurige (gestapelde) opslag van zware stukken. Je (breekbare) spullen zijn perfect beschermd met deze verhuisbox. Hoeveel verhuisdozen heb je nodig? Wij adviseren de volgende hoeveelheid verhuisdozen per soort woning. Voor een appartement 30 tot 50 verhuisdozen Voor een eensgezinswoning 60 tot 80 verhuisdozen Voor een vrijstaande woning 90 tot 110 verhuisdozen Per kamer kun je een gemiddelde van 15 tot 25 verhuisdozen aanhouden. Voor het inpakken van servies adviseren wij om gebruik te maken van boekendozen. Als laatste tip willen wij je meegeven om de verhuisdozen niet te zwaar te maken omdat deze ook nog getild moeten worden. Een maximaal gewicht van 15kg per doos werkt het prettigst. De specificaties van de professionele verhuisdoos: In één seconde op te zetten Geen tape nodig Afmetingen 46,8 x 30,8 x 35,7 cm Volledig dubbel golf karton Verstevigde handvatten 100% gerecycled karton Draagkracht ruim 100 kg Stapelwaarde ruim 600 kg Inhoud 52 liter

Smartwares RM370 Koolmonoxidemelder - 7 jarige sensor - Met display
Smartwares RM370 Koolmonoxidemelder - 7 jarige sensor - Met display
€ 22.99

Zorg ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt wanneer je huis een te hoge concentratie koolmonoxide bevat met de Smartwares RM370 Koolmonoxidemelder. Het luide alarm van 85 dB zorgt ervoor dat je maatregelen kunt nemen zodat je geen koolmonoxidevergiftiging oploopt. Koolmonoxide, een sluipmoordenaar in huis Koolmonoxide is een levensgevaarlijk gas dat voor mensen niet waarneembaar is doordat het geur- en kleurloos is. Het gas komt vrij bij een onvolledige verbranding, bijvoorbeeld bij gasfornuizen, gasovens, gashaarden, cv-ketels of boilers. Doordat huizen steeds beter geïsoleerd zijn kan de koolmonoxide minder goed ontsnappen en is het risico op een koolmonoxidevergiftiging hoger. Het gebruik van een koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt zodat je direct maatregelen kunt treffen. Een luid en duidelijk alarm De Smartwares RM370 Koolmonoxidemelder heeft een duidelijk alarm van 85 dB dat afgaat wanneer de melder een te hoge concentratie koolmonoxide meet. Het display op de koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van de huidige concentratie koolmonoxide en de temperatuur. De melder is te gebruiken in ruimtes met een oppervlakte tussen de 20 m² en 40 m². De sensor heeft een levensduur van 7 jaar en de meegeleverde batterij is vervangbaar en heeft een levensduur van 1 jaar. De lege batterij indicator zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt als de batterij vervangen moet worden. Installatie De koolmonoxidemelder kan eenvoudig opgehangen worden met enkele schroeven. De melder moet tenminste 1,5 meter boven de vloer en op tenminste 1,85 meter van verbrandingsapparaten opgehangen worden om optimaal te functioneren. Je kunt de melder dus ophangen bijvoorbeeld bij de cv-ketel, openhaarden of in de keuken. Onderhoud en testen De werking van een koolmonoxidemelder kan verminderd worden door stof en vuil. Het is daarom belangrijk om je melder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de melder niet. Daarnaast wordt aangeraden om de koolmonoxidemelder maandelijks te testen zodat je zeker weet dat deze goed functioneert. Afmetingen: 12 x 9 x 3,5 cm Op de Smartwares RM370 Koolmonoxidemelder ontvang je 36 maanden garantie. Inhoud van de verpakking: Koolmonoxidemelder, batterij, handleiding, montagemateriaal Features: Altijd op tijd gewaarschuwd worden bij teveel koolmonoxide dankzij de koolmonoxidemelder Het alarm met 85 dB gaat af wanneer de concentratie koolmonoxide te hoog is Eenvoudig in de buurt van verbrandingsapparaten te plaatsen met enkele schroeven Te gebruiken bij cv-ketels, openhaarden, boilers en keukens Test de melder eenvoudig door de testknop in te drukken

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Met batterij
Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Met batterij
€ 99

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. De Nest Protect kan worden uitgezet vanaf je mobiel en stuurt zelfs berichten naar je mobiel als je niet thuis bent. Bovendien controleert hij zichzelf automatisch. De Nest Protect Rookmelders kun je onderling draadloos met elkaar koppelen en ze werken ook samen met de Nest Thermostaat en Nest Cam. In het geval van een noodgeval kan met Nest Cam een video opnemen. Voordelen van de Nest Protect: • Blijf op de hoogte, waar je ook bent Wanneer er iets mis is, stuurt de Nest Protect een melding naar je mobiel. • Nest protect speurt naar snel en langzaam brandend vuur De Split-spectrumsensor gebruikt twee verschillende golflengten van licht om rook te detecteren. • Zet het alarm uit met de Nest-app Je tosti laten aanbranden? Zet een vals alarm af met je mobiel. • Nest Protect vertelt je of er sprake is van rook of koolmonoxide De Nest Protect laat horen dat er rook of koolmonoxide is en waar dat is, zodat je weet wat je moet doen. • Bescherming tot wel 10 jaar De duurzame sensoren van de Nest Protect waken tot wel 10 jaar over je veiligheid. • Nest Protect controleert zichzelf, zodat jij dat niet hoeft te doen De Nest Protect controleert zichzelf meer dan 400 keer per dag en laat het je weten als er iets aan de hand is. • Minder vaak last van een vals alarm door alert te zijn op stoom De Nest Protect speurt met zijn luchtvochtigheidssensor en een geavanceerd algoritme naar stoom, zodat jij ontspannen kunt douchen. • Nest Protect verlicht 's nachts de ruimte waar je loopt Wanneer je 's nachts uit bed gaat laat Lichtpad je zien waar je loopt. Je kunt de helderheid van het licht aanpassen in de Nest-app. • Nest Protect zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt gaan slapen Traditionele melders geven aan dat hun batterijen bijna leeg zijn door midden in de nacht te gaan piepen. De Nest Protect laat je weten dat alles in orde is door kort groen op te lichten wanneer je het licht uitdoet. Slaaplekker. Wat zit er in de verpakking? • 1x Nest Protect (Batterij-versie) • 1x Zes batterijen met lange levensduur • 1x Montagesteun • 1x Vier schroeven • Gebruikershandleiding • Introductiegids Specificaties: • Voeding - Batterijen - Zes AA Energizer - Ultimate Lithium-batterijen met lange levensduur • Mobiele meldingen voor - Batterijniveau laag - Rook en koolmonoxide - Sensorstoring • Talen Nederlands en Frans. Na installatie kun je de taal van Nest Protect veranderen. • Sensoren - Split-spectrumsensor, 450 nm en 880 nm golflengte - Elektrochemische koolmonoxidesensor met levensduur van tien jaar - Warmtesensor, ± 1 ºC - Luchtvochtigheidsensor, ± 3% RV - Aanwezigheidssensor, 120º gezichtsveld tot 6 meter - Omgevingslichtsensor, 1-100.000 lux dynamisch bereik - Omnidirectionele microfoon, 70 dB(A) SNR • Luidspreker, sirene en lichtring - Luidspreker van 2 watt - Sirene: 85 dB bij 3 meter - RGB-kleurenring met 6 ledlampen • Afmeting en gewicht - Hoogte: 13,5 cm - Breedte: 13,5 cm - Diepte: 3,9 cm - Gewicht: 379 g • Verbindingsvereisten - Wifi-verbinding - Mobiel of tablet met iOS 8 of later of Android 4 of later - Gratis Nest-account • Draadloos - Werkende wifi-verbinding: 802.11b/g/n bij 2,4 GHz - Draadloze onderlinge verbinding: 802.15.4 bij 2,4 GHz - Bluetooth met laag energieverbruik (BLE) • Garantie Twee jaar fabrieksgarantie Plaatsing van de Nest Protect: De melder moet worden geïnstalleerd op plaatsen met een normale omgevingstemperatuur van hoger dan 4 °C en lager dan 38 °C. Vochtigheidsbereik: 20% RV tot 80% RV (niet-condenserend). Certificering: - De 2e generatie Nest Protect is door UL getest op conformiteit met de Europese, Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Nest Protect voldoet aan alle onderstaande normen voor rook- en koolmonoxidemelders: - EN-14604 - Rookmelders. - EN-50291 - Elektrisch materieel voor de detectie van koolstofmonoxide in tot bewoning bestemde gebouwen. - EN-50271:2010 - Elektrisch materieel voor de detectie en meting van brandbare gassen, giftige gassen of zuurstof. - EN-50292 - Elektrisch materieel voor de detectie van koolstofmonoxide in tot bewoning bestemde gebouwen.

Super sterke magneten - N50 - 5x2 mm - 50 stuks – Neodymium - Magneten klein - Ronde - Zilver - Sterk - Koelkast magneten - Whiteboard magneten - Ronde magneten - Hoogglanzende – Zilverkleurige
Super sterke magneten - N50 - 5x2 mm - 50 stuks – Neodymium - Magneten klein - Ronde - Zilver - Sterk - Koelkast magneten - Whiteboard magneten - Ronde magneten - Hoogglanzende – Zilverkleurige
€ 10.95

Neodymium ronde magneten voor het gebruik op een whiteboard, koelkast, magneetbord, magneetbehang, magneetverf, etc. Deze neodymium magneten van het merk MENSINQ® bieden een extra sterke kleefkracht van de magnetiseringsgraad N50 en zijn daarom ook erg geschikt om zware documenten op te hangen. Deze magneten zijn een van de sterkst mogelijke magneten in zijn soort. De kwalitatief hoge nikkelcoating zorgt voor een hoogglanzend, modern en zilverkleurig effect. De sterke magneten kunnen gebruikt worden als whiteboard magneten, koelkast magneten, magneetbord magneten, magneetbehang magneten, magneetverf magneten, etc. voor bijvoorbeeld het ophangen van jouw favoriete vakantiefoto's! Productspecificaties De magneten beschikken over een N50 magnetiseringsgraad De magneten zijn vernikkeld De magneten hebben een hoogglanzend, modern en zilverkleurig effect De magneten hebben een diameter van 5mm en een dikte van 2mm De magneten zijn verpakt per 50stuks Voordelen De magneten bieden een extra sterke kleefkracht Geschikt om zware documenten op te hangen Een van de sterkst mogelijke magneten in zijn soort Kwalitatief hoog materiaalgebruik Hoogglanzende, moderne en zilverkleurige afwerking Waarschuwing! Het inslikken van 1 of meerdere magneten kan zeer ernstig letsel veroorzaken. Berg de magneten buiten het bereik van je kinderen op.

Tiger Bold Toiletrolhouder - Zwart
Tiger Bold Toiletrolhouder - Zwart
€ 17.55

De toiletrolhouder uit de Bold serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren waardoor toiletpapier altijd binnen handbereik is. Bij de montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht verdwijnen. De Bold serie bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en het toilet, allemaal in één stijl. De toiletrolhouder is tevens geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar. Afmetingen (zie ook afbeelding): Product Lengte: 16,8 cm Product Breedte: 8,5 cm product Hoogte: 4,2 cm

Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - long life sensor 7 jaar
Alecto COA-26 Koolmonoxide melder - long life sensor 7 jaar
€ 22.99

Verkozen als Uitblinker in test consumentenbond Oktober 2016 Koolmonoxidemelder voor veilig verwarmen in huis Als de R in de maand komt wordt het buiten koud en gaat binnen gezellig de kachel aan. Kaarsje op tafel, vuurtje in de open haard, de cv een graadje hoger en de kou kan jou niet deren! Tenzij een van je warmtebronnen niet goed onderhouden is, waardoor koolmonoxide vrij kan komen. We kennen de verhalen allemaal van mensen die nog net op tijd uit hun woning zijn gered, want koolmonoxide is verraderlijk. Je kunt het niet zien, proeven of ruiken. Maar gelukkig kun je het wel meten, met een koolmonoxidemelder die constant de luchtkwaliteit bewaakt. Deze COA-26 koolmonoxidemelder is ontworpen om gas te detecteren; bespeurt de melder koolmonoxide dan hoor je een luid waarschuwingssignaal. Een rustgevende wetenschap. Vereisten voor een koolmonoxidemelder In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen de oude, afgeschreven cv-ketels waarbij koolmonoxide vrij komt. Ook een schoorsteen, geiser en zelfs een moderne Hr-ketel kan de bron zijn. Gedegen onderhoud kan veel voorkomen, maar alleen met een CO-melder weet je echt zeker dat de luchtkwaliteit in huis veilig is. Je wilt dan ook een degelijke melder die uitstekend functioneert. Deze koolmonoxidemelder hebben wij zelf ontwikkeld, getest en verbeterd, met als belangrijkste specificaties: • De levensduur van 7 jaar. ( levensduur gaat in op moment van productie ) • Het alarmsignaal van 85 decibel, dat je hoort in geval van een gevaarlijke concentratie van koolmonoxide. Dit signaal is luid genoeg om je wakker te maken uit een diepe slaap. • Het verlichte LCD display waarop je de CO-waarde kunt aflezen, ook in het donker. • De batterijniveau• indicatie, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. Bij een lege batterij krijg je bovendien een waarschuwingssignaal te horen. • De eenvoudige en snelle montage van de koolmonoxidemelder, zonder speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies. Koolmonoxidemelder in compleet pakket Wil jij je woning beveiligen tegen de risico’s van koolmonoxide? Dan maken we het je graag gemakkelijk. Je krijgt dan ook een compleet pakket geleverd, inclusief: de benodigde batterijen (3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen), de bodemplaat voor bevestiging en schroeven en pluggen voor een snelle montage. Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Soms wordt Elec op de doos gezet

Cleverdog Smart Wi-Fi security camera - met Night vision - Grijs
Cleverdog Smart Wi-Fi security camera - met Night vision - Grijs
€ 35.27

Cleverdog beveiligingscamera met nieuwe features Nieuwe features: HD- beeld Kijkhoek van 90° Cloud opslag Het spreekt voor zich dat jij je huis, tuin of zakelijk pand graag goed wilt beveiligen. Met deze bewakingscamera wordt dat heel eenvoudig. De camera werkt op Wifi en is afhankelijk van een stroomtoevoer. (Usb kabel en Adapter exclusief ). Het model is uitgerust met nachtzicht door middel van infrarood. Het nachtzicht bedraagt maar liefst 10 meter, waardoor je gemakkelijk een breed gebied kan blijven volgen, ook wanneer het donker is. Daarnaast zitten er bewegingssensoren op die eenvoudig bewegingen detecteren. De IP camera is niet alleen inzetbaar als bewakingscamera, maar kan ook gebruikt worden als babyfoon. Via de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om te praten door de camera. De beveiligingscamera met nachtzicht kan gemakkelijk overal geplaatst worden, omdat die erg compact is. De camera wordt geleverd exclusief USB kabel en adapter Productspeficatie: Resolutie: 1280 X 720 Videocompressie: H.264 Nachtzicht tot 10 meter Infrarood bewegingsdetectie Werkt bij een temperatuur van -10°C tot 50°C Ondersteuning voor iOS (6.0 of hoger) Ondersteuning voor Android (4.0 of hoger)

2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese Norm EN14604
2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese Norm EN14604
€ 17.99

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. Hiernaast beschikt deze ELRO melder over een batterij die na activeren maar liefst 5 jaar meegaat. Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1805M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 5 jaar garantie op deze rookmelder. De belangrijkste specificaties 5 jaar beveiligd zonder batterijen te vervangen Optische sensor voor snelle reactie Testknop om functies te testen Lege batterij indicator Inclusief Magneetmontage set 5 jaar garantie Inhoud van de verpakking 2x ELRO FS1805M Rookmelder 2x Magneetmontage set 2x Batterij met 5 jaar levensduur Handleiding Afmetingen en gewicht van de rookmelder Diameter: 8,9 cm Hoogte: 3,3 cm Gewicht: 58 gram Installatie De FS1805M rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met een magneetmontage set. Deze set zorgt ervoor dat het plaatsen van de rookmelder een fluitje van een cent is. Activeren doe je eenvoudig door de meegeleverde 9V batterij te koppelen aan de rookmelder. Plaats 1 magneetschijf op de rookmelder en 1 magneetschijf plaats je op je plafond. Vervolgens klik je de rookmelder met de magneetschijf eenvoudig tegen het plafond. Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen. Onderhoud Voor een optimale werking van de rookmelder is het belangrijk hem goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.

Faceshield 2 stuks - 2x Gezichtscherm - 2x Gelaatscherm - 2x gelaatsscherm  - 2x Gezichtsmasker - 2x FACE SHIELD - 2x Beschermkap - 2x Gelaatsscherm
Faceshield 2 stuks - 2x Gezichtscherm - 2x Gelaatscherm - 2x gelaatsscherm - 2x Gezichtsmasker - 2x FACE SHIELD - 2x Beschermkap - 2x Gelaatsscherm
€ 8

Word verkocht in een set van 2 stuks. Hygiënisch gelaatsscherm heeft een flexibele band die het vizier comfortabel op het hoofd laat passen doormiddel van een schuimrubberen rand Het is lichtgewicht en geschikt voor gebruik met een bril. Hygiënisch masker wordt geproduceerd met het beste materiaal, Plastech PET-vellen met een hoog kwaliteitsniveau. Het is antibacterieel PET en geschikt voor contact met voedsel. Het is anti-condens, waterdicht en stofdicht. Bestaat uit 1 deel dus u hoeft niets te monteren Geschikt voor binnen en buiten. Het beste te gebruiken met wegwerpmaskers voor maximale bescherming. Flexibele band maakt het het meest geschikt voor mannen en vrouwen. Vanwege de maatregelen rondom het corona virus, is er een vertraging bij de bezorgdiensten ontstaan. Meerendeel van de bestellingen worden wel optijd bezorgd. Om wel aan alle leverbeloftes te kunnen voldoen zijn wij genoodzaakt om de aangegeven levertijd langer aan te geven. Aantal: 5 stuks Hoogte: 353 mm Breedte: 284 mm Dikte: 0.5 mm Kleur: Transparant

Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde - Zwart
Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde - Zwart
€ 10.99

Deze 6 voudige stekkerdoos is een aansluitpunt waarop maximaal 6 electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron. Hoe gebruik ik het artikel: Om gebruk te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te worden op een contactdoos (in de volksmond ook wel stopcontact genoemd). Dit is een aansluitpunt op het lichtnet voor afname van elektrische energie met behulp van een stekker. Hierna stopt u de stekker van de te schakelen lamp of het elektrische apparaat in het stopcontact van de stekkerdoos. De verlichting of apparaten zijn nu voorzien van stroom. Randaarde bij een stopcontact? De randaarde in het stopcontact zorgt ervoor wanneer er een defect aan een apparaat ontstaat, dit apparaat zelf niet onder spanning/stroom komt te staan. De spanning/stroom wordt weggeleid naar het aardpunt in huis en vira die weg de grond in. Contactdozen worden in twee uitvoeringen onderscheiden: de wandcontactdoos voor vaste montage meestal aan of in de muur, en de tafelcontactdoos (stekkerdoos) of koppelcontactstop (contrastekker) die aan een verplaatsbare leiding zijn gemonteerd en meestal het uiteinde van een verlengsnoer zijn. Soms kan het verlengsnoer worden opgerold, men spreekt dan van een haspel. Specificaties: * 6 Voudig * Met Randaarde * Aan/uit Schakelaar * Afmeting kabel: 1.5 meter Tip voor de feestdagen: Met deze 6 voudige stekkerdoos met randaarde voorziet u uw kerst versiering gemakkelijk van stroom. Gebruik deze stekkerdoos bijvoorbeeld om de lampjes van uw kerstboom aan te sluiten op het lichtnet.

Kärcher WD 3 Alleszuiger - Blaasfunctie - 17 liter
Kärcher WD 3 Alleszuiger - Blaasfunctie - 17 liter
€ 69.99

De WD 3 alleszuiger van Kärcher is je trouwe hulp bij diverse klussen in en rondom het huis. Deze waterstofzuiger kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. Ideaal voor in de garage, kelder, auto of hobbykamer. De WD 3 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 17 liter. Kenmerken Kärcher WD 3 Geschikt voor nat en droog vuil Zelfde filterpatroon voor nat en droog vuil Ingebouwde blaasfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Kunststof reservoir, een premium model heeft een RVS reservoir Filterpatroon Dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter, zodat je tussendoor niet hoeft te wisselen. Dit scheelt veel in tijd en onderhoud. Wisselbare mondstukken De WD 3 alleszuiger wordt geleverd met een door Kärcher vernieuwd vloermondstuk die zowel geschikt is voor droog als nat zuigen. Ook wordt er een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken meegeleverd. Blaasfunctie Naast zuigen kan de WD 3 ook blazen. De handige ingebouwde blaasfunctie komt goed van pas op plekken waar moeilijk gezogen kan worden. Ook is het handig om bijvoorbeeld bladeren van de oprit te verwijderen. Ergonomisch Dankzij de ergonomische draagbeugel neem je de WD 3 overal mee naar toe. De tank is voorzien van een handig pull & push sluitsysteem zodat je de alleszuiger eenvoudig kunt legen. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Moet je tussendoor even iets anders doen? Dan kun je de alleszuiger eenvoudig even parkeren. Wanneer je helemaal klaar bent dan kun je de slangen en snoeren eenvoudig opbergen in een praktische opbergplaats. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers. Kärcher alleszuigers Deze WD 3 alleszuiger heeft een 17 liter kunststof reservoir. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Kärcher alleszuigers die elk geschikt zijn voor een andere type gebruiker. 1. Kärcher WD 2 alleszuiger Deze alleszuiger heeft een 12 liter tank en kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. 2. Kärcher WD 3 alleszuiger De WD 3 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 17 liter en is geschikt voor het opzuigen van kleine hoeveelheden water. 3. Kärcher WD 3 premium alleszuiger De WD 3 Premium is voorzien van een schokbestendig RVS reservoir met een capaciteit van 17 liter en is geschikt voor het opzuigen van kleine hoeveelheden water.

ELRO FS1510 Rookmelder met 10 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoet aan Europese Norm EN14604
ELRO FS1510 Rookmelder met 10 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoet aan Europese Norm EN14604
€ 17.99

De ELRO FS1510M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders beschikken over een 10 jaar lithium batterij. Hierdoor ben je dus maar liefst 10 jaar beveiligd, zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1510M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 10 jaar garantie op deze rookmelder. De belangrijkste specificaties 10 jaar beveiligd zonder batterijen vervangen Optische sensor voor snelle reactie Testknop om functies te testen Lege batterij indicator Pauze functie 10 jaar garantie Inhoud van de verpakking ELRO FS1510M Rookmelder Bevestigingsmateriaal Ingebouwde batterij met 10 jaar levensduur Handleiding Afmetingen en gewicht van de rookmelder Diameter: 10 cm Hoogte: 3,5 cm Gewicht: 90 gram Installatie De FS1510M rookmelder van ELRO wordt standaard geleverd met een montagekit die bestaat uit twee magneetplaten per rookmelder. Met deze magneten bevestig je de melder eenvoudig zonder schroeven. Activeren doe je eenvoudig door de testknop een aantal seconde ingedrukt te houden totdat de rookmelder een signaal geeft. Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen. Onderhoud Voor een optimale werking van de rookmelders is het belangrijk ze goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.

Desinfectiedispenser – Automatisch – 1000 ML – Sensor
Desinfectiedispenser – Automatisch – 1000 ML – Sensor
€ 39

Automatische Desinfectie Dispenser - 1000ml - Contactloos - Geschikt voor Vloeistof - Ophangen aan Muur of Wand - Modern design SLIM SENSOR ONTWERP: Door de slimme infrarood sensor wordt automatisch de gel gespoten, zodra de handen zich 3 tot 10cm onder de dispenser uitlaat bevinden. Hierdoor is er geen contact of aanraking met de dispenser nodig en dus 100% veilig en hygiënisch. PERFECTE DOSERING: Door de handen onder de dispenser te houden, spuit de dispenser precies de juiste hoeveelheid (1ml) vloeistof over de handen. Hierdoor wordt er geen vloeistof verspild en dus is de dispenser zuinig in gebruik. Lekt niet! MODERN DESIGN: De dispenser heeft een modern design, waardoor het niet lelijk staat bij het interieur. OVERAL TE GEBRUIKEN: De dispenser is perfect voor in huis zoals in uw keuken of badkamer of op openbare plaatsen zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants, luchthavens etc. GEMAKKELIJK IN GEBRUIK: De dispenser is gemakkelijk aan de wand te bevestigen middels plug en schroeven. Automatische Contactloze Desinfectie Dispenser 1000ml voor aan de wand Deze kwalitatieve en moderne dispenser heeft een inhoud van 1000ml en is geschikt om te vullen met vloeibare vloeistof. Let op! De dispenser is geschikt voor alcohol of andere waterachtige vloeistoffen. De dispenser heeft een tank van 1000 ml (1 liter) die handmatig bijgevuld kan worden. De dispenser werkt op 4 C-batterijen 1,5 volt. Door het aanbieden van handdesinfectie wordt er bijgedragen aan een verantwoorde leefomgeving. De slimme sensor zorgt ervoor dat automatisch de gel op de handen wordt gespoten, zodra deze zich onder de dispenser uitlaat bevinden. Hierdoor is er geen contact of aanraking nodig en is het dus 100% veilig en hygiënisch. Specificaties: Kleur: Wit Afmetingen dispenser: 13 x 11 x 27 mm Inhoud: 1000 ml Stroomvoorziening: 4 x C batterijen (niet inbegrepen) of DC 1,5mtr De verpakking is exclusief batterijen en handgel.

10x Hygiënisch mondmasker - Gelaatmasker - Spatmasker - Gelaatsscherm
10x Hygiënisch mondmasker - Gelaatmasker - Spatmasker - Gelaatsscherm
€ 14.9

INHOUD 10 stuks Dit Hygiënisch mondmasker is ontwikkeld om de omgeving te beschermen tegen aerosolen, afkomstig uit de mond en neus van de drager. Dit masker is daardoor erg geschikt voor alle mensen die werken in de Horeca, Toerisme, Cultuursector, Attractieparken, etc. maar ook voor uw medewerkers achter de receptie of in de schoonmaak branche. Dit alles met behoud van uw glimlach.

Tiger Urban Toiletborstel met houder - Zwart
Tiger Urban Toiletborstel met houder - Zwart
€ 20.8

De toiletborstel met houder uit de Urban serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart en wordt geleverd met twee decor ringen. De decor ringen, in de kleur koper en grijs, maken het mogelijk een subtiel kleuraccent toe te voegen. Het is ook mogelijk de toiletborstelhouder zonder de decor ring te monteren waardoor het zeer eenvoudig is om het product aan de gewenste stijl aan te passen. Bij de montage van het artikel wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht verdwijnen. Deze serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en het toilet. Allen in dezelfde stijl. De toiletborstelhouder is tevens geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Tesa klevende spijker voor behang en pleister
Tesa klevende spijker voor behang en pleister
€ 5.25

•tesa® klevende spijker voor behang & pleisterwerk en de meegeleverde Klevende Strips zijn speciaal ontwikkeld om voorwerpen eenvoudig te monteren met betrouwbare hechting op oneffen en gevoelige oppervlakken •De klevende spijkers hebben een draagkracht van max. 2 kg per spijker •Ze vormen een handige manier om schilderijen of decoratie op te hangen zonder schade te veroorzaken •Dankzij de Powerstrips® technologie zijn ze supereenvoudig in het gebruik en kunnen ze worden verwijderd zonder sporen achter te laten •Je kunt de klevende spijker opnieuw gebruiken met een nieuwe klevende strip. •Kleur: wit •Pak à 2 stuks

Home & Deco Deurstopper - 9x9 Cm - 5 Stuks - Rvs, Rubber
Home & Deco Deurstopper - 9x9 Cm - 5 Stuks - Rvs, Rubber
€ 27.95

5 x RVS deurstopper Deze metalen deurstopper is vanwege het grote gewicht ideaal om te voorkomen dat deuren dichtslaan of bijvoorbeeld openwaaien door tocht. De rubberen ring zorgt er vervolgens voor dat de deur daarbij geen schade oploopt. Kenmerken * decoratief ontwerp * robuust; kan rechtstreeks op elke vloer geplaatst worden zonder te boren of andere schade * met krasbestendige, rubberen onderkant * gemakkelijk te verplaatsen Specificaties afmetingen: diameter: 9 cm hoogte: 7.5 cm materialen: roestvrij staal met plastic ring gewicht: 1.1 kg minder Geen garantie op de rubberen ring. Niet op natte ondergrond gebruiken.

Bosch PSB 1800  Accuboormachine – Met 2 x LI-2 18 V accu's - Incl. 241 accessoires
Bosch PSB 1800 Accuboormachine – Met 2 x LI-2 18 V accu's - Incl. 241 accessoires
€ 150

De Bosch PSB 1800 LI-2 Accuboormachine met Systembox is een krachtige accuklopboorschroevendraaier, waarmee je al je schroef- en boorklussen kunt doen. De accuboormachine wordt geleverd met maar liefst 241 accessoires. Waar is de accuboormachine voor geschikt? Schroeven in hout Boorwerk in hout en staal Het vastschroeven van vlonderplanken De wandinstallatie van lampen en rekken De installatie van keukenkasten Boren in tegels en baksteen Voordelen van de Bosch PSB 1800 LI-2: Beste hanteerbaarheid in zijn klasse dankzij lithium-Ion-technologie Geen geheugeneffect, geen zelfontlading: altijd gereed voor gebruik dankzij Lithium-Ion-technologie Geen geheugeneffect, geen zelfontlading: altijd gereed voor gebruik dankzij Lithium-Ion-technologie Syneon-chip – intelligent geregelde energie voor elke klus Draaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden plus boorstand – optimale kracht voor elke toepassing Planeetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen: superieure levensduur, uitstekende krachtoverdracht, rustige gang Intelligente 3-traps oplaadaanduiding Bosch Electronic toerentalregeling: „gas geven” van 0-max. met de drukschakelaar Snelspanboorhouder met Bosch Auto-Lock voor snel en eenvoudig wisselen van gereedschap PowerLight – door de ingebouwde lichtdiode hebt u uw werkstuk altijd goed verlicht in het oog Rechts-/linksdraaien 2 jaar fabrieksgarantie De stevige opbergkoffer beschikt over flexibele vakjes zodat je gemakkelijk en overzichtelijk de accessoires kan opbergen. Specificaties: Accuspanning: 18 V Accucapaciteit: 1,5 Ah Onbelast toerental (1e stand/2e stand): 0 – 400 / 1.350 min-1 Max. draaimoment: 34,0 Nm Max. draaimoment zachte/harde schroefverbinding: 17 / 34 Nm Draaimomentstanden: 20+1 Boorhouder: 10-mm-snelspanboorhouder Machinegewicht met accu: 1,15 kg Schroef-Ø tot: 8 mm Boor-Ø in staal: 10 mm Boor-Ø in hout: 30 mm Lithium-Ion-technologie Bosch Electronic Cell Protection (ECP) Bosch Auto-Lock Dubbeltoerige overbrenging Toepassing: schroeven / boren Softgrip Geïntegreerde werklamp Bosch Electronic Rechts-/linksdraaien Oplaadaanduiding Draairichtingaanduiding Wat zit er in de verpakking? Bosch PSB 1800 LI-2 Accuboormachine Twee 18 Volt 1.5 Ah Li-Ion Accu's 241 bit & boor accessoires Stevige stapelbare opbergkoffer met flexibele vakjes 1 uurs Oplaadapparaat Nederlandstalige handleiding Inhoud van de 241-delige opbergkoffer: 7 houtboren 4 titanium metaalboren 6 steenboren 2 speedboren 1 verzinkboor 1 magnetische houder 40 bitjes 90 schroeven 80 pluggen 10 haken Bespaar geld met de Bosch 18-volt familie! Wist je dat accu’s het allerduurste onderdeel zijn van elektrisch gereedschap? Wist je ook dat bij Bosch alle 18-volt accu's te gebruiken zijn voor alle 18-volt artikelen van Bosch? Als je al een 18-volt accu hebt van Bosch is het dus slim om je volgende gereedschap zonder accu te kopen. Dat is erg goed voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op de Bosch PSB 1800 LI-2 accuboormachine. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie.

Google Nest Hello videodeurbel
Google Nest Hello videodeurbel
€ 219

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat. Praten en luisteren in HD Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen. Dag en nacht HD-video Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. Dag en nacht live videobeelden Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist. Stiltetijd Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon. Compatibiliteit Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works Professionele installatie aanbevolen Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren. Mis niets met een abonnement op Nest Aware • Videogeschiedenis Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen. • Bekend-gezicht meldingen Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende. • Activiteitszones Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt. • Clips Maak kennis met het nieuwe Nest Aware, één abonnement voor alle camera's, dat je huis dag en nacht bewaakt. Je hebt al vanaf €5 per maand een abonnement voor alle Nest‑camera's in je huis. Hiermee heb je 30 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en krijg je daarnaast intelligente meldingen. Met het Nest Aware Plus, voor €10 per maand, krijg je 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en 10 dagen dag en nacht videogeschiedenis. * Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig. Talen - Nederlands - Engels (VS, VK) - Frans - Spaans - Italiaans - Duits Camera 3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom Video HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR Gezichtsveld 160° diagonaal Geluid Hoogwaardige luidspreker en microfoon Lampjes RGB-lichtstring en statuslampje Nachtzicht Infrarood-leds van 850 nm Bedrijfstemperatuur - 10 tot 40 °C Weerbestendigheid IPX4-classificatie Beveiliging 128-bits AES met TLS/SSL Milieu - RoHS-conform - REACH-conform - EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen - Recyclebare verpakking Draadloos - Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund) - Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz Afmetingen - Hoogte: 11,7 cm - Breedte: 4,3 cm - Diepte: 2,6 cm Gewicht 129 gram Vereisten: • Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello. • Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund). • Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps. • Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements • De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit. Garantie Twee jaar fabrieksgarantie In de verpakking: • Nest Hello Video Deurbel • Belaansluiting • Wig van 15° • Ontgrendelaar • Steenboor • Raamsticker • Montagesteun • Verlengdraden • Pluggen • Schroeven • Startershandleiding

Huisdiercamera WiFi - Hondencamera -beweeg en geluidsdetectie-met app
Huisdiercamera WiFi - Hondencamera -beweeg en geluidsdetectie-met app
€ 49.95

Samengevat - HD resolutie - Verbinding met Wi-Fi - Groot kantelbereik, 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal. Dekt de volledige kamer! - Nachtzicht tot 15 meter door infrarood-Geluid ontvangen en inspreken - Opslag in de cloud of via een micro SD kaart - Overal beeld via een eenvoudig te bedienen app - Beweeg- en geluidsdetectie - Eenvoudige installatie met handleiding en video instructies - Montage aan de muur, plafond of gewoon ergens op zetten HD kwaliteit Met Nederlandstalige handleiding en instructievideo! De camera beschikt over een HD kwaliteit, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze full HD camera verliest u uw huisdier geen moment uit het oog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. De camera dekt dus iedere hoek van de kamer! Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer er iets onverwacht beweegt of wanneer uw hond blaft? Dit stelt u eenvoudig in middels de app. Zo hoeft u niet continu de app in de gaten te houden. Beweeg- en geluidsdetectie In tegenstelling tot andere camera's ondersteunt deze camera naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Hierdoor is het mogelijk om een melding op de telefoon te ontvangen wanneer uw hond bijvoorbeeld blaft of andere geluiden maakt. U kunt de hond dan direct corrigeren via de microfoon. Daarnaast kunt u meldingen krijgen als de camera bewegingen detecteert. Is er een specifiek gedeelte in uw woonkamer waar u liever niet heeft dat de hond komt, bijvoorbeeld de bank? U kunt instellen dat u alleen in dit gebied een melding krijgt en bij bewegingen in de overige gebieden krijgt u dan geen melding. Uiteraard kunt u ook voor het gehele gebied meldingen instellen. Two-Way audio De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand iets kunt inspreken. Bent u van huis en ligt uw hond op de bank? Stuur de hond van de bank af door de microfoon! De camera beschikt over een kraakheldere microfoon. Over de App De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt zowel iOS, Android en Windows op mobiel, tablet en laptop. De bijgeleverde handleiding geeft u in beeld en tekst uitleg over hoe de app te installeren en hoe u de camera in een mum van tijd aansluit op de Wi-Fi. Ook krijgt u een link naar de video instructies waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi. U hoeft geen expert te zijn, het enige wat u moet weten is het Wi-Fi wachtwoord en u kunt aan de slag! Nachtvisie Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 15 meter wanneer het donker is. De ingebouwde infrarood LED's en de lichtsensor zorgen ervoor dat deze camera uitermate geschikt is voor het opnemen van heldere en scherpe video's onder slechte lichtomstandigheden. De camera schakelt automatisch naar de nachtzichtmodus. Hierdoor weet u zeker dat u zowel overdag als 's nachts alles kunt opnemen. Autotracking U kunt instellen dat de camera bewegende objecten of personen blijft volgen. Via één klik op de knop heeft u dit geregeld. Wandelt uw huisdier naar de andere kant van de kamer? De camera herkent dit automatisch en draait met de bewegingen van uw huisdier mee. Uiteraard krijgt u hiervan direct een melding op uw telefoon en worden de beelden opgeslagen op uw SD kaart of in de Cloud. Opslag U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart qua opslag, namelijk 16GB biedt al de mogelijkheid om beelden tot 4 dagen terug te kijken. Een Micro SD Kaart met een opslag van 128GB geeft u al de mogelijkheid om beelden terug te kijken tot 32 dagen. Ideaal als u langere tijd van huis bent. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Plaatsing U kunt de camera plaatsen op een recht oppervlak of u monteert de camera aan de muur of het plafond. Een setje schroeven met pluggen worden meegeleverd. Inhoud verpakking: •Camera •Oplaadkabel met stekker •Schroeven en montagemateriaal •Handleiding NL + Engels •Link naar instructievideo

TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom - Plug&Play - Regelbaar Volume / Melodie / Oplichtende LED's
TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom - Plug&Play - Regelbaar Volume / Melodie / Oplichtende LED's
€ 32.99

Met deze draadloze deurbel hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 52 melodieën en het juiste volume. Daarbij lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende! De deurbel set is verder volledig draadloos en dus zeer eenvoudig te plaatsten. Technische Kenmerken: ✔ 1 Deurbel met 2 ontvangers (220V aansluiting) ✔ Bevestiging met plakstrip of meegeleverd plug/schroeven ✔ 52 Melodieën en instelbaar Volume ✔ Afmetingen ontvanger: 8,5 x 6 x 7,5 cm ✔ Betrouwbaar bereik tot 300m, geen interferentie door andere gebruikers (elke knop heeft zijn eigen frequentie). ✔ Ontvangers kunnen in elk stopcontact ✔ Knipperlicht indicatie bij deurbeeld ✔ Koppelbaar: De sets zijn onderling koppelbaar. Dus twee (of meer) van deze sets kunnen onderling gekoppeld worden. Dus bijvoorbeeld 2 drukknoppen en 4 ontvangers, of 1 drukknop en 4 ontvangers is allemaal mogelijk. ✔ Extra ontvanger: er zijn ook losse ontvangers voor dit type deurbel verkrijgbaar die eenvoudig gekoppeld kunnen worden met de rest van de set.

Douchewisser Zwart met Ophangsysteem- Badkamer Accessoires- Raamwisser- Trekker Douche- Silicone- 21cm x 16cm
Douchewisser Zwart met Ophangsysteem- Badkamer Accessoires- Raamwisser- Trekker Douche- Silicone- 21cm x 16cm
€ 24.95

De luxe douchewisser van het merk HEIMR zorgt ervoor dat kalkstrepen verleden tijd zijn! Zij hebben zorgvuldig het beste materiaal voor je uitgekozen namelijk siliconen. Doordat deze stijlvolle douchewisser geen scherpe randen heeft hoef je je ook geen zorgen te maken over krassen. Door het materiaal en de vorm van deze douchewisser is dit een echte eyecatcher in je badkamer en niet meer een onderdeel die je bij bezoek wilt verstoppen. Met de douchewisser van HEIMR ben je gegarandeerd van een schone streeploze douche. En dankzij het gemakkelijke ophangsysteem is je badkamer ook direct opgeruimd na gebruik. Doordat deze ook geheel gemaakt is van siliconen zal ook het ophangsysteem jouw badkamer niet beschadigen! Voordelen ✔ Laat geen strepen achter ✔ Geen zorgen over krassen ✔ Een echte eyecatcher in elke badkamer ✔ Het product gaat lang mee ✔ Verkrijgbaar in de kleuren Zwart,Grijs of Wit * Inclusief stijlvol ophangsysteem Bestel snel jouw luxe douchewisser en vergeet die kalkstrepen voorgoed! Specificaties Merk: HEIMR Materiaal: Silicone Kleur: Zwart Breedte: 21 cm Lengte: 16 cm Extra: Inclusief stijvol silicone ophangsysteem (te monteren zonder schroeven)

Verhuisdoos Budget - 10 stuks - 50 Liter
Verhuisdoos Budget - 10 stuks - 50 Liter
€ 16.4

- Afmeting 535x285x331 mm. - Inhoud 50 liter - Draagkracht 30 kg. - Extra sterke bodem constructie - Enkele golf - Verstevigde handvaten - Tot 5 dozen te stapelen - Eenvoudig in elkaar te zetten - Ook ideaal voor het opbergen van ordners - Wordt kruislings gestrapped geleverd, zonder omdoos. Standaard verhuisdoos voor verhuizen of opbergen en opslaan van uw eigendommen. Eenvoudig op te zetten door de bedrukte instructie op de doos. Snelle levering gegarandeerd. Gemiddeld heeft u de volgende aantallen nodig voor een verhuizing: Appartement: 20-40 dozen Eengezinswoning: 60-80 dozen Vrijstaande woning- 80-100 dozen

Alecto SA-110 Rookmelder 10 jaar - 2 stuks - Ingebouwde 10 jaars lithium batterij en time-out knop
Alecto SA-110 Rookmelder 10 jaar - 2 stuks - Ingebouwde 10 jaars lithium batterij en time-out knop
€ 29.99

Rookmelder 10 jaar levensduur door sterke batterij Een rookmelder is een klein apparaatje dat brandveiligheid oplevert. Een rookmelder mag in geen enkel huis ontbreken, want in ieder huis kan er brand ontstaan. Als dat onverhoopt gebeurt, is het zaak om zo snel mogelijk actie te kunnen ondernemen. Een rookmelder zorgt daarvoor. Als de rookmelder rook detecteert geeft hij een luid alarmsignaal af van 85 decibel. Ter illustratie: 85 decibel is het beginniveau waarvoor artsen oordopjes adviseren. Een niet te negeren geluidsniveau dus. Het grote voordeel van de SA-110 twin is dat deze set van 2 rookmelders geleverd wordt met een sterke batterij die een levensduur heeft van maar liefst 10 jaar. Eenmaal geïnstalleerd - een eenvoudig klusje - heeft u er voor lange tijd geen omkijken naar. Veel klanten vertellen ons dat zij de SA-110 twin rookmelder met 10 jaar levensduur, meenemen naar hun vakantieadres of in de caravan. En daarvoor is hij natuurlijk ook uitermate geschikt. Waarom zou je op vakantie met minder genoegen nemen dan een vertrouwd en veilig gevoel zoals thuis. Wat maakt dat u 10 jaar op deze rookmelder vertrouwt? Bij Alecto hebben we een uitgebreid assortiment rookmelders; daar hoort deze SA-110 Twin bij. Bij het ontwerpen van deze lijn letten we op een aantal zaken in het bijzonder. Het belangrijkste is dat een rookmelder betrouwbaar is: werkt het apparaat ook nog optimaal als het al een aantal jaren geïnstalleerd is? Voor Alecto rookmelders geldt dat uiteraard. Een rookmelder moet direct kunnen reageren op een smeulende brand zodat jij en je gezin zoveel mogelijk tijd hebben om het pand te verlaten. De SA-110 Twin doet precies dat! Een derde - heel belangrijke - veiligheidseis is de sterkte van het alarmsignaal. Met 85 decibel geeft de SA-110 Twin rookmelder een geluid af waar je niet zomaar doorheen zult slapen. Kortom, de SA-110 Twin biedt: • Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008 • Een lange levensduur van 10 jaar dankzij een sterke batterij • Een luid, niet te negeren, alarmsignaal van 85dB • Set van 2 rookmelders, welke eenvoudig en snel te monteren zijn • Een snelle reactie op langzaam smeulende branden • Ideale bescherming voor in en om het huis óf op vakantie Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Opbergrek XL - 120 cm breed - 875 kg draagkracht - 175 kg per plank - Extra breed
Opbergrek XL - 120 cm breed - 875 kg draagkracht - 175 kg per plank - Extra breed
€ 41.45

Dit opbergrek van Erro heeft 5 legborden die elk 175 kg per legbord kunnen dragen. Voordelen: Legborden zijn verzonken in traversen Verstevigingslat voor extra draagkracht Extra breed Voordeel ten opzichte van basis opbergrek 120 cm breed 30 cm extra opslag capaciteit Bijzondere kenmerken: 5 houten legborden Extra breed Geen gereedschap nodig voor montage Belastbaarheid tot 175 kg per legbord Verschillende opbouw mogelijkheden Gegalvaniseerd metaal Hoogte 180 cm Breedte 120 cm Diepte 40 cm Tips & Tricks. Gebruik dit opbergrek in combinatie met verhuisdozen om al je spullen netjes en geordend in het rek op te bergen Monteer dit rek aan de muur zodat die niet omvalt. Label de opbergbakken en dozen om de opgeruimde spullen makkelijk terug te kunnen vinden. Opmerkingen: Geschikt voor vochtige kamers zoals schuur, zolder en kelder

Rol Noppenfolie - 100 cm x 100 m 70 my - Bubbeltjesplastic
Rol Noppenfolie - 100 cm x 100 m 70 my - Bubbeltjesplastic
€ 34.25

Noppenfolie of bubbeltjesplastic op rol van 100 cm breed. Deze rol noppenfolie met een breedte van 100 cm en is heel geschikt voor het verpakken van de meest waardevolle artikelen in jouw inboedel. Ga je binnenkort verhuizen of verstuur je kwetsbare artikelen? Bubbeltjesplastic helpt je om het product in goede staat te verpakken en te versturen. Je kunt de folie ook gemakkelijk gebruiken als opvulmateriaal. De folie heeft een dikte van 70 my. Dit betekent dat de folie niet snel scheurt en de lucht niet zomaar uit de folie wordt gedrukt. Bent op op zoek naar een rol die minder breed is? Wij hebben ook rollen van 50 cm breed (https://verpakgigant.nl/product/luchtkussenfolie-noppenfolie-rol-100-cm-x-100-m/) De prijs voor deze rol noppenfolie is slechts €34,95 inclusief de btw. Zo is het gelijk duidelijk wat je totaal betaald voor het product. Productspecificaties: Lengte: 100 meter Breedte: 100 cm Totaal: 100m² Nopdiameter: 10 mm Sterkte: 70 my Afmetingen van de rol (cm): 100 x 53 x 53

EKEO - Zitbad Voor Volwassenen - Bath Bucket - Zilver - 92 x 50 cm - 200L
EKEO - Zitbad Voor Volwassenen - Bath Bucket - Zilver - 92 x 50 cm - 200L
€ 59.95

Heb je thuis geen bad maar wel af en toe zin om even heerlijk te ontspannen? Met de Bath Bucket is dat eindelijk mogelijk! Na een lange en stressvolle dag laat je de Bath Bucket vollopen en geniet je binnen de kortste even helemaal ontspannen! Tot nu bestonden dergelijke baden alleen nog maar voor kinderen maar deze is groot genoeg voor een volwassen man. Natuurlijk kan je het bad ook gewoon gebruiken voor de kinderen. De Bath Bucket is ook ideaal voor de kleinere badkamer. En wanneer je hem even niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant. De Bath Bucket heeft een capaciteit van zo’n 200 liter. Aan de zijkant vind je een bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Of waarom zet je er niet wat te drinken op? Boekje erbij en je kunt jezelf even terugtrekken! Wanneer je klaar bent met baden hoef je het bad alleen nog even af te tappen met de bijgeleverde afvoerslang. Highlights Geniet thuis van een heerlijk warm bad Wanneer je hem niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant Verkrijgbaar in wit, blauw, zilver, zwart en roze Groot genoeg voor een volwassen man (maar ook geschikt voor kinderen) Inhoud van ca. 200 liter Met afvoerslang voor eenvoudig afvoeren van water Afmeting (lxbxh).: 92cm x 51cm x 63cm

STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - met opbergtas
STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - met opbergtas
€ 19.9

Haal met de 42-delige STANLEY STHT0-62113 schroevendraaierset meteen al het gereedschap in huis voor uiteenlopende schroefklussen. Deze set wordt geleverd inclusief handige opbergtas. Gebruik Met deze schroevendraaierset kies je voor een complete set met gereedschap voor uiteenlopende klussen in en rondom het huis of op de werkplaats. De set bestaat uit gereedschap dat geschikt is voor beginnende en ervaren klussers. Voordelen Bestaat uit een uitgebreide selectie schroevendraaiers en accessoires Hoge duurzaamheid dankzij de stalen kling met chroom afwerking - bestand tegen roest en braak Cushiongrip handgreep: optimaal comfort en controle Verpakkingsinhoud 5 x Standaard schroevendraaiers: 3x75 mm - 5x100 mm - 6x38 mm - 6x150mm - 8x150 mm 5 x Philips schroevendraaiers: #0x75mm - #1x75mm - #2x38mm - #2x100mm - #3x150mm 2 x Torx schroevendraaiers: T10 x 100 mm - T20 x 100 mm 7 x Precisie schroevendraaiers: 2.5x50mm / 3.0x50mm / 3.5x50mm / #00PHx50mm / #0PHx50mm / T6x50mm / T8x50mm 1 x Multibit schroevendraaiers 20 x Bits a 25 mm: 3mm / 5mm x 2 / 6mm / 8mm / 10mm / #1PH / #2PH x 2 / #3PH - T5 / T7 / T15 / T20 / T25/ - Vierkant: #0 / #1 / #2x2 / #3 1 x Magnetiseur/demagnetiseur 1 x Nylon opbergtas

Histor Monodek Muurverf - 12,5 liter - Gebroken Wit
Histor Monodek Muurverf - 12,5 liter - Gebroken Wit
€ 37

Histor Monodek Muurverf is een witte muurverf voor binnen die in één laag dekt. Deze muurverf kan gebruikt worden op muren en plafonds. Wanneer gebruik ik dit product? Histor Monodek Muurverf kun je gebruiken op de volgende ondergronden: • Nieuw en bestaand metselwerk • Pleisterwerk • Bestaande verflagen en behang wat nog goed vastzit. • Beton • Gips- en boardplaten Let op: voor sommige ondergronden is het nodig om voorbehandeling te gebruiken om ervoor te zorgen dat de muurverf dekt in één laag. Voorbehandeling: Voor een optimaal resultaat en rendement van de muurverf gebruik je bij nieuw stucwerk en bij gipsplaten voorstrijk. Dit breng je aan op de muur voordat je gaat verven. Gebruik je in deze gevallen geen voorstrijk dan verstoort de zuigende werking van de muur de hechting van de muurverf en dus het eindresultaat. Bekijk de Histor Voorstrijk. De voordelen van Histor Monodek: Dekt in één laag Gemakkelijk te verwerken Geurarm en oplosmiddelvrij De belangrijkste specificaties: • Kleefvrij na circa 1 uur • Overschilderbaar na circa 4 uur • Verkrijgbaar in Wit, RAL 9001 (warm wit) en RAL 9010 (gebroken wit) • Verkrijgbaar in 2,5, 5 en 10 liter Rendement: Het theoretisch rendement is circa 10 m2 per liter. Het praktisch rendement is afhankelijk van de structuur en de zuiging van de ondergrond, de dikte van de verflaag, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen van de verf. Zie de informatie op de emmer. Hoe breng ik Histor Monodek aan? • Op een kale of nieuwe ondergrond Zorg ervoor dat de muur schoon is en verwijder vuil, vet en stof bijvoorbeeld met Histor Ontvetter. Daarna goed naspoelen en afnemen. Beschadigingen in de muur zitten kun je repareren met een opvuller. Als er kleurverschillen, vlekken of zuigingsverschillen zijn door bijvoorbeeld de reparaties, gebruik dan eerst voorstrijk. Behandel de gehele muur met de voorstrijk. • Overschilderen van een bestaande verflaag Is de muur die je wil schilderen al een keer geverfd? Als deze nog steeds goed hecht en gaaf is, dan kun je eroverheen schilderen. Dit kun je controleren door er even met je vinger overheen te wrijven. Als het niet afgeeft, zit je goed. Maak de muur schoon met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Repareer kleine beschadigingen met een geschikt middel. Als er kleurverschillen, vlekken of zuigingsverschillen zijn door bijvoorbeeld de reparaties, gebruik dan eerst voorstrijk. Behandel de gehele muur met de voorstrijk. Is je muur in een donkere of felle kleur geschilderd, en wil je hem nu wit maken? Gebruik dan eerst witte Histor Dekkende Muur Voorstrijk voor een goed dekkend resultaat. • Is de bestaande verflaag in slechte staat? Dan moet je de oude verflaag eerst verwijderen met een stoomapparaat of met verf afbijt. Daarna de muur weer goed reinigen en voordat je gaat verven eerst voorstrijk gebruiken. Tips & Tricks: • Voor gebruik goed roeren. • Aanbrengen met een blokkwast of vachtroller • Voor grote vlakken is de verf eventueel te verdunnen met maximaal 5% water. • Heb je gemorst of gespetterd? Maak het gelijk schoon met een vochtige doek met warm water. • Het gebruikte gereedschap kun je ook reinigen met warm water. • Als je klaar bent de emmer luchtdicht afsluiten en even omkeren om de rand vol te laten lopen voor een goede afsluiting. • Vorstvrij bewaren. In een goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10°C tot 25 °C, is dit product circa 2 jaar houdbaar. Halflege emmer overgieten in een kleinere helpt indrogen voorkomen.

Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A - Met Hoofdband - Zwart / Rood
Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A - Met Hoofdband - Zwart / Rood
€ 22

Peltor oorkap Optime III Het is belangrijk om je oren te beschermen tegen eventuele gevaren bijvoorbeeld harde en zware geluiden. Je zou daar op het moment geen last van krijgen, maar wanneer je er last van krijgt is het vaak al te laat. Daarom is het belangrijk om je oren te beschermen als je werkt met bijvoorbeeld zware machines, scherpe geluiden, etc. De Peltor oorkap Optime III is een uitstekende oorkap voor een zéér lawaaierige omgeving. De vernieuwde technologie met dubbele schalen minimaliseren de resonantie in de behuizing. Deze oorkap beschermt je tegen hoge en harde geluiden, signalen en spraak kunnen echter gelijktijdig worden waargenomen. Brede, met zacht schuimstof zorgen voor een goede en comfortabele pasvorm. Door de zachte kussens kun je de Peltor oorkap Optime III eenvoudig lang gebruiken. Hij weegt 391 gram dus je merkt bijna niet dat je wat op je hoofd hebt. Door de zwarte kleur en rode streep erg modieus. Specificaties Kleur: Zwart, Rood SNR: 35dB Normen: CE EN 352-1 Zachte oorkussens

Spatmasker Gezichtscherm - Herbruikbaar - Transparant - 1 stuks
Spatmasker Gezichtscherm - Herbruikbaar - Transparant - 1 stuks
€ 6.2

Dit herbruikbare spatmasker is speciaal ontwikkeld voor bescherming van beroepsuitoefenaars, die in contact met klanten komen zoals zorgverleners, kappers, beautysalons, tandartsen, pedicure/manicure en horecamedewerkers. Het masker beschermt het volledige gezicht tegen spatten bij bijv. hoesten, niezen of praten. Het spatmasker is effectief te reinigen met een alcohol doekje en is daardoor geschikt om verantwoord te hergebruiken voor een langere periode. Het spatmasker is anti-condens, dus zal niet beslaan bij het uitademen. De elastische band van het masker maakt dat deze geschikt is voor alle hoofdgroottes. Neem het masker overal makkelijk mee naar toe! De elastische band is door middel van een knopbevestiging makkelijk los en vast te maken, waardoor de kap plat gemaakt kan worden en in een tas vervoerd kan worden zonder te beschadiging (is in platte vorm dunner dan een tijdschrift). Voordelen: Ondoordringbaar Gebruikersvriendelijk Transparant Anti-condens en -stof Herbruikbaar na reiniging Makkelijk mee te nemen Productspecificaties: Materiaal: PET Afmetingen: 29 mm x 22 mm. LET OP: BESCHERMENDE LAAG AAN BEIDE ZIJDES VERWIJDEREN VOOR GEBRUIK (ANDERS TROEBEL ZICHT)

Allux Brievenbus 600 Zwart
Allux Brievenbus 600 Zwart
€ 175

De pakketbrievenbus Allux 600 is een prima oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketjes. Door de grote boveninworp passen pakketten tot een formaat van 100 x 260 x 280 mm prima in deze pakketkast. De brievenbus is een vrijstaand model. Dat maakt plaatsen eenvoudig. Post inworp gaat via de bovenzijde en uitname via de klep aan de voorzijde. De solide brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal, daarna behandeld met een sterke poedercoating. De pakketbrievenbus is leverbaar in verschillende kleuren. De afmetingen van deze brievenbus zijn: 380 x 1050 x 230 mm (B x H x D). De opening om de post in te werpen is 155 x 320 mm. Dit voldoet ruim aan de door PostNL gestelde eisen. Als het pakket of de post ingeworpen is, komt deze terecht op een tussenbodem. Als de klep vervolgens gesloten wordt, zakt de post of het pakket naar beneden onder de tussenbodem. Het pakket of de post kan dan niet meer van bovenaf verwijderd worden. Zie ook de instructiefilm! Nooit meer uw pakketje bij de buren ophalen, heerlijk toch? Pakketbrievenbus Allux 600 bevat een automatenslot met 2 sleutels

Rovary® CO2 Meter voor Luchtkwaliteit- NDIR Sensor - Premium Temperatuurmeter - CO2 meter binnen - NDIR Sensor - CO2 monitor & Melder - Draagbaar - Luchtventilatie - Luchtvochtigheid Meter - Luchtkwaliteitsmeter - Oplaadbaar -Met alarm
Rovary® CO2 Meter voor Luchtkwaliteit- NDIR Sensor - Premium Temperatuurmeter - CO2 meter binnen - NDIR Sensor - CO2 monitor & Melder - Draagbaar - Luchtventilatie - Luchtvochtigheid Meter - Luchtkwaliteitsmeter - Oplaadbaar -Met alarm
€ 149

Met onze CO2 Meter weet u altijd wanneer u moet ventileren. Zowel thuis als op kantoor. Goede lucht inademen is gezonder en capabeler. Hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid worden vaak toegewezen aan een te hoge concentratie CO2 in de lucht. Naast de gezondheidsvoordelen zorgt een schone lucht ook voor meer energie, een hogere productiviteit en een betere nachtrust. ✔️Rovary is een geregistreerd merk in meetapparatuur en de Rovary CO2 Meter is gecertificeerd voor de Europese markt. ISO Certified (EN 55032; EN55035) & CE Keurmerk. De voordelen op een rijtje: ✔️Gemakkelijk te bedienen en een duidelijke weergave van de gemeten waarden. ✔️Makkelijk mee te nemen, Ideaal om meerdere ruimtes te meten. ✔️In te stellen visuele waarschuwing bij een te hoge CO2 waarde. ✔️Datalogfunctie waarbij de gemeten waarden over de afgelopen 7 dagen duidelijk worden weergegeven. ✔️Accurate (+/- 50 PPM) NDIR CO2 sensor. ✔️Automatische sensor kalibratie in 30 minuten. ✔️Naast de CO2 waarden meet de Rovary CO2 Meter ook de temperatuur (Celsius en Fahrenheit) en luchtvochtigheid. Waarvoor te gebruiken? Preventief bewaken van de luchtkwaliteit van jouw bedrijf, winkel, instelling, school, huis of bijeenkomst. We kunnen in deze tijden niet voorzichtig genoeg zijn en een goede luchtkwaliteit is door op tijd te ventileren te waarborgen. Monitoren en terugkijken hoe de luchtkwaliteit zich over een bepaalde tijd ontwikkelt. Meten is weten. Aan de hand van deze gegevens kan je preventief actie ondernemen. Voorbeeld: elke dag tussen 12.00 en 13.00 uur is de CO2 waarde te hoog in een bepaalde ruimte. Zorg dat je voor en tijdens de piektijd de ruimte goed ventileert en misschien is het mogelijk de aanwezigheid in die ruimte te spreiden. Transparant zijn naar de bezoekers van je winkel of gebouw. De Rovary RV2000P CO2 meter kan op de toonbank of op een andere zichtbare plek van een goed geventileerde ruimte zorgt ervoor dat je klanten of gasten zich op hun gemak voelen en laat zien dat jij er alles aan doet om de luchtkwaliteit te waarborgen. Specificaties: CE Keurmerk & ISO Certificering Mogelijkheid tussen Celsius en Fahrenheit. ZyAura ZG09 twee kanaals NDIR Sensor (400 tot 10000 PPM) Levensduur sensor 15 jaar. Automatische datalogfunctie Automatische kalibratie in 30 minuten Accuraat (+/- 50 PPM) De Rovary CO2 Meter werkt op accu en kan ook direct worden aangesloten op stroom ✔️100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Bij ons staan de klanttevredenheid en kwaliteit van onze producten centraal. Mocht je vragen of feedback hebben over onze producten is onze klantenservice 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en we staan je graag te woord. ✔️Koop jij onze producten voor de zaak? Zakelijke klanten ontvangen een BTW factuur via de mail.

Handdoekhaak Set Zonder Boren RVS Zwart Vierkant Zelfklevend Badjas Theedoek Hanger Keuken Badkamer Handdoek Haakjes
Handdoekhaak Set Zonder Boren RVS Zwart Vierkant Zelfklevend Badjas Theedoek Hanger Keuken Badkamer Handdoek Haakjes
€ 13.65

RVS Handdoek haak set vierkant zwart wandhaak zelfklevend zonder Boren, geen beschadiging van muur of glas. Multifunctioneel, het best op tegels, hout, kunststof en glas. Ideaal voor keuken en badkamer Handdoekhaak Set Zonder Boren zwart: Sterke hechting en beschermt tegen water. Houdt eenvoudig 5 kg tot maximaal 8 kg. Wacht 24 uur voordat je er iets aan ophangt. Handdoekhaak Set Zonder Boren RVS Materiaal: Gemaakt van roestvrij staal en geborsteld om een lange levensduur en betrouwbaarheid te waarborgen.

Makita DHP453SFTK Accu Klopboormachine - 18V Li-ion - 101 delig
Makita DHP453SFTK Accu Klopboormachine - 18V Li-ion - 101 delig
€ 189

De Makita DHP453SFTK is een krachtige Klopboormachine geschikt voor intensief gebruik. Met een laadtijd van 15 minuten kun je snel weer aan de slag. Deze 18V Makita accuboormachine wordt geleverd inclusief 101 delige gereedschapskoffer. Voordelen: Met 18V Li-ion Accu (3.0 Ah) Met slagwerk voor tegels en muurwerk Draaimoment in 16 standen instelbaar Fijngevoelig instelbaar toerental Technische gegevens: Klopboormachine Accu boormachine met 3.0 Ah Lithium-Ion Battery Slagwerk uitschakelbaar Gevoelige, regelbare snelheid Forward / Revers functie Greep met ingelegde rubberen pads voor een veilige grip en comfortabel werken Oplaadtijd: 15 minuten Stationair toerental: 0 - 400rpm (1e versnelling), 0 - 1.300 omw / min. (2e versnelling) Stationair toerental 0 – 6.000 min-1 (1e versnelling), 0 – 19.000 min-1 (2e versnelling) Boorcapaciteit: hout 27mm (hout) 13 mm (staal) Koppel: 27 Nm (zacht), 42 Nm (hard) Koppel in 16 stappen, plus boren set Accuspanning: 18 volt Gewicht: 1,7 kg Wat zit er in de verpakking? 1 x accuboormachine 1 x accu 1 x koffer 1 x oplader 101 x accessoire

Bekijk hier alle cadeaus