Populairste baby cadeaus 👶

VTech Baby Walker - Loopwagen
VTech Baby Walker - Loopwagen
€ 33.7

Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden. Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden. Het loopgedeelte ondersteunt het kind bij het nemen van de eerste stapjes. Het activiteitenpaneel kan eenvoudig bevestigd worden aan het loopgedeelte waardoor uw kind op een vrolijke en interactieve manier kan leren lopen. Met de 2-in-1 Baby Walker zetten kinderen hun eerste stapjes in de wereld van dieren, kleuren, vormen, muziek en nog veel meer! Eigenschappen: Leer stapje voor stapje! Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden Het loopgedeelte ondersteunt het kind bij het maken van de eerste stapjes De knipperende lichtjes en vrolijke melodietjes moedigen het kleintje aan bij het leren lopen Met twee snelheidsregelaars Eenvoudig op te bergen dankzij het nieuwe inklapsysteem 20 melodietjes en 4 gezongen liedjes Stevig en duurzaam design Regelbaar volume Automatische uitschakeling Note: het deurtje laat los, zodat er geen vingertjes tussen kunnen blijven zitten.

Paw Patrol - Slaap lekker, pups
Paw Patrol - Slaap lekker, pups
€ 14.99

Word een echte bedtijd-held samen met de PAW Patrol! In dit dubbeldikke voorleesboek vind je zes spannende PAW Patrol verhaaltjes voor het slapen gaan. Ga lekker liggen en droom over de geweldige avonturen van jouw favoriete pups!

Kleuren in bad 8 pack
Kleuren in bad 8 pack
€ 7.95

Kleuren in bad is super leuk. Teken op de tegelwand en spoel je tekening eenvoudig weer weg om een volgende tekening te kunnen maken. De tekeningen zijn eenvoudig te verwijderen en er blijven, bij normaal gebruik, geen resten achter. Spelen in bad en onder de douche is natuurlijk helemaal geweldig. Met Tiny talents kun je ook in bad en onder de douche je creatieve ei kwijt.

Anna en de herfst
Anna en de herfst
€ 13.95

Het is herfst! Anna heeft haar laarsjes en regenjasje aan en helpt papa in de tuin. Daarna gaan ze samen op ontdekkingstocht in het bos. Maar dan begint het hard te waaien ... Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

ZURU Rainbocorns - Wild Heart Surprise - Verrassingsei met knuffel - 9215
ZURU Rainbocorns - Wild Heart Surprise - Verrassingsei met knuffel - 9215
€ 29.99

Rainbocorns Wild Heart Surprise Series 3 (9215) zitten vol met totale WILD-verrassingen! Er zijn 10 lagen van verrassing inclusief nieuwe wilde Rainbocorn karakters en de meeste Wilde Verrassingen tot nu toe! Er zijn 7 nieuwe karakters te verzamelen waaronder de nieuwe Toucancorn, Zebracorn en zelfs een zeldzame fonkelende luiaard! Klem hun lovertjeshart op hun buik en draai hun lovertjes om om te onthullen waar je personage van houdt! Ontdek nog meer verrassingen zoals spijkerplaten en Rainbocorn wilde poep! Er zijn nieuwe lange staart Boo-Boocorns te verzamelen, waaronder zeldzame tweeling Boo-Boocorns! Wie zal je vinden? RAINBOCORNS WILD HART SURPRISE SERIES 3: Alle nieuwe wilde en knuffelige Rainbocorns om te verzamelen! Er zijn 7 karakters te vinden waaronder de Toucancorn, Zebracorn, Giraffecorn, Pauwcorn, Olifantcorn, Tijgercorn en de Zeldzame sparkelende luiaard! NEW LONG TAILED BOO-BOOCORNS: Nieuwe Long tailed Boo-Boocorns te vinden en zelfs zeldzame tweelingen te verzamelen! U kunt zelfs uw Boo-Boocorn als potloodtopper gebruiken! 10 WILD LAYERS OF SURPRISE: Er zijn zoveel verrassingen te verzamelen, waaronder nieuwe wilde nagelstickers die overeenkomen met het patroon van uw Rainbocorn, evenals Rainbocorn Wild Poop! PAKKET IS INCLUSIEF: 2 x Eieren, 1 x Rainbocorn, 1 x Lovertje Hart, 1 x Boo-Boocorn, 1 x Wild Nail Decals, 1 x Rainbocorn Wild Poop, 1 x Hatching Hint, 1 x Verzamelaars Gids RAINBOCORNS WILD HEART SURPIRSE: Deze Rainbocorns, die nieuw zijn uit Rainboville, zijn volledig WILD! Deze Rainbocorns combineren verrassing uitpakken met knuffelig pluche en wilde verrassingen, en zijn zeker je nieuwe beste vriend! Welk wild karakter zul je vinden?!

FurReal Cubby de Beer - Interactieve Knuffel
FurReal Cubby de Beer - Interactieve Knuffel
€ 74.95

FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen. Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby! Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje voor kinderen! Let op: Cubby de Beer werkt op 4 C LR14 batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen.

Nûby - Badspeelgoed - Drijvende Octopus - 18m+
Nûby - Badspeelgoed - Drijvende Octopus - 18m+
€ 13.99

Nuby Drijvende Octopus De Nuby Drijvende Octopus zorgt voor veel speelplezier in bad. De drie kleurrijke ringen kunnen geworpen worden rond de tentakels van de octopus wat je kindje een uitdaging geeft. De octopus blijft drijven op het water. Eigenschappen: - Leert werpen rond de tentakels - Zorgt voor veel speelplzier in bad - Vanaf 18 maanden - Helpt hand-oog cordinatie te ontwikkelen Verdere producteigenschappen zoals materiaal en afmetingen vind je zoals steeds onderaan deze pagina bij "Productspecificaties".

Nog even achter mijn oortjes kriebelen
Nog even achter mijn oortjes kriebelen
€ 8.99

Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie. Klein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn tandjes zijn gepoetst en zijn pyjamaatje ligt al klaar. Maar voor Klein Konijn kan gaan slapen, moet de lezer hem eerst even helpen. Dus tik hem maar op zijn schouder, dan draait hij zich misschien wel om. In dit lieve voorleesboekje wordt het slaapritueel een interactief spel. Peuters kunnen zelf het konijntje naar bed brengen: ze mogen in de handen klappen, het kussen opschudden, nog even achter de oortjes kriebelen en natuurlijk een nachtzoen geven. En op de allerlaatste pagina mogen ze het licht uitdoen. Welterusten, Klein Konijn! Nog even achter mijn oortjes kriebelen is het perfecte boekje voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!

VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze - Interactief Muziekboek
VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze - Interactief Muziekboek
€ 18.77

Luister naar de liedjes en zing gezellig mee met de VTech Baby Magisch Muziekboek Roze. De VTech Baby Magisch Muziekboek Roze laat de kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende muziekinstrumenten zoals een viool, xylofoon, gitaar, fluit en piano. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind. Het Magisch Muziekboek werkt op 2 AAA-batterijen. Specificaties van het Magisch Muziekboek: • Interactief kennismaken met 6 bekende kinderliedjes • 6 melodietjes en 6 gezongen liedjes • Regelbaar volume • Automatische uitschakeling • Inclusief 2 AAA-(test)batterijen • Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Village - Speelkleed - Multi - Verkeerskleed - 140 x 200 cm
Village - Speelkleed - Multi - Verkeerskleed - 140 x 200 cm
€ 29.14

Tour door de rustgevende omgeving van het speelkleed "Little Village". Bezoek het postkantoor of neem een kijkje over de uitgestrekte velden van dit mooie dorpje. Wacht niet langer! Pak je auto en beleef de meest fantastische avonturen! De achterkant van dit kindertapijt bestaat uit een anti-slip laag, waardoor het tapijt mooi op zijn plaats blijft liggen. Het heeft een zachte pool en mooie kleuren. Afmetingen speelkleed: 140 x 200 cm.

Bumba: Kijk- en zoekboek 0 -   Mijn groot zoekboek
Bumba: Kijk- en zoekboek 0 - Mijn groot zoekboek
€ 12.99

Wat is er allemaal te zien op de boerderij? En wat gaan we kopen in de winkel? In dit leuke Bumbaboek leert je kind voorwerpen benoemen en terugvinden in de tekeningen. Ga met je peuter op ontdekking in de wereld van Bumba en zijn vriendjes!

Sophie de Giraf - Babyspeeltje in geschenkdoos
Sophie de Giraf - Babyspeeltje in geschenkdoos
€ 16.49

Grote Sophie de Giraf geschenkverpakking. Gemaakt van 100% natuurlijke rubber en verf, is Sophie volledig veilig en stimuleert alle zintuigen van de baby. Haar grote formaat (17 cm) maakt iedere baby blij! Kijken: dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby. Luisteren: dankzij het grappige geluidje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak en gevolg. Proeven: het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en niet-giftige verf en is daarom volledig veilig voor baby. Voelen: het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen... Ruiken: het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Playgro Activiteitenrammelaar Clip Clop
Playgro Activiteitenrammelaar Clip Clop
€ 10.21

Clip, Clop, Clip Clop! Een van onze meest geliefde karakters, Clip Clop, is volgeladen met allerlei functies in deze interactieve rammelaar. Gevuld met veel verschillende activiteiten zoals ratelen, klik-klak kralen, een kiekeboe zadel, kreukelende functies en nog veel meer! Dit speeltje zal de baby uren vermaken terwijl het ook nog de fijne motoriek en de auditieve zintuigen stimuleert.

Muis - Muis uitdeelboekjes
Muis - Muis uitdeelboekjes
€ 10

Uitdeelboekjes van Muis, voor op de crèche, kinderopvang, school en voor thuis. Bij een feestje horen cadeautjes, voor alle kinderen die het meevieren. In deze set zitten 5 exemplaren van twee vrolijke Muisboekjes: Muis maakt muziek en Muis wil spelen. (10 boekjes in totaal om uit te delen) Maak muziek met Muis en haar vriendjes en speel mee met Muis en haar knuffel Panda. Meer plezier met Muis!

Speelmat 86 delig Puzzelmat
Speelmat 86 delig Puzzelmat
€ 25.7

Speelmat puzzel - puzzelmat - speelkleed EVA foam Speelmat puzzel 86-delig, bestaande uit 36 tegels. Een multifunctionele kindvriendelijke speelmat voor peuters. Spelend leren en tevens de fantasie en motoriek bevorderen! Veelzijdige 86-delige speelkleed set van zacht, warm aanvoelend en soepel EVA foam. De baby speelmatten hebben af- uitneembare letters en cijfers. De puzzel speelmat bevat 26 tegels met letters van het alfabet en 10 tegels met cijfers 0 t/m 9. De baby puzzel speelmatten zijn gemaakt van uiterst duurzaam EVA foam. Dit foam is makkelijk te reinigen en is vrij van schadelijke stoffen. Kenmerken: Maar liefst ca. 3,7m2 groot speeloppervlak 26 tegels met letters A t/m Z 10 tegels met cijfers van 0 t/m 9 veelzijdig als tapijt, speelvlak , zitkussens etc. Kleurencombinaties varieren per geleverde set Tevens geschikt voor het spelen in de tuin/terras De speelmatten zijn duurzaam en wasbaar Materiaal kindvriendelijke EVA foam Vochtbestendig en warmte-isolerend (bescherming tegen koude vloeren) Stimuleert de verbeelding en motoriek van kindjes Specificaties: Materiaal EVA foam Afmetingen tegel 31,5cm x 31,5cm Afmeting (ca. 1,92 x 1,92 m²) Kleur: multicolor Tegelhoogte 1cm Totaalgewicht 2,9kg

VTech Baby Walker Roze - Loopwagen
VTech Baby Walker Roze - Loopwagen
€ 33.7

VTech Baby Walker loopwagen De Baby Walker van VTech is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf negen maanden. Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden. Het loopgedeelte ondersteunt het kind bij het nemen van de eerste stapjes. Het activiteitenpaneel kan eenvoudig bevestigd worden aan het loopgedeelte waardoor je kind op een vrolijke en interactieve manier kan leren lopen. Met de twee-in-één Baby Walker zetten kinderen hun eerste stapjes in de wereld van dieren, kleuren, vormen, muziek en nog veel meer! Specificaties: Artikelnummer: 80-505652 Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: kunststof Afmetingen: 14,8 x 53 x 38,1 cm (lxbxh) Batterijen: ja, inclusief (2x AA-batterijen) Ondersteunde talen: Nederlands Leeftijd: 9 tot 36 maanden Inhoud: 1 VTech Baby Walker activiteitenpaneel 1 Loopgedeelte 2 Poten met achterwielen 1 Afneembare telefoon 1 Beweegbaar vogeltje 1 Handvat 2 Voorwielen Handleiding

Rupsje Nooitgenoeg - Voelboek
Rupsje Nooitgenoeg - Voelboek
€ 12.99

Onderdeel van de serie Rupsje Nooitgenoeg. De wereld van Eric Carle met al zijn kleuren en vormen spreekt ook tot de verbeelding van heel jonge kinderen. Met dit prachtige voelboek kunnen peutertjes vanaf 18 maanden al kennis maken met deze kleurrijke wereld. Voel de glimmende appel van Rupsje Nooitgenoeg, aai de zachte manen van een leeuw en volg met je vingers de lijnen van de cijfers 1 tot en met 5. In dit prachtige voelboek worden thema's als dieren, woorden, cijfers, vormen en kleuren geïntroduceerd op zo'n manier dat ze deze jonge doelgroep aanspreken.

Kikker  -   Kikker - Pannenkoeken / Aan het water - Uitdeelboekjes
Kikker - Kikker - Pannenkoeken / Aan het water - Uitdeelboekjes
€ 10

Uitdeelboekjes van Kikker. Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen (2x5 boekjes met hetzelfde verhaal). Ideaal om te trakteren op een feestje, op school of de crèche.

Kids Globe - Speelkleed verkeer - incl LED verkeerslichten
Kids Globe - Speelkleed verkeer - incl LED verkeerslichten
€ 19.99

Met dit handige speelkleed van Kids Globe wordt spelen nu nog veel leuker! Maak jouw eigen stad en combinaties. Bevat zelfs LED verkeerslichten. Voor urenlang speelplezier! Afmetingen: 72x120 cm

Woezel & Pip  -   Uitdeelboekjes
Woezel & Pip - Uitdeelboekjes
€ 10

10 feestelijke uitdeelboekjes, 2 verhaaltjes. 5x De verdwenen taart en 5x Hieperdepiep, hoera! Tante Perenboom heeft een taart gebakken. Woezel en Pip spelen verstoppertje met hun vriendjes terwijl de taart afkoelt. Maar... waar is de taart gebleven? Vandaag is Woezel jarig. Daarom is het feest. Terwijl Woezel nog slaapt hangt Pip ballonnen en slingers op met hun vriendjes. Sssst...!

Rupsje Nooitgenoeg  -   Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg
Rupsje Nooitgenoeg - Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg
€ 11.99

Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. Om uit te delen op een verjaardag, of om zelf te houden.

De spin die het te druk had
De spin die het te druk had
€ 9.99

Op een mooie morgen werd een spin door een zacht briesje door de lucht gedragen. Een ragfijne draad slierde achter de spin aan. Toen landde ze op een hek, vlak bij het erf van een boerderij en begon een web te maken. Een web dat je echt kunt voelen als je met je vingers over de bladzijden gaat.

Quiet Town Stratentapijt 95x133 cm
Quiet Town Stratentapijt 95x133 cm
€ 15.84

Speelkleed en vloerkleed in ��n van sterke kwaliteit met anti slip onderkant. Dit vloerkleed is 95 bij 133 centimeter groot en bevat een afbeelding van een dorp, waar jij met je autootjes lekker doorheen kan scheuren, maar pas op voor de scherpe bochten!

Bibs fopspeen 6-18 maanden|Set 6 stuks| Glow in the dark; Sage, Black, Cloud, Baby Blue, Dark oak, Vanilla|Maat 2|T2
Bibs fopspeen 6-18 maanden|Set 6 stuks| Glow in the dark; Sage, Black, Cloud, Baby Blue, Dark oak, Vanilla|Maat 2|T2
€ 24.99

De fopspenen van BIBS zijn enorm populair. Het Deense bedrijf maakt al 40 jaar de beste fopspeentjes. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA vrij. De ronde ronde vorm is zo ontworpen dat de fopspeen de huid van je baby’tje of kleuter niet irriteert en niet schuurt. Let op: De BIBS speentjes worden geleverd zonder verpakking en papieren gebruiksvoorschrift. Leg de speen voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water. Het speentje is poreus waardoor er water in het speentje doordringt. Druk het water uit het speentje zodra deze is afgekoeld. Steriliseer en maak de speen regelmatig schoon door er kokend water over te gieten. In verband met de hygiëne is het niet mogelijk om BIBS fopspenen te ruilen en/of te retourneren. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1 100% vrij van BPA

Lamaze Freddie de Vuurvlieg
Lamaze Freddie de Vuurvlieg
€ 13.99

Lamaze Freddie de Vuurvlieg heeft grote vriendelijke ogen en een zacht pluchen lichaam. Veilig en makkelijk voor kleine handjes om vast te pakken en te onderzoeken. Freddie is ideaal om mee te knuffelen en zijn bezige vleugels met kiekeboe spiegel voor interactief spel. Verschillende stoffen houden je baby geïnteresseerd en moedigen aan om op ontdekking uit te gaan. De ringen klikken tegen elkaar en er is een lieveheersbeestje bijtring, die je baby in het zakje kan doen of eruit kan halen. De geknoopte voelsprieten zijn heerlijk om op te kauwen. Ook piept de bal als je erin knijpt. Freddie bevordert interactie tussen ouder en kind en moedigt aan tot het spelen op de buik en helpt in de gezonde fysieke en sensorische ontwikkelingen. Stimuleert zicht en gehoor van de baby. Deze Vuurvlieg helpt in de ontwikkeling van het zicht met zijn balans tussen felle kleuren en contrasterende patronen. Geluiden zoals ratels, kreukels en tingels helpen ook het gehoor ontwikkelen. Freddie de Vuurvlieg heeft een vrolijk gezicht en is voorzien van verschillende stoffen Speel met de klikkende ringen en piepende bal Ontdek het verborgen spiegeltje op de vleugel Bijtspeeltje in de vorm van een Lieveheersbeestje Voorzien van handige ophangclip voor wandelwagens en autostoeltjes

Peppa Pig  -   Peppa Pig - Groot voorleesboek
Peppa Pig - Peppa Pig - Groot voorleesboek
€ 14.99

Dit superdikke Peppa voorleesboek bevat 7 verhaaltjes van het leuke varkentje en haar familie en vriendjes. Peppa brengt haar zieke goudvis naar de dierenarts, ze leert met haar vriendinnetje Kelly zwemmen, ze gaat naar het circus en beleeft nog veel meer avonturen! Een echte aanrader voor alle Peppa-fans!

Jollein Tiger Padded Babyslaapzak - met afritsbare mouw - 110cm - mustard
Jollein Tiger Padded Babyslaapzak - met afritsbare mouw - 110cm - mustard
€ 31.99

Fijne 4-seizoenen slaapzak met print van tijgers. De slaapzak is gemaakt van jersey katoen (100%) en gevoerd met polyester. De slaapzak is verkrijgbaar in de kleuren mosterd en grijs met een zwarte print van tijgerkoppen. Deze slaapzak is verkrijgbaar in de maten 70 cm, 90 cm en 110 cm. De TOG-waarde is 2.2 en je vindt de 4-seizoenen slaapzak in de Tiger collectie van Jollein. De mouwen van de slaapzak zijn afritsbaar.

Bumba: Set van 3 Badfiguurtjes
Bumba: Set van 3 Badfiguurtjes
€ 11.49

Baden wordt nog zoveel leuker met deze drie badfiguurtjes van Bumba!

Mama kwijt
Mama kwijt
€ 9.99

Mama kwijt (karton). 4+

VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat - Interactief Speelkleed
VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat - Interactief Speelkleed
€ 49.99

Zachte, interactieve speelmat die met je kleintje meegroeit! De allerkleinsten kunnen spelen met de drie diertjes en het spiegeltje van de boog, oudere baby’s kunnen liggend op de buik of zittend spelen met het activiteitenpaneel. De drie verschillende speelstanden van het activiteitenpaneel laten kleintjes o.a. kennismaken met muziek, dieren, dierengeluiden, kleuren en vormen. - Drie manieren om te spelen, leren en ontdekken! - Deze zachte, interactieve speelmat groeit met je kleintje mee - De allerkleinsten kunnen spelen met de drie diertjes en het spiegeltje van de boog, oudere baby’s kunnen liggend op de buik of zittend spelen met het activiteitenpaneel - De pianotoetsen van het elektronisch activiteitenpaneel laten kennismaken met kleuren, vormen en dieren - Vier speeltjes die ook eenvoudig zijn te bevestigen aan een kinderwagen - Speelmat is eenvoudig te verwijderen om gewassen te worden in een wasmachine - 20 melodietjes en 6 gezongen liedjes - Stevig en duurzaam design - Regelbaar volume - Automatische uitschakeling

Little Dutch Memorybox Baby Geschenkset
Little Dutch Memorybox Baby Geschenkset
€ 24.74

Een prachtige herinnering om alle belangrijke mijlpalen van de babytijd te koesteren. Alle herinneringen aan de babytijd zijn van onschatbare waarde. Koester alle mijlpalen met deze luxe memory box van Little Dutch. De doos biedt voldoende mogelijkheden om alle belangrijke momenten op een persoonlijke manier vast te leggen. Wat is er leuker om met elkaar terug te blikken op de kindertijd en alle schatten opnieuw te ontdekken? De box bevat een envelopje voor het eerste haarlokje, een katoenen zakje voor de eerste schoentjes, een katoenen zakje voor het favoriete speentje, kleine doosjes voor de eerste tandjes, wensen, herinneringen en voorwerpen, een meetlint om de groei van het kind bij te houden, kaarten voor echofoto’s, een afdruk van de handjes en voetjes, voor baby’s eerste woordjes en foto’s en voor speciale berichtjes van papa en mama, labels om aan de favoriete knuffel, kleding en aan het ziekenhuisbandje te hangen, blanco labels om zelf ter herinnering aan een voorwerp vast te maken. De box bevat: - een envelopje voor het eerste haarlokje - een katoenen zakje voor de eerste schoentjes - een katoenen zakje voor het favoriete speentje - kleine doosjes voor de eerste tandjes, wensen, herinneringen en voorwerpen - een meetlint om de groei van het kind bij te houden - kaarten voor echofoto’s, een afdruk van de handjes en voetjes, voor baby’s eerste woordjes en foto’s en voor speciale berichtjes van papa en mama

Fisher-Price Loop Met Mij Zebra - Looptrainer
Fisher-Price Loop Met Mij Zebra - Looptrainer
€ 29.99

Met de Fisher-Price Loop Met Mij Zebra leren kindjes eerste woordjes en eerste stapjes! Ronddraaien, kantelen, rollen, klikken, draaien. Deze zebra zit boordevol leuke activiteiten voor je kindje. Sla de bladzijde om of druk op de oplichtende knopjes en luister naar meezingliedjes en zinnetjes over cijfers en letters. En als je kindje leert lopen, zijn de makkelijk vast te houden handgreep en de stevige basis met 4 wielen ideaal bij die eerste wiebelige stapjes. Met een heleboel leuke zinnetjes, muziekjes en liedjes die je kleintje stimuleren om te bewegen - met dit speelgoed is leren lopen zo gepiept! 2 manieren om te spelen! Zittend spelen: een heleboel activiteiten om te ontdekken, een bladzijde die je kunt omdraaien en verlichte knopjes die meezingliedjes en zinnetjes activeren Staan & Lopen: Je kindje zet zijn eerste stapjes met dit loopspeeltje en wordt met grappige zinnetjes, muziekjes en liedjes aangemoedigd om te blijven bewegen. Makkelijk vast te houden handgreep en stevige basis met 4 wielen helpen baby bij het leren lopen Met een heleboel activiteiten die de fijnmotorische vaardigheden bevorderen: Staan, lopen en reiken - stuk voor stuk activiteiten die goed zijn voor de grofmotorische vaardigheden. Vrolijke kleuren, muziekjes en lichtjes stimuleren baby’s zintuigen. Ideaal voor kindjes vanaf 9 maanden.

Lena My First Scooter rood/blauw/geel - Loopfiets
Lena My First Scooter rood/blauw/geel - Loopfiets
€ 9.89

Op deze prachtige Lena My First Scooter loopfiets maakt je kleine spruit zijn of haar eerste meters. Het fietsje is uitgevoerd in de vrolijke kleuren rood, blauw en geel. Deze stevige loopfiets is een uitermate geschikt middel om het evenwichtsgevoel van kinderen te trainen. Hiermee bouwen ze een voorsprong op en kunnen straks veel sneller en gemakkelijker leren fietsen. De fiets is gemaakt van stevige kunststof en is voorzien van dubbele wielen. Je kind rijdt dus op een veilige manier rond met deze loopfiets.

BIBS Fopspeen - Maat 2 (6-18 maanden) - 4 stuks - Baby Blue, Deep Space, Petrol en Island Sea (blauw)
BIBS Fopspeen - Maat 2 (6-18 maanden) - 4 stuks - Baby Blue, Deep Space, Petrol en Island Sea (blauw)
€ 17.29

Het komt natuurlijk weleens voor dat er een fopspeen kwijt raakt, dat hij valt of er één kapot gaat. Het maakt helemaal niet uit! Het is altijd handig om een extra reserve fopspeen te hebben of een fopspeen die je bij opa en oma neer kunt leggen. Met dit voordeelpakket met Bibs fopspenen maat 2 in de kleuren Petrol, Island Sea, Deep Space en Baby Blue ben je ook nog eens voordelig uit en heb je altijd een fopspeen bij de hand!De Bibs fopspenen zijn er in de mooiste pastel kleuren en zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA vrij. Naast dat de Bibs fopspenen helemaal trendy zijn zorgt de ronde vorm er ook nog eens voor dat de huid van je kindje niet geïrriteerd raakt. Het speentje is zacht en flexibel en is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen. Uit hygienisch oogpunt is het niet mogelijk de speentjes retour te sturen.

Mamabrum Speel Kleed Paarden & Letters - Dubbelzijdige XXL - Foamen speelkleed / mat - Opvouwbaar 1 CM
Mamabrum Speel Kleed Paarden & Letters - Dubbelzijdige XXL - Foamen speelkleed / mat - Opvouwbaar 1 CM
€ 59.99

XXL Dubbelzijdig schuimen baby mat Afmetingen: 180 x 200 CM Dikte: 1 cm Geurvrij XPE-schuim – premium Twee verschillende prints op één mat Mat ideaal om te leren kruipen, lopen en als een veilige plek om te spelen. Dankzij de dikte is het een interessant alternatief voor het vloerkleed voor kinderen en veilige isolatie van koude en harde vloeren. Is een uitstekende, zachte pad voor spelen, biedt comfort aan het kind en beschermt hem in het geval van een val. Belangrijkste kenmerken Mat zonder leeftijdsbeperkingen, vanaf de eerste levensdagen Gemaakt van de hoogste kwaliteit origineel XPE-schuim – premium kwaliteit Groot formaat 180 x 200 cm Comfortabel – 1 cm dik Opvouwbaar Twee originele ontwerpen Makkelijk schoon te maken en waterdicht Heeft een antislipstructuur Isoleert van een koude vloer Dankzij de grote flexibiliteit absorbeert het goed in geval van een val De mat is perfect voor een kinderkamer, woonkamer, balkon of tuin. Hecht perfect op de vloer Kan worden gebruikt door mensen met allergieën Antibacterieel 100% veilig! – gemaakt van ongeparfumeerd XPE-materiaal, dat geen bisfenol A (BPA), PVC, ftalaten of formamide bevat Veiligheid wordt gegarandeerd door het Europese CE-certificaat en EN71-tests Verpakt in een comfortabele tas en in de kartonnen doos van de fabrikant. Twee ontwerpen Eerste zijde van de mat Ontwerp: kleurrijke paarden Het kleurenschema van de mat is ontworpen om de cognitieve processen van het kind te ontwikkelen. Het vergemakkelijkt de leerperceptie en ondersteunt het vormgeven van visueel-ruimtelijke intelligentie. De andere kant van de mat Ontwerp: alfabet en cijfers Deze kant van de mat wordt gebruikt om letters en cijfers te leren. Leuke dieren zullen zeker de nieuwsgierigheid van het kind opwekken en een onderdeel van gezamenlijk educatief plezier worden. Gemakkelijk te reinigen Gemorste melk of vochtige etensresten komen niet in de mat. Veeg ze gewoon af met een doek. Antislip Het oppervlak van de mat is gemaakt van antislipmateriaal. Premium schuim De mat is gemaakt van origineel XPE-schuim, dat wordt gekenmerkt door een veel betere kwaliteit dan EVA- of EPE-schuim. XPE-schuim is: Veel hogere dichtheid en sterkte Betere demping en flexibiliteit Betere thermische isolatie Prestaties en duurzaamheid – veel langer in gebruik Niet giftig, milieuvriendelijk materiaal Gemakkelijk te vervoeren en opslag De mat heeft een opvouwbare structuur en een comfortabele draagtas. Veiligheid De mat is getest en ontving een veiligheidscertificaat van SGS – een wereldleider op het gebied van productcontrole, testen en certificering. Het is gemaakt van reukloos XPE-materiaal dat volkomen veilig is voor kinderen en geen bisfenol A (BPA), PVC, ftalaten of formamide bevat. Voldoet aan de Europese EN71-normen voor gebruiksveiligheid.

VTech Baby Magisch Liedjesboek Blauw - Interactief Muziekboek
VTech Baby Magisch Liedjesboek Blauw - Interactief Muziekboek
€ 24.32

Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende muziekinstrumenten.

Fisher-Price Kleine Snoopy - Trekdiertje
Fisher-Price Kleine Snoopy - Trekdiertje
€ 10.17

Een klassiek trekdiertje van Fisher-Price met frisse look. Je eerste lievelingshondje! Het draait met het hoofd, flappert met de oren, blaft en kwispelt met de staart. Dit alles gebeurt wanneer het voortgetrokken wordt dus geen batterijen benodigd. Het blaft nu ook op de maat van een lief hondendeuntje, B-I-N-G-O. Ideaal voor kinderen van 12 tot 36 maanden. Bezoek de Fisher-Priceshop

Baby Milestone Pakket Oh Baby! Ginger Ray
Baby Milestone Pakket Oh Baby! Ginger Ray
€ 20

Leg de groei van je kindje vast met dit baby milestone pakket. Je baby groeit zo snel, voor je het weet is hij of zij al één jaar! Daarom is het leuk om speciale mijlpalen vast te leggen met deze set. Met de bijgeleverde pijl en cirkel kun je op het laken aanduiden hoe oud je kindje is. Na een tijdje zet je de foto's op een rijtje en is het zo leuk om de groei van hem of haar te zien! Laat de foto's vol trots zien aan je familie en vrienden. Ook erg leuk om cadeau te geven aan de mama in spé op haar babyshower of een ideaal kraamcadeau! SPECIFICATIES Kleur: wit, zwart, hout Materiaal: katoen, hout Inhoud: 1 laken, 1 houten pijl, 1 cirkel Afmetingen: laken 1 x 1 m, pijl 15 x 6 cm, cirkel 15 cm (diameter)

Kleuren toveren in bad
Kleuren toveren in bad
€ 10.99

Wauw! Met deze toverstaf tover je je bad in de mooiste kleuren. Kies het roze of blauwe kleurtablet en maak een roze, blauw of paars bad! Eigenschappen: - Unieke kleuren voor in bad; - Kleurt alleen water, niet je huid of het bad; - Huidvriendelijk; - Made in Holland.

Mijn papa is de beste
Mijn papa is de beste
€ 8.5

O jee, Kleine Beer is gevallen! Gelukkig weet Papa Beer wat goed helpt - hij blaast de pijn gewoon weg! Papa is de beste! Als Papa Beer zich even later ook pijn doet, weet Kleine Beer precies wat hij moet doen: blazen, troosten, knuffelen en dan is alles weer goed... Een liefdevol verhaaltje over troosten en getroost worden.

Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+
Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+
€ 10.19

Sophie en haar vriendjes maken zich klaar om naar bed te gaan in dit vrolijke baby voelboekje.

Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - blauw - 3m+
Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - blauw - 3m+
€ 9.99

De kleurrijke koelbijtsleutels zien er leuk uit en zijn makkelijk vast te houden door kleine handen. Ze zorgen voor een zachte verkoeling dankzij de PûrICE™-gel. Hij blijft langer koud dan een traditionele bijtring gevuld met water. Leg de bijtfiguur in de koelkast, niet in het vriesvak. Het zachte materiaal van de koelbijtsleutels stimuleert de lippen en tong voor een gezonde orale ontwikkeling, terwijl de verschillende vormen en kleuren de motoriek van je baby bevorderen. Koelbijtsleutels van Nûby™ zijn geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden.

Playgro Speel & Leer Bal
Playgro Speel & Leer Bal
€ 11.99

Baby's leren door te spelen en de Speel & Leer Bal is ontworpen om dit te stimuleren. Deze leuke bal zit vol met rollend plezier. Het beschikt over een unieke plastic cilinder met ratelende ballen erin, die de baby zeker zal vermaken en die het gehoor van de baby zullen ontwikkelen. De verschillende oppervlaktes en de levendige kleuren zullen de baby zijn zintuigen activeren. Daarnaast is er een spiegel die de baby helpt met het leren over reflecties en het ontwikkelen van zelfbewustzijn.

Dikkie Dik - Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + dvd
Dikkie Dik - Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + dvd
€ 15.99

Onderdeel van de serie Dikke Dik. In Het dubbeldikke voorleesboek beleeft Dikkie Dik maar liefst 30 spannende avonturen. De plaatjes in dit boek zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt. En heeft papa of mama even geen tijd om voor te lezen? Dan kun je kijken naar de lekker lange DVD met 24 geanimeerde verhaaltjes en 12 raadspelletjes.

Happy Horse Knuffeldoekje  - Konijn Richie - Wit
Happy Horse Knuffeldoekje - Konijn Richie - Wit
€ 9.99

Het populairste knuffel konijn van Happy Horse is er nu in vier vernieuwde, klassieke kleuren! Dit klei kleurige Konijn Richie knuffeldoekje / tutteldoekje is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen!.

Chillafish Charlie lichtgewicht loopfiets met handvat voor peuters van 18 tot 48 maanden, 10 inch wielen met rubberen banden, verstelbaar stuur en zadel
Chillafish Charlie lichtgewicht loopfiets met handvat voor peuters van 18 tot 48 maanden, 10 inch wielen met rubberen banden, verstelbaar stuur en zadel
€ 44.95

Chillafish Charlie is je ideale eerste loopfiets, een extreem lichtgewicht 10" loopfiets met een hoogwaardig metalen frame en een gewicht van slechts 2,5 kg. Het is de perfecte fiets om de grove motoriek, het evenwicht en de stuurvaardigheden van je peuter te oefenen. Met deze loopfiets leert uw zoon of dochter in een mum van tijd met een echte fiets rijden! Dankzij het lichte fietskader kan je peuter de fiets gemakkelijk besturen, en dankzij de geïntegreerde draagbeugel wordt het ook voor u als ouder makkelijk en leuk om het favoriete fietsje van je kind overal mee te nemen. De 10-inch rubberen EVA-banden zijn echt comfortabel en kunnen niet lek gaan: u hoeft de banden niet meer op te pompen, vanaf nu alleen maar plezier! Het op maat gemaakte zadel en het stuur zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het zadel is verstelbaar van 28 tot 37 cm en het stuur kan van 47,6 tot 50,4 cm versteld worden. Vanaf een leeftijd van ongeveer 18 tot 48 maanden zal je peuter volop genieten van dit mooi en stijlvol fietsje. Aanbevolen lengte van uw zoon of dochter 85 tot 105 cm. Charlie is verkrijgbaar in talloze stijlvolle kleuren, van stoer rood tot stijlvolle vintage varianten. Er is voor iedereen een gepaste kleurvariant. Charlie is de beste prijs-kwaliteitverhouding dat je kan vinden. Jaren plezier om je vaardigheden te oefenen! Chillafish is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in loopfietsen en allerlei soorten speelgoed met wielen. Het is ons doel om de Chillafsih-waarden aan de wereld kenbaar te maken; speel actief, ontwikkel gezonde motorische vaardigheden en heb veel plezier met een innovatieve en supercool ontworpen loopfiets. Ruim meer dan 1 miljoen gezinnen hebben zich reeds een loopfiets van Chillafish gekocht. Chillafish is dan ook een echte expert in het maken van leuk, innovatief en duurzaam speelgoed! SPEEL LANGER!Ieder product van Chillafish heeft een standaardgarantie van 2 jaar. Deze garantie wordt automatisch verlengd tot 5 jaar wanneer u uw loopfiets registreert op http://www.chillafish.com/talk/register-product/Chillafish

Yookidoo - Badspeelgoed - Submarine Spray Station - One Size
Yookidoo - Badspeelgoed - Submarine Spray Station - One Size
€ 35.7

Yookidoo - Badspeelgoed - Submarine Spray Station - One size

TOMY Octopus Familie - Badspeelgoed
TOMY Octopus Familie - Badspeelgoed
€ 16.49

De 10-delige Octopus Familie Speelset bevat een drijvend eiland, acht veelkleurige kleintjes en in het midden Mum Tala de Octopus. Draai haar ondersteboven en ze doet ook dienst als schenkkop met douchefunctie, perfect voor waterspel. Elk van de Octopals heeft een ander vrolijk gezicht waarmee baby's zich zullen bezighouden. Dompel ze allemaal in de badkuip, knijp in het zachte, buigzame materiaal en het verandert in een waterspuiter. Aan de onderkant hebben ze een zuignap zodat je ze aan de zijkant van het bad, op wandtegels of op een glad oppervlak kunt plakken. In of uit het bad zorgt dit speelgoed voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen een spel voor het matchen van nummers spelen, omdat elke Octopal-baby een nummer op zijn rug heeft dat overeenkomt met hun ruimte op het eiland. Leeftijdsindicatie: 12 maanden+ Gemakkelijk te hanteren, gemaakt van duurzaam materiaal Octopals helpt de motorische vaardigheden en de behendigheid van uw kind te ontwikkelen Geen batterijen nodig Leeftijdsindicatie: 12 maanden+

Ssst! De tijger slaapt
Ssst! De tijger slaapt
€ 14.99

Ssst! De tijger slaapt' is een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de ballonnen in de tekeningen glanzend zijn, zodat ze net op echte ballonnen lijken. De tijger slaapt... Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven een voor een met een ballon over de tijger heen. De lezer moet helpen Maar de dieren hebben wel hulp nodig. De lezer wordt dan ook aangemoedigd de dieren veilig over de tijger heen te krijgen door te blazen, te aaien, te wiegen en zelfs een slaapliedje te zingen. Zal het alle dieren lukken veilig aan de overkant te komen? En zeg, waar zijn al die ballonnen eigenlijk voor?

Speelkleed city 140 x 200 cm
Speelkleed city 140 x 200 cm
€ 29.95

Een mooie zachte ondergrond waar de kinderen fijn op kunnen spelen. Ook is het tapijt weer snel op te bergen, omdat je hem zo weer kan oprollen. Voor meer speeltapijten of afmetingen? Zie onze verkooppagina

Bekijk hier alle baby cadeaus