De leukste altijd-goed-cadeaus 🎁

Fast Food
Fast Food
€ 24.99

Sandra Bekkari is zonder twijfel Vlaanderens meest bekende voedingsdeskundige. Met de boekenreeks "Nooit Meer Diëten', een eigen kookprogramma en haar Sana 7-stappenplan inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt. Met Fast Food bewijst Sandra de lezer nogmaals dat gezond koken ook snel kan en dat het een haalbare kaart is voor iedereen. En neem Fast Food gerust letterlijk, want met dit boek zal "geen tijd' niet langer een excuus zijn. De 80 snelle recepten staan in een handomdraai op tafel en geven jou de kans om écht te genieten. Dit boek doet wat het belooft : meer tijd voor jezelf, je gezin én voor die fantastisch lekkere maaltijd die voor je neus staat…

De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen
De Zeven Zussen 1 - De zeven zussen
€ 12.99

Onderdeel van de serie De Zeven Zussen. Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

De edele kunst van not giving a fuck
De edele kunst van not giving a fuck
€ 20.99

Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo'n behoefte aan hebt. Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Dit is de Nederlandstalige versie. Bekijk hier de Engelstalige versie

Nog eenvoudiger 2
Nog eenvoudiger 2
€ 25.99

Iedere keer opnieuw raakt Pascale Naessens een gevoelige snaar. Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten was meteen weer een schot in de roos en werd niet voor niets het best verkochte boek van 2018. Elke pagina straalt weer haar creativiteit, veelzijdigheid en authenticiteit uit. 'Authentieke, creatieve vibes', volgens Pascale zelf. Dat verklaart ook het blijvende succes van haar boeken. Meer boeken van Pascale Naessens.

Let op mijn woorden
Let op mijn woorden
€ 19.99

Griet Op de Beeck is sinds haar gelauwerde debuutroman Vele hemels boven de zevende (2013) niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse letteren. Zij verkocht reeds meer dan 1,5 miljoen boeken. Haar werk wordt verfilmd, bewerkt voor toneel en vertaald in negen talen. Let op mijn woorden is haar vierde roman. Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn. Let op mijn woorden is een roman over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervolg bepaalt, zelfs als dat een blinde vlek blijft. Over families die de rangen sluiten. Over morsige liefde en echte connectie. Over de onontkoombaarheid van verlies en het belang van blijven zoeken. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter dat misschien wel bestaat voor wie weigert op te geven. Misschien. Een verhaal dat alles blootlegt, behalve dat wat je verwacht.

Grand Hotel Europa
Grand Hotel Europa
€ 26.99

De schrijver neemt zijn intrek in het illustere maar in verval geraakte Grand Hotel Europa om te overdenken waar het is misgegaan met Clio, op wie hij in Genua verliefd is geworden en met wie hij in Venetië is gaan wonen. Hij reconstrueert het meeslepende verhaal van liefde in tijden van massatoerisme, van hun reizen naar Malta, Palmaria, Portovenere en de Cinque Terre en hun spannende zoektocht naar het laatste schilderij van Caravaggio. Intussen vat hij een fascinatie op voor de mysteries van Grand Hotel Europa en raakt hij steeds meer betrokken bij het wedervaren van de memorabele personages die het bevolken en die uit een eleganter tijdperk lijken te stammen, terwijl de globalisering ook op die schijnbaar in de tijd gestolde plek om zich heen begint te grijpen. Grand Hotel Europa is de grote roman van Ilja Leonard Pfeijffer over het oude continent, waar zoveel verleden is dat er voor toekomst geen plek meer is en waar het meest reële toekomstperspectief geboden wordt door de exploitatie van dat verleden in de vorm van toerisme. Het is een theatraal en lyrisch boek over de Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk. Het is, hoe verontrustend het ook zijn mag, zijn beste boek tot nu toe. Meer boeken van Ilja Leonard Pfeiffer.

De Zeven Zussen 2 - Storm
De Zeven Zussen 2 - Storm
€ 20.99

Ally D'Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst. Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk 'Peer Gynt' van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

Het Instituut
Het Instituut
€ 24.99

"De koning van het spannende genre.' VN Detective en Thrillergids "Spannend, snel en gewelddadig, maar met humor.' Noordhollands Dagblad Voor de fans van Stranger Things Midden in de nacht, in een huis in een rustige straat in een buitenwijk van Minneapolis, worden de ouders van Luke Ellis stilletjes vermoord. Luke zelf wordt in een zwarte SUV geladen en weggereden. Dit alles duurt minder dan twee minuten. Luke wordt wakker in het Instituut, in een kamer die precies op zijn slaapkamer lijkt, alleen zonder raam. Aan de andere kant van de deur zijn meer deuren, met daarachter meer kinderen, die daar allemaal op dezelfde manier zijn beland als Luke. Kalisha, Nick, George, Iris en de tienjarige Avery hebben allen speciale krachten, zoals telekinese of telepathie. Zij zitten in Voorkant. Ooit waren er nog meer kinderen, maar die zijn naar Achterkant verhuisd. Het personeel van deze sinistere faciliteit, dat onder leiding staat van de genadeloze mevrouw Sigsby, wil de bovennatuurlijke gaven van de kinderen inzetten voor zijn eigen doeleinden. En deinst nergens voor terug om dat te bereiken. Als je meewerkt, krijg je muntjes voor de automaten. Zo niet, dan wacht een wrede straf. Hoe meer kinderen er naar Achterkant worden gestuurd, hoe wanhopiger Luke wordt om te ontkomen en hulp te zoeken. Maar er is nog nooit iemand uit het Instituut ontsnapt… De Nederlandse pers over Stephen King "Niemand minder dan de horrorgrootmeester.' NRC Handelsblad 'King voert je mee naar de grenzen van de horror.' Trouw "De fantasierijke en tegelijkertijd zo angstaanjagend realistische verhalen van King definiëren wat literatuur hoort te zijn: de oneindige mogelijk tot het scheppen van nieuwe werelden.' de Volkskrant

Het no-nonsense meditatieboek
Het no-nonsense meditatieboek
€ 22.99

Werkt meditatie of is het zweverig tijdverlies? Topneuroloog Steven Laureys voert al jaren onderzoek naar de eff ecten van meditatie op de hersenen. Hiervoor plaatste hij onder meer het brein van meditatie-expert Matthieu Riccard onder zijn scanner. De resultaten waren ronduit spectaculair: Riccard wist zijn gedachtestroom op commando nagenoeg helemaal stil te leggen. Tijdens eerder onderzoek toonde Riccard al het hoogste vermogen tot geluk dat ooit werd gemeten. Je moet echter helemaal geen monnik of neuroloog zijn om de positieve veranderingen van meditatie te ervaren. Meditatie kan het leven van iedereen veranderen en Laureys legt in dit boek haarfijn uit hoe. De lezer krijgt inzicht in de werking van meditatie en de effecten op lichaam en geest. Daarnaast wordt hij via een aantal toegankelijke oefeningen gestimuleerd om zelf te mediteren. Tien minuutjes per dag kunnen al een significant verschil maken. Minder stress en angst, een positieve impact op het immuunsysteem en een scherpere focus zijn slechts enkele bewezen voordelen. Meer boeken van Steven Laureys.

Jamie's VEG
Jamie's VEG
€ 29.99

VEG van Jamie Oliver: simpele en heerlijke groenterecepten voor iedereen! Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten.

De Zeven Zussen 3 - Schaduw
De Zeven Zussen 3 - Schaduw
€ 20.99

Onderdeel van de serie De Zeven Zussen. Star D'Aplièse staat op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader, heeft ook zij net als haar zussen, de opdracht gekregen op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, waar ze alles mee deelt. Als ze uiteindelijk met lichte tegenzin naar Londen vertrekt, gaat een nieuwe wereld voor haar open. Daar ontdekt Star het bestaan Flore MacNichol, een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw die honderd jaar geleden leefde en die na haar jeugd op het Engelse platteland naar het bruisende Londen vertrok. Ze maakte daar kennis met nieuwe idealen en tradities en vond de ruimte om haar identiteit te ontplooien. Zal Star in Londen eenzelfde transformatie doormaken en eindelijk uit de schaduw van haar zusje kunnen stappen?

De Zeven Zussen 4 - Parel
De Zeven Zussen 4 - Parel
€ 20.99

Onderdeel van de serie De Zeven Zussen. CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen. Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden? De zeven zussen – Parel is het vierde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

De Zeven Zussen 5 - Maan
De Zeven Zussen 5 - Maan
€ 21.99

Onderdeel van de serie De Zeven Zussen. Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D'Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird. br /Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela?br /Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie…br /De zeven zussen – Maan is het vijfde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Het bucketlist boek voor op reis
Het bucketlist boek voor op reis
€ 12.99

500 dingen die je gedaan móet hebben Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit doeboek vind je ideeën die voor iedereen (jong en oud-er) haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en als je je horizonten durft te verkennen. Sommige opdrachten zijn gemakkelijk aan te vinken, andere zijn dan weer een grotere uitdaging, maar vaak zijn dit net de dingen die je leven het meest verrijken. Een koe melken, een boek schrijven, met een tandem fietsen, een taart in iemands gezicht gooien, kussen onder de Eifeltoren of op de top van een berg staan, het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 500 ideeën in dit boek. Je kan de lijst nog verder uitbreiden door je persoonlijke dromen toe te voegen op de daarvoor voorziene pagina’s. En dan nu, stoppen met dromen, starten met doen! Meer boeken van Elise Rijck.

Epson EH-TW650 - Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer
Epson EH-TW650 - Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer
€ 469

Creëer een indrukwekkende bioscoopbeleving in je huiskamer met deze allround beamer van Epson! De EH-TW650 beschikt over een Full-HD resolutie waardoor je deze beamer prima kan gebruiken om met een groep vrienden een voetbalwedstrijd te bekijken, of om helemaal op te gaan in een spannende film. De TW650 van Epson beschikt over een 16:09 beeldverhouding, waardoor projectie net als in de bioscoop perfect is voor multimedia gebruik. Bovendien beschikt de TW650 ook over horizontale keystone-correctie. Dit betekent dat je het beeld ook horizontaal- en verticaal aangepast kan worden (waar vergelijkbare beamers enkel het beeld verticaal kunnen aanpassen). Je kan de beamer hierdoor in een schuine hoek plaatsen, maar alsnog gecentreerd beeld projecteren! Je kan deze beamer ook prima gebruiken voor zakelijke presentaties. Dankzij zijn hoge resolutie en 3LCD-techniek kan je ook in verlichte omstandigheden, helder en scherp beeld projecteren. Onze specialist adviseert deze beamer voor: Multimedia gebruik: kijken naar films, series en sport in hoge beeldkwaliteit dankzij 3LCD-techniek, 1080p resolutie en contrastverhouding van 15.000:1. Zakelijk gebruik: dankzij 3LCD-techniek, horizontale en verticale keystone correctie en de full-hd resolutie is deze beamer zeer geschikt voor gebruik in vergaderruimtes. Home cinema: projecteer een beeld van maar liefst 300 inch - ofwel ruim 7.5 meter, waarbij het beeld automatisch wordt aangepast naar de ideale setting. Gaming: dankzij de hoge contrast en 3LCD-techniek is dit de beamer die je graag wilt gebruiken om een potje te ownen met Call of Duty of Fortnite. Aansluitingen: • HDMI (2, waarvan 1 ook met MHL-ondersteuning) • USB 2.0 type A (1) • USB 2.0 type B (1) • Wi-Fi • VGA in • Composiet • Audio-ingang Belangrijkste technische specificaties • Projectieformaat: 30 inch - 300 inch • Projectiesysteem: 3LCD-technologie • Projectie kenmerken: 16:09 Full HD - 3000 lumen • Keystone correctie: zowel horizontaal- als verticaal +- 30 graden Standaard meegeleverd: • Gebruikshandleiding • Afstandsbediening • Batterijen

The Dark Side Of The Moon (LP)
The Dark Side Of The Moon (LP)
€ 20

The Dark Side Of The Moon, het achtste en misschien wel meest memorabele en kenmerkende studio album van Pink Floyd is opnieuw uitgebracht en volledig remastered (2011). Een concept album van een bijzonder hoog kaliber, en de cijfers die daarmee gepaard gaan bevestigen dit keer op keer: meer dan 50 miljoen stuks verkocht wereldwijd, en maar liefs 16 jaar achter elkaar in de Billboard top 200 (een wereldrecord!). Het album is enkel meer dan alleen maar indrukwekkende cijfers, het kan gezegd worden dat de The Dark Side Of The Moon de manier veranderde waarop mensen naar albums luisterden. Het 10-tracks tellende album land met een ontzettend sterke kracht. Van de instrumentale openingstrack ‘Speak to Me’, tot de perfecte afsluiting ‘Eclipse’ maakte The Dark Side Of The Moon een album dat spreekt voor een generatie. Een album zonder singles, ook al kwam ‘Money’ bijna in de top 10. De invloed van dit album is zelfs nu nog te horen in hedendaagse muziek. Dit legendarische album gaat over thema’s als conflicten, hebberigheid, het verloop van tijd, en geestesziekte, het laaste voornamelijk geïnspireerd door de afnemende mentale staat van Syd Barrett (een van de oprichters van Pink Floyd). Los van een legendarisch album , brengt The Dark Side of The Moon ook een legendarische hoes met zich mee. Let op: indien u deze reissue via bol.com bestelt dan zal de 2016 reissue geleverd worden. Wanneer u deze reissue via een externe verkoper op bol.com bestelt kunnen wij niet garanderen dat de 2016 reissue wordt geleverd.

Fast & Furious 1 t/m 8 Boxset
Fast & Furious 1 t/m 8 Boxset
€ 34.99

Deze box bevat, naast de vele extra's, de volgende films: - The Fast and the Furious (2001) - 2 Fast & 2 Furious (2003) - The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) - Fast & Furious (2009) - Fast Five (2011) - Fast and Furious 6 (2013) - Furious 7 (2015) - The Fate of the Furious 8 (2017)

Millennium 6 - Zij die moet sterven
Millennium 6 - Zij die moet sterven
€ 22.99

Onderdeel van de serie Millennium. Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus… Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist, die vastloopt in een artikel over Rusissche troll factories, wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie de onbekende dode is? Lisbeth Salander bevindt zich op dat moment in Moskou. Ze heeft haar uiterlijk aangepast en heeft besloten om nooit meer de prooi te zijn, maar de jager. Op een feest in een restaurant waarvan de eigenaar ook het brein achter een aantal troll factories is, wil ze eens en voor altijd met haar zus Camilla afrekenen…

Downton Abbey - Complete Collection
Downton Abbey - Complete Collection
€ 74.99

Downton Abbey vertelt het verhaal van de aristocratische familie Crawley en hun bedienden tijdens de idyllische vooroorlogse periode voor de Eerste Wereldoorlog en verder naar de roaring twenties. Terwijl de wereld om hen heen onherroepelijk verandert, blijft het leven in de weelderige Abbey in het teken staan van romantiek, ambitie, passie en hartzeer; hun levens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zowel boven als beneden krijgen te maken met uitdagingen, de bewoners van het grote huis delen elkaars overwinningen en tragedies.

Ultimate Travelist, Lonely Planet's LP
Ultimate Travelist, Lonely Planet's LP
€ 21.99

Lonely Planet's Ultimate Travelist is a compilation of 500 of the world's most unmissable sights and attractions. And it has been ranked by Lonely Planet's global community of travel experts so big names such as the Eiffel Tower and the Taj Mahal battle it out with lesser-known gems for a prized place in the Top 10. Insightful write-ups, inspiring photography, lavish production, and a fold-out chart on which to tick off the top sights make this the only bucket list you'll ever need. Bekijk ook het vervolg: de Lonely Planet Ultimate Eatlist.

Adori Poepzakjes Regenboog - Hondenpoepzakjes - Assorti 12 Rollen
Adori Poepzakjes Regenboog - Hondenpoepzakjes - Assorti 12 Rollen
€ 8.95

Maxi verpakking plastic poepzakjes regenboog. Een vrolijk gekleurde mix van 12 stuks poepzakjes in blisterverpakking.

Victorinox Huntsman - Zakmes - 15 Functies - Rood
Victorinox Huntsman - Zakmes - 15 Functies - Rood
€ 33.99

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Huntsman’ met gladde rode beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit grote zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: groot mes, klein mes, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem met naaioog, sleutelring, pincet, tandenstoker, schaar, multifunctionele haak en houtzaag. Victorinox: Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. Kenmerken: • Superieure Zwitserse kwaliteit • Alle onderdelen van roestvrij staal • Gladde rode beschaling • 15 functies • Lengte gesloten 91 mm • In doosje • Levenslange garantie

Sony Cybershot DSC-HX60 - Zwart
Sony Cybershot DSC-HX60 - Zwart
€ 198

De Sony DSC-HX60 is een compacte super-zoom camera met een 30x optische zoom Sony G lens, 20.4 megapixel Exmor R CMOS sensor en BIONZ X beeldprocessor voor uitzonderlijke prestaties in elke licht situatie. Een helder 3" Xtra Fine 921k-dot LCD-scherm is aanwezig voor het gemakkelijk composeren van uw beelden en navigeren van het eenvoudige menu. Een ander belangrijk kenmerk van de DSC-HX60 is WiFi. De camera maakt verbinding via een WiFi netwerk of NFC en foto's kunnen gedeeld worden via uw smartphone. Verder beschikt de DSC-HX60 over software waarmee u de camera kan besturen vanaf uw smartphone, perfect voor die familie foto waar u zelf ook op wilt staan. Kenmerken van de DSC-HX60: - 20.4MP 1/2.3" Exmor R CMOS-sensor - BIONZ X Image Processor - 50x optische zoom Carl Zeiss Lens - 24-1200mm Equiv brandpuntsafstand - 3" Xtra Fine 921k-dot LCD - Full HD 1080/50p/25p AVCHD Video - Optical SteadyShot beeldstabilisatie - Intelligent Sweep Panorama 360 ? - Ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit en NFC De 1080p Full HD AVCHD-video op 50p en 25p wordt ondersteund door de optische SteadyShot beeldstabilisatie welke zorgt voor vloeiende beelden, zelfs als u loopt. Dit is vooral handig bij situaties met weinig licht en bij gebruik van de langere brandpuntsafstanden. Voor fotograferen van weidse landschappen heeft de Sony Cyber-shot DSC-HX60 360? Sweep Panorama, waarbij u op de sluiterknop ingedrukt houdt en de camera rond beweegt om automatische de mooiste panorama foto's te maken. Gebruik de Intelligent Auto functie om de optimale instellingen te krijgen op basis van de scène die u fotografeert en Easy Mode van de DSC-HX60 voor het vereenvoudigen van uw menu. Smile Shutter-technologie is ook ingebouwd, deze maakt automatisch een foto als iemand in uw beeld lacht, zo mist u nooit dat ene moment. En Party Mode kan u gebruiken voor het automatisch instellen van de ideale verlichting in moeilijk lichtomstandigheden. Kenmerken Breedte: 108 mm Hoogte: 63 mm Diepte: 38 mm Stofdicht: Nee Raw: Nee 3D ondersteuning: Nee Full HD: Ja Min scherpstelafst: 5 cm Belichtingscomp: +/- 2EV Kortste sluitertijd: 1/1600 sec. Langste sluitertijd: 30 sec. Diafragmastand: Ja Sluitertijdstand: Ja Ingebouwde flitser: Ja Schermresolutie: 921.600 pixels Kantelbaar: Nee Touchscreen: Nee Viewfinder: Nee Hot shoe: Ja Aansluiting: Ja HDMI aansluiting: Ja (micro, type D) Externe mic: Nee Gewicht: 246 ISO bereik: 80-3200 Foto's per sec: 10 Frame rate: 1920x1080/50p Type accu: NP-BX1 Capaciteit: 1240 Max brandpuntsafst: 129 Min brandpuntsafst: 4.3

Emsa Landhaus Vogelvoeder Dispenser - Antraciet
Emsa Landhaus Vogelvoeder Dispenser - Antraciet
€ 26.49

De LANDHAUS vogelvoederautomaat is het perfecte voedingsstation voor kleine liedvogels zoals huismussen en koolmezen. Met de transparante dispenser kunt u snel het vullingsniveau controleren om er zeker van te zijn dat de vogels nooit meer eten. Afhankelijk van uw eisen kunt u de voedingsdispenser van een boom hangen, op een staaf in de tuin hangen of aan uw rails of de wand van uw huis bevestigen. De dispenser is gemakkelijk te demonteren, waardoor opmerkelijk grondig reinigen en het hele jaar door kan worden gebruikt dankzij zijn weerbestendige afwerking. Kenmerken • Afmetingen: 15,1x10x24 cm • Transparante silo • Materiaal: Kunststof • Kleur: antraciet, wit, blauw, groen of lime • Gewicht: 0,5 kg • Kan het hele jaar door gebruikt worden • Verschillende bevestigingsmogelijkheden • Let op bevestigingsstok voor in de grond of balkonbevestiging dient los te worden gekocht

Friends - Seizoen 1 t/m 10 (De Complete Serie)
Friends - Seizoen 1 t/m 10 (De Complete Serie)
€ 129.99

Dit is de complete tv-serie van Friends, met alle tien seizoenen. Herbeleef nu alle verhalen van Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) en Ross (David Schwimmer) thuis op de bank. De lol, de liefdes en de lattes: alles komt voorbij! Ga lekker zitten voor deze dolkomische, populaire serie over een familie die gebaseerd is op vriendschap. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross waren er altijd voor elkaar. Nu zijn ze hier voor jou, met alle afleveringen en massa's extra's voor de echte fans!

Canon PowerShot SX540 HS - Zwart
Canon PowerShot SX540 HS - Zwart
€ 227

De Canon PowerShot SX540 HS is een compact bridgecamera die zeer eenvoudig in gebruik is. Leg zelfs je onderwerp op afstand vast met 50x zoom. Maak je liever video’s? Met één druk op de knop maak je fantastische HD-video's. De Dynamic Image Stabilizer zorgt ervoor dat je opnamen scherp vastgelegd worden. Foto’s en video’s delen met je tablet of smartphone kan eenvoudig met de WiFi functie van de camera. De Canon Powershot SX540HS is ideaal voor vakanties en speciale gelegenheden. Plus- en minpunten van de Canon PowerShot SX540 HS Maar liefst 50x zoom en 20.0 megapixel Met Wi-Fi of NFC is het eenvoudig om het fototoestel te verbinden met je smartphone of tablet, opnamen op afstand te maken en je creaties vervolgens te delen of op te slaan Dankzij de Smart-Auto functie en creatieve filters maak je eenvoudig de mooiste foto's leg indrukwekkende landschappen vast of zorg dat iedereen op de groepsfoto staat met de 24mm ultragroothoeklens. Niet stof- en waterdicht Standaard meegeleverd • Canon PowerShot SC540 HS • Lenskap met riem • Draagriem NS-DC11 • Accu NB-6LH • AC-kabel • Acculader CB-2LYE • Gebruikershandleiding Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter: Eenvoudig in gebruik met 50x zoom en HD-video kwaliteit. Nog mooiere foto's! De Canon PowerShot SX730 heeft 40x optische zoom en heeft beeldstabilisatie. Ongetwijfeld mooie foto's die je via de WiFi en NFC functie kan delen met vrienden en familie.

No.6 Collaborations Project
No.6 Collaborations Project
€ 17.99

Ed Sheeran is terug met een nieuw projecten album! Op het No. 6 Collaborations Project werkt Ed Sheeran samen met diverse artiesten waar hij zelf een groot fan van is. Op de cd staan onder andere featurings met Justin Bieber, Chance The Rapper, Eminem, 50 Cent en Bruno Mars. Het project is een opvolger van een eerdere samenwerkings EP van Sheeran dat in 2011 is opgenomen: “I made an EP called No.5 Collaborations Project. Since then, I’ve always wanted to do another, so I started No.6 on my laptop when I was on tour last year. I’m a huge fan of all the artists I’ve collaborated with and it’s been a lot of fun to make”. Bekijk hieronder de nummer 1 hit I Don't Care met Justin Bieber. Om deze video optimaal weer te geven is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ga in Chrome naar Instellingen > site-instellingen om Javascript aan te zetten.

TP-Link HS100 - Wifi Smart Plug / slimme stekker
TP-Link HS100 - Wifi Smart Plug / slimme stekker
€ 25.96

De TP-Link HS100 is een slimme stekker waar je apparaten, die aangesloten zijn op de plug, vanop afstand mee kan beheren. Je bedient de apparaten via je smartphone, zelf vanop afstand. Hiervoor heb je enkel een stabiele internetverbinding nodig. Eenvoudige setup Met de gratis Kasa app kun je de smart plug binnen een mum van tijd installeren en beheren vanaf elke Android (4.1 of hoger) of iOS (8 of hoger) smartphone. Kijk hieronder hoe eenvoudig de setup is. Opties en gebruiksscenario's Schema instellen Stel een schema in voor de Smart Plug om automatisch elektronica in of uit te schakelen indien nodig, zoals bijvoorbeeld het licht inschakelen bij schemer of uitschakelen bij zonsopgang. Goed om te weten:een schema kun je enkel per dag instellen, niet voor meerdere dagen achter elkaar. Afwezigheidsmodus De Smart Plug schakelt je apparaten aan en uit op verschillende tijdstippen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Je bent altijd thuis Ontmoedig inbrekers door je lampen in en uit te schakelen volgens een schema, zodat het lijkt alsof je altijd thuis bent als je eigenlijk weg bent. Nooit meer apparaten aan laten staan De Smart Plug geeft je een gerust gevoel met de aftel timer functie, welke automatisch alle werkende huishoudelijke apparaten uitschakelt (e.g. strijkijzer of krultang) wanneer je vooraf een tijdslimiet hebt ingesteld. Besturing via je stem i.c.m. een Echo speaker Amazon Echo (apart te koop) stelt je in staat om je apparaten die verbonden zijn met je Smart Plug te beheren door gebruik te maken van je stem.

Jamie's VEG
Jamie's VEG
€ 26.99

Jamie Oliver is back with brilliantly easy, flavour-packed, and accessible veg recipes. From simple suppers and family favourites to weekend dishes for sharing with friends, this book is packed full of phenomenal food - pure and simple. Whether it's embracing a meat-free day or two each week, living a vegetarian lifestyle, or just wanting to try some brilliant new flavour combinations, this book ticks all the boxes. Sharing simple tips and tricks that will excite the taste buds, this book will also give people the confidence to up their veg intake and widen their recipe repertoire, safe in the knowledge that it'll taste absolutely delicious. A book for everyone, this is the perfect moment for Jamie to inspire every kind of cook with his super-tasty, brilliantly simple, but inventive veg dishes. 'It's all about celebrating really good, tasty food that just happens to be meat-free' Jamie Oliver

Canon PowerShot G7X Mark II - Zwart
Canon PowerShot G7X Mark II - Zwart
€ 539

Zoek je naar een camera met uitstekende beeldkwaliteit en toch zeer compact? Met de Canon PowerShot G7X Mark II is dit mogelijk! Met dit fototoestel van zakformaat maak je scherpe foto’s die de kwaliteit van een spiegelreflexcamera evenaren. Daarbij kan je de camera ook nog eens goed gebruiken voor video, want je filmt eenvoudig Full HD-films van topkwaliteit. Kenmerken van de Canon PowerShot G7X Mark II Scherpe opnames maken als je beweegt is geen probleem. Door de Dual Sensing IS-technologie en 5-asige Advanced Dynamic IS met Autolevel krijg je haarscherpe foto’s en video’s. Eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen via het 3 inch kantelbare LCD touchscreen. De camera is voorzien van een 1 inch sensor waardoor er meer licht binnenkomt dan bij veel andere camera’s. Simpelweg betekent dit dat je ook ’s avonds met weinig licht scherpe foto’s schiet. Spontane momenten leg je vast met de continu-opnamen modus. Handmatige scherpstelling kan vi de MF Peaking modus of gebruik de Touch AF (autofocus) om focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit te realiseren. Verbind je fototoestel met een tik met een smartphone of tablet via NFC verbinding. Door middel van de WiFi functie van de camera deel je overal waar je wilt de foto’s en video’s met je telefoon of tablet. Niet stof-en waterdicht Tip: Bij deze camera worden standaard accessoires meegeleverd. Wil je nog beter beeldmateriaal opnemen? Bekijk dan de bijpassende accessoires voor Canon compactcamera's Deel je foto’s met de wereld De Canon Powershot G7X Mark II is uitgerust met WiFi. Maak contact met de Canon Connect App om makkelijk en snel foto’s te downloaden naar je smartphone. Zo kun je in no-time haarscherpe foto’s delen op social media met je vrienden en familie. Door middel van de WiFi functie maak je ook foto's en video's op afstand. Bekijk in deze video de vele mogelijkheden van deze camera: Standaard meegeleverd Canon Powershot G7 Mark II NB-13L accu Acculader Bodydop Draagriem

Happy Socks - Gift Box 4-pack Sokken, Forest, Maat 41/46
Happy Socks - Gift Box 4-pack Sokken, Forest, Maat 41/46
€ 26.95

Help je vrienden hun kleding op een natuurlijke manier op te fleuren met onze 4-pack Forest gift box. Deze box met een natuurthema is gevuld met nieuwe herfst-/wintermodellen en is leuk als verjaardagscadeau of om jezelf mee te verwennen. Gemaakt van gekamd katoen. Verkrijgbaar in heren- en damesmaten.

2 in 1 - Laserlampje Voor Katten - Kattenspeelgoed - + mini zaklamp
2 in 1 - Laserlampje Voor Katten - Kattenspeelgoed - + mini zaklamp
€ 7.5

Vrijwel elke kat gaat graag achter het laserlicht aan. Een leuke manier om samen met je kat te spelen. Ook andere dieren en soms ook kleine kinderen kun je verleiden achter het lichtje aan te gaan. Behalve een laserlampje zit er ook een gewoon lichtje in. Dit is niet zo fel en ook geen vervanging voor een gewone zaklamp. Het lampje is handig en klein en je kunt hem gemakkelijk aan je sleutels bevestigen.

Happy Socks Happy Birthday Giftbox - Maat 36-40
Happy Socks Happy Birthday Giftbox - Maat 36-40
€ 24.95

Wie er ook jarig is, deze Happy Birthday Gift Box zal gegarandeerd in de smaak vallen! De paarse gift box heeft de vorm van een heerlijk stuk verjaardagstaart, met roze versiering. De drie kleurige sokontwerpen zijn voorzien van vlaggen, verjaardagstaarten en confetti - allemaal speelse patronen die bij zowel jarige dames als heren een glimlach op het gezicht zal toveren!

Johnnie Walker White Walker Whisky - Limited Edition - 70 cl
Johnnie Walker White Walker Whisky - Limited Edition - 70 cl
€ 42.5

Scotch is coming! Johnnie Walker en Game of Thrones samen in 1 fles, een echt collectorsitem. De fles is geinspireerd door de White Walkers uit de succesvolle serie. Deze non aged whisky heeft tonen van caramel, vanille en fruit. Serveer hem direct vanuit de vriezer!

GoPro Battery - voor HERO7/6/5
GoPro Battery - voor HERO7/6/5
€ 24.99

Gebruik deze 1220mAh lithium-ion oplaadbare batterij als reserve- of als vervangende batterij voor je HERO5, 6 en 7 Black. Originele onderdelen van GoPro De enige batterij die geschikt is voor HERO5, 6 en 7 Black. Batterij met lange levensduur 1220mAh lithium-ion batterij zorgt voor een optimale opnametijd.

Brief answers to the big questions
Brief answers to the big questions
€ 18.99

Throughout his career, Hawking was asked questions by business leaders, politicians, entrepreneurs, academics and the general public on a broad range of subjects, from the origins of the universe to the future of the planet. BRIEF ANSWERS TO THE BIG QUESTIONS brings together his thinking on the most timeless and the most-timely questions in science:

Canon PowerShot SX430 IS - Zwart
Canon PowerShot SX430 IS - Zwart
€ 230.35

Met de Canon Powershot SX430 IS haal je elk onderwerk dichtbij zonder kwaliteitsverlies. Deze compactcamera heeft namelijk een optische zoom van 45x. Met de intelligente beeldstabilisatie maak je in elke situatie stabiele opnamen. De camera bevat wifi en NFC zodat je zonder problemen je foto’s kan delen met vrienden en familie. De verschillende creatieve modi zorgen ervoor dat je in elke situatie de beste foto kan maken. Dit maakt de Canon SX430 IS een gebruiksvriendelijke alleskunner. Plus- en minpunten van de Canon SX430 IS Deel je foto’s direct via wifi en NFC Tot 45x zoomen met uitstekende kwaliteit Creatief en gemakkelijk met point-and-shoot 20 megapixel sensor Niet stof- en waterdicht Grote 45x zoom Leg prachtige details op afstand vast met deze kleine camera met grote 45x optische zoom. De camera is gemakkelijk te dragen en comfortabel vast te houden en is daardoor de perfecte partner voor speciale gelegenheden Briljante kwaliteit Geniet van uitzonderlijke foto's van je mooiste herinneringen, dankzij 20 Megapixel en een intelligente Image Stabilizer die ervoor zorgt dat je scherpe foto's en stabiele video's maakt Eenvoudige connectiviteit Je kunt met de Canon Connect-app gemakkelijk leuke momenten delen met vrienden of gebruik je smartphone of tablet als afstandsbediening. Maak met slechts één tik verbinding met Wi-Fi en NFC In de doos: PowerShot SX430 IS-compactcamera Polsriempje WS-DC12 Batterij NB-11LH Acculader CB-2LFE AC-kabel Lensdop Gebruikershandleiding

The Greatest Showman: Original Motion Picture Soundtrack
The Greatest Showman: Original Motion Picture Soundtrack
€ 16.99

The Greatest Showman: Original Motion Picture Soundtrack is de officiële soundtrack van de gelijknamige film. De film bevat originele muziek van Academy Award en Tony Award winnende songwriters Benj Pasek en Justin Paul. Dit ijzersterke duo was ook verantwoordelijk voor de onwijs succesvolle soundtrack van La La Land. De muziek in de soundtrack is een mash-up van musical theater en pop, met hedendaagse en klassieke elementen.

Happy Socks Happy Birthday Giftbox - Maat 41-46
Happy Socks Happy Birthday Giftbox - Maat 41-46
€ 24.95

Wie er ook jarig is, deze Happy Birthday Gift Box zal gegarandeerd in de smaak vallen! De paarse gift box heeft de vorm van een heerlijk stuk verjaardagstaart, met roze versiering. De drie kleurige sokontwerpen zijn voorzien van vlaggen, verjaardagstaarten en confetti - allemaal speelse patronen die bij zowel jarige dames als heren een glimlach op het gezicht zal toveren!

Chuckit Ultra Ball Hondenspeelgoed - Oranje - M - 2 ballen
Chuckit Ultra Ball Hondenspeelgoed - Oranje - M - 2 ballen
€ 17.95

De Ultra Ball van Chuckit is gemaakt van duurzaam, natuurlijk rubber. Ze zijn daardoor erg sterk en gaan lang mee. De ballen stuiteren goed en zijn gemakkelijk schoon te maken. De bal blijft drijven op het water. Door de opvallende kleur zijn de ballen goed terug te vinden. Geschikt voor de Chuckit pro ball launcher Medium.

Anne of Green Gables
Anne of Green Gables
€ 11.99

Anne, an eleven-year-old orphan, is sent by mistake to live with a lonely, middle-aged brother and sister on a Prince Edward Island farm and proceeds to make an indelible impression on everyone around her.Anne of Green Gables is the classic children's book by L M Montgomery, the inspiration for the Netflix Original series Anne with an E. Watch it now!Anne, an eleven-year-old orphan, is sent by mistake to live with a lonely, middle-aged brother and sister on a Prince Edward Island farm and proceeds to make an indelible impression on everyone around her.

Comedy Collection Boxset
Comedy Collection Boxset
€ 36.99

Dit is de comedy collection boxset voor de échte liefhebbers van komedie met maar liefst tien verschillende films uit dit genre: Analyze This, Yes Man, The Hangover, Due Date, Horrible Bosses, Crazy, Stupid, Love, We're The Millers, The Intern, Focus & War Dogs. Analyze This Ben Sobel (Billy Crystal) is een bescheiden psychiater die een rustig leven leidt tot het moment dat een machtige maffioso uit New York zijn praktijk binnenloopt: Paul Vitti (Robert De Niro). Deze is op weg om de volgende godfather van de East Coast te worden. Sinds een tijdje heeft hij echter last van vreemde symptomen: angstaanvallen en oncontroleerbare huilbuien. Ben heeft maar een paar dagen de tijd om zijn patiënt, die hem elk moment om zeep kan helpen, beter te maken... In deze niet alledaagse film brengt Harold Ramis een perfecte cast bij elkaar. Yes Man Carl Allen heeft een manier gevonden om een dip na zijn scheiding en een uitzichtloze baan van zich af te schudden: heb het leven lief en zeg ja tegen alles en iedereen. Met een flinke dosis humor in zijn vingervlugge lijf en een hilarisch prethoofd vol lachspieren speelt Jim Carrey de rol van Carl in een YEScapade over hoe je helemaal kunt opgaan in alles wat het leven te bieden heeft – met name als dat een romance betekent met een intrigerende, vrijgevochten band leader (Zooey Deschanel). De regisseur van The Break-Up nodigt je uit om de komische kracht van YES te ontdekken. The Hangover De bedoeling was dat het een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas zou worden. Nu moeten ze zich echt proberen te herinneren wat er precies gebeurd is! Van wie is de baby in de kast van hun suite in Caesars Palace? Wat doet die tijger in de badkamer? Waarom mist een van hen een tand? En niet onbelangrijk: waar is de bruidegom?! Wat de jongens allemaal hebben uitgevreten tijdens hun feestje staat niet in verhouding tot dat wat ze in nuchtere toestand moeten doen om alle verkeerde beslissingen van de avond tevoren weer recht te zetten – het is één groot vraagteken. Regisseur Todd Phillips (Old School) en een komische sterrencast pakken flink uit met onvoorspelbare situaties die op één of andere manier toch allemaal in elkaar passen. Zuip je klem met The Hangover. Due Date Todd Phillips, regisseur van The Hangover, brengt nu Due Date: een film over een waanzinnige roadtrip die het leven van de wel zeer onwaarschijnlijke reisgenoten voorgoed zal veranderen. Vader in spé Peter Highman (Robert Downey Jr.) kan niet wachten tot hij over vijf dagen zijn eerste zoon of dochter kan vasthouden. Hij moet zich haasten om zijn vlucht naar Los Angeles te halen en op tijd te zijn voor de geboorte. Maar als Peter acteur Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) tegen het lijf loopt, gooien zijn goede bedoelingen roet in het eten. Hij is gedwongen met Ethan mee te rijden, dwars door het land. Een roadtrip waarbij veel verloren gaat: een aantal auto's, vele vriendschappen en uiteindelijk Peters geduld. Horrible Bosses Het leven van Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten. Omdat ontslag nemen geen optie is, smeden de vrienden in een dronken bui met advies van een dubieuze ex-crimineel een slim plan om elkaars bazen voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Er is maar één probleem: zelfs de beste plannen zijn slechts zo slim als het brein erachter. Crazy, Stupid, Love Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden. Terwijl ongepaste verliefdheden en romantische ontmoetingen de revue passeren, ontdekken Cal en Jacob dat een player zijn zonder de juiste partner niet alleen dwaas en dom is: het is onmogelijk! We're The Millers David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten. Dus wat kan er nou fout gaan? Alles. Door schade en schande leert David dat goede daden vaak keihard afgestraft worden. Als hij een paar tieners helpt, wordt hij overvallen. Hij wordt beroofd van al zijn geld en zijn voorraad en blijft achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad (Ed Helms). Om die schuld af te lossen, en zijn leven te redden, moet David van Brad een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Met hulp van zijn buren, de cynische stripdanseres Rose (Jennifer Aniston), wannabe klant Kenny (Will Poulter) en de met tattoos en piercings uitgedoste tiener Casey (Emma Roberts) bedenkt David een waterdicht plan. The Intern The Intern gaat over Ben Whittaker (Robert De Niro), een 70-jarige weduwnaar die net een paar jaar met pensioen is. Na verloop van tijd gaat hij zich vervelen en mist hij zijn werk. Dan krijgt hij de kans om als senior stagiair aan de slag te gaan bij een online fashion winkel, opgericht door Jules Ostin (Anna Hathaway). Deze bijzondere samenstelling brengt voor beide karakters belangrijke lessen met zich mee. Focus Nicky (Will Smith) is een doorgewinterd meester in misleiding, die een relatie krijgt met beginnende oplichter Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de kneepjes van het vak leert komt ze iets té dichtbij, en Nicky breekt de relatie af. Drie jaar later verschijnt Jess – nu een volleerd femme fatale - opeens in Buenos Aires tijdens een belangrijke autorace, en leidt ze Nicky af tijdens het uitvoeren van één van zijn riskante plannen. War Dogs Twee 'stoners' (Miles Teller & Jonah Hill) wonen in Miami en groeien uit tot welvarende wapenhandelaren. Ze hebben zelfs een contract van $300 miljoen om wapens te leveren aan een partij in Afghanistan. Het klinkt te goed om waar te zijn en dat klopt! Ze krijgen allerlei problemen binnen en buiten Amerika en ze komen erachter dat ze teveel hooi op hun vork hebben genomen.

Alias Grace
Alias Grace
€ 15

Nu bewerkt door Netflix als zesdelige serie met onder anderen Sarah Gadon, Edward Holcroft en Zachary Levi Zestien jaar zijn voorbijgegaan sinds de mooie Grace Marks op haar zestiende achter de tralies verdween vanwege de koelbloedige moord op haar werkgever en diens huishoudster en minnares. Haar mededader kreeg destijds de doodstraf en werd opgehangen. De doodstraf tegen Grace werd door de rechtbank op het laatste moment omgezet in levenslang. Sommigen denken dat ze onschuldig is, anderen dat ze gek is; Grace zelf zegt zich niets van de moorden te herinneren. Simon Jordan, jong zenuwarts en expert op het gebied van geheugenverlies, wordt in dienst genomen om achter de waarheid te komen. In Alias Grace worden op schitterende wijze verschillende thema's verbeeld: seks, geweld, immigratie, spiritualiteit en de relaties tussen vrouwen en mannen en tussen sociale klassen. In het brandpunt van deze rijke, fascinerende roman heeft Atwood een van de meest raadselachtige en beruchte figuren uit de Canadese geschiedenis geplaatst. Margaret Atwood (Ottawa, 1939) wordt beschouwd als de 'grande dame' van de Canadese literatuur. Met haar talloze romans, gedichten en verhalenbundels heeft ze een miljoenenpubliek verworven. Haar werk is in meer dan veertig talen verschenen en De blinde huurmoordenaar werd in 2000 bekroond met de Booker Prize. Ze woont in Toronto. 'Alias Grace is een intense en intrigerende roman die wat mij betreft met kop en schouders boven de andere genomineerde boeken voor de Booker Prize uitsteekt.' NRC HANDELSBLAD 'Alias Grace blijft fenomenaal, zoals alles van Atwood.' ALGEMEEN DAGBLAD

BX-OUTLANDER
BX-OUTLANDER
€ 27.99

Part of the series Outlander. There’s never been a better time to discover the novels behind the blockbuster Starz original series Outlander. Blending rich historical fiction with riveting adventure and a truly epic love story, here are the first four books of Diana Gabaldon’s New York Times bestselling saga that introduced the world to the brilliant Claire Randall and valiant Highlander Jamie Fraser: OUTLANDER DRAGONFLY IN AMBER VOYAGER DRUMS OF AUTUMN Scottish Highlands, 1945. Claire Randall, a former British combat nurse, is just back from the war and reunited with her husband on a second honeymoon when she walks through a standing stone in one of the ancient circles that dot the British Isles. Suddenly she is a Sassenach—an “outlander”—in a Scotland torn by war and raiding clans in the year of Our Lord . . . 1743. Claire is catapulted into the intrigues of a world that threatens her life, and may shatter her heart. Marooned amid danger, passion, and violence, her only chance of safety lies in Jamie Fraser, a gallant young Scots warrior. What begins in compulsion becomes urgent need, and Claire finds herself torn between two very different men, in two irreconcilable lives. Onderstaande tekst is vertaald vanuit de originele taal Dit is een uitstekend moment om de boeken achter de immens populaire blockbuster Starz originele Outlander (Reizigers) serie te ontdekken. Een mengeling van rijke historische fictie met meeslepend avontuur en een episch liefdesverhaal. Dit zijn de eerste vier boeken van de New York Times bestseller saga van Diana Gabaldon die de wereld kennis liet maken met de briljante Claire Randall en de heldhaftige Highlander Jamie Fraser: DE REIZIGER (OUTLANDER) TERUGKEER NAAR INVERNESS (DRAGONFLY IN AMBER) DE VERRE KUST (VOYAGER) HET VUUR VAN DE HERFST (DRUMS OF AUTUMN) De Schotse Hooglanden, 1945. Claire Randall, een voormalig Britse verpleegster, is net teruggekeerd van de oorlog en herenigd met haar man Frank op een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden wanneer ze tijdens een wandeling op een stenen cirkel stuit die her en der verspreid staan over de Britse Eilanden. Plotseling wordt ze wakker in het onbekende en gevaarlijke Schotland van 1743 dat verscheurd wordt door oorlog en plunderende clans. Al snel komt Claire erachter dat niet alleen haar leven op het spel staat, maar ook haar hart. Haar enige kans op veiligheid ligt bij de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, een galante jonge Schotse strijder. Wat begint als een vurige passie wordt een allesomvattende liefde, die Claire verscheurt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.

Bond Box Collection - 23 films (Blu-ray)
Bond Box Collection - 23 films (Blu-ray)
€ 105

Alle 23 Bond-films van Dr. No t/m Skyfall in een ultieme boxet. Deze box biedt ruimte voor het opbergen van de nieuwe Bondfilm 'Spectre' (zit niet bij deze box inbegrepen). De films in deze box zijn: Disk 1: Dr. No Disk 2: From Russia With Love Disk 3: 3Goldfinger Disk 4: 4Thunderball Disk 5: 5You Only Live Twice Disk 6: 6On Her Majesty's Secret Service Disk 7: 7Diamonds Are Forever Disk 8: 8Live and Let Die Disk 9: 9The Man With The Golden Gun Disk 10: 10The Spy Who Loved Me Disk 11: 11Moonraker Disk 12: 12For Your Eyes Only Disk 13: 13Octopussy Disk 14: 14A View To A Kill Disk 15: 15The Living Daylights Disk 16: 16License To Kill Disk 17: 17Goldeneye Disk 18: 18Tomorrow Never Dies Disk 19: 19The World Is Not Enough Disk 20: 20Die Another Day Disk 21: 21Casino Royale Disk 22: 22Quantum Of Solace Disk 23: 23Skyfall

End Of The Fucking World, The (second Edition)
End Of The Fucking World, The (second Edition)
€ 18.99

Fantagraphics is proud to publish this first-ever hardcover edition of TeotFW in conjunction with the 2017 television drama on UK’s Channel 4 (with distribution via U.S. streaming to follow soon thereafter). Originally released to critical and public acclaim in 2013, Charles Forsman’s graphic novel debut follows James and Alyssa, two teenagers living a seemingly typical teen experience as they face the fear of coming adulthood. Forsman tells their story through each character’s perspective, jumping between points of view with each chapter. But quickly, this somewhat familiar teenage experience takes a more nihilistic turn as James’s character exhibits a rapidly forming sociopathy that threatens both of their futures. He harbors violent fantasies and begins to act on them, while Alyssa remains as willfully ignorant for as long as she can, blinded by young love. Black & white illustrations throughout.

Happy Socks Party Animal Singing Birthday Giftbox - Maat 36-40
Happy Socks Party Animal Singing Birthday Giftbox - Maat 36-40
€ 29.95

Zet de toon voor een prachtig feest met de Singing Happy Birthday Gift Box. Deze box bevat drie paar sokken, elk met een uniek verjaardagspatroon. Deze sokken zijn bezaaid met kleurige koala's, vossen en konijnen, feestelijke piñata's en glanzende ballonnen in de kleuren roze, geel, felblauw, oranje en paars. De zwarte doos is voorzien van een speels, feestelijk dierenpatroon.

Licor 43 Original - 70 cl
Licor 43 Original - 70 cl
€ 26.5

De Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd. Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail.

Bekijk hier alle cadeaus